Igazi bulis dallal jelentkezett Selena Gomez: íme a Wolves, amelyen Marshmello is közreműködött.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Selena Gomez x Marshmello – Wolves
2017. október 25. 20:22
Elsők között voltam, aki látta ♡ Imádom, csodálatos lett ♡ Bár meghallgatnám akusztikusban is, úgy szerintem minden szám jobban hangzik, végülis az az igazi
2017. október 25. 20:28
Hát nem tudom mit esznek rajta.Általában szeretem Sel számait, de ezt a nótát többszöri hallgatás után is nagyon laposnak és unalmasnak találom.
2017. október 25. 21:11
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
A Fetish-hez sőt nekem még a Bad Liar-hoz is képest tényleg laposabb, de szerintem egyáltalán nem rossz! ^^ Mondjuk Selena stílusa általában közel áll hozzám. Többszöri hallgatásra egyébként is jobban megszeretem a dalokat.
2017. október 25. 21:20
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
Nem rossz. A Fetish-nél meg a Bad Liarnél azonban mérföldekkel jobb
2017. október 25. 22:09
|
|
Vadonka 16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 143242 offline
|
Csak szerintem ér nagyon hamar véget a dal?
2017. október 25. 22:19
Mikor megtudtuk, hogy új dalt ad ki hamarosan, iszonyatosan reménykedtem, hogy a Fetish utáni csalódásomat meg tudja majd enyhíteni. Így is lett. Ez a zene nagyon ígéretes, nekem nagyon tetszik, kíváncsian várom a klipjét is majd.^^
2017. október 25. 23:13
|
|
kíváncsi-fáncsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 180904 offline
|
Hát egyenlőre még nem igazán tetszik, de a Bad Liar és a Fetish is csak 1-2 hónap után tetszettek meg és mostanra abszolút kedvencekké váltak, szóval ennek is adok még egy kis időt hogy ülepedjen....
Kapcsolódó sztárok
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.

0 felhasználónak tetszik: