Kirakatbanda volt a One Direction! Liam Payne elismerte, nem álltak olyan közel a srácokkal, mint mutatták
2017. október 20. 13:50
Pirike525új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.23. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 265036 offline |
"Ti itt siránkozó, Liamet szekáló 'hatalmas' rajongók, gondolom van olyan szinten az angolotok, hogy a srácok cikkeit eredeti nyelven is elolvassátok.Ha ez nehezetekre esik, akkor nem vagytok igazi rajongók"
ez a mondat kiverte nálam a biztosítékot.
na most!vannaak igazi 1D rajongók, aiknek nem a legjobb az angoltudásuk és nemigen értenének meg egy cikket. ez nm az ő hibájuk, így csak a magyarra fordított cikkre tudnak hivatkozni
ez a mondat kiverte nálam a biztosítékot.
na most!vannaak igazi 1D rajongók, aiknek nem a legjobb az angoltudásuk és nemigen értenének meg egy cikket. ez nm az ő hibájuk, így csak a magyarra fordított cikkre tudnak hivatkozni
2017. október 21. 13:39
b.m13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.30. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 245600 offline |
Először megijedtem, hogy úristen most tényleg összeomlott egy világ bennem, hiszen minden eddigi hitem egy pár szavas cím miatt elveszett, aztán elolvastam a cikket. Hihetetlen, hogy kitudja forgatni az ember szavait a sajtó, röhejes. Egyáltalán nem azt mondta Liam, hogy: sose voltunk jóban a fiúkkal csak megjátszottuk. Aki kicsit is tud a sorok között olvasni, az tudja, vagy legalábbis sejti, hogy Liam arra próbált utalni, hogy csalódott Zaynben. Azt hitte hogy a barátja, mindannyian azt hitték, s közben egyik napról a másikra bejelentette, hogy viszlát. Benne már régen megfogalmazódott a döntés, de a többiek ezt nem tudták. Hirtelen jött mindannyiuk számára, hiszen ők abban a tudatban dolgoztak, éltek együtt évekig vele, hogy "testvérek". Megértem Liamet, valóban pocsék érzés, életre szóló seb ez egy ember számára.
2017. október 23. 14:58
Wonderland049új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.04. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 266658 offline |
Sosem voltam rajongójuk. Szerintem ez eddig is látszott... Kíváncsi lennék egy olyan helyzetre közöttük amikor egy olyan játékot játszanak, hogy ki ismeri jobban a másikat!
2017. október 23. 16:33
H.Vivien |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.05. Hozzászólás: 567 Csatolások: 0 Azonosító: 205328 offline |
Egy kicsit számítani lehetett az egyik volt tagtól egy ilyen mondatra. 5 különböző embert raktak össze, és aztán szokják meg valahogy egymást.. Jó volt, szép volt, de nem működött és ezt mutatta Zayn kilépése is.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.