Egy visszatérő vízió miatt szeretne a vendéglátóiparban elhelyezkedni az énekesnő.
A teljes cikkhez kattints ide!
Camila Cabello arról álmodozik, hogy egy nap egy kávézóban dolgozik majd
2017. október 27. 17:55
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. október 27. 18:03
Sheperdúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.21. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 267399 offline |
Nem volt kapcsolata pedig gyönyörű nő. Látszik,hogy komoly kapcsolatra vágy és nem futókapocsalta.Ami nem baj mert legalább nem olyan mint a mai nők ,hogy f*szról-f*aszra szállnak utánna meg #metoo kampányolnak.
2017. október 27. 18:25
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline |
menjen is! nem vagyok kíváncsi az ,,énekhangjára" (és most ehy csomó camilizer megutált XD)
2017. október 27. 18:31
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3202 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline |
De édes! Bármikor átadom neki a helyem. Igaz nem kávézó, hanem étterem. Megnézem meddig húzza.
Biztos ő is olvasta azt a borzalmas Jodi Ellen Malpas trilógiát, ha ilyenekről ábrándozik.
Biztos ő is olvasta azt a borzalmas Jodi Ellen Malpas trilógiát, ha ilyenekről ábrándozik.
1 felhasználónak tetszik:
TheTruthAboutLove
2017. október 27. 20:25
Ariana000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 666 Csatolások: 6 Azonosító: 228178 offline |
Kíváncsi vagyok, hogy napi 12 óra asztaltól asztalig való rohangálás után is így gondolná e. Amúgy mindent félretéve, Camillától függetlenül is nagyon sok embernek van a romantikus regényeknek/filmeknek köszönhetően elferdített képe a pincérkedésről. Valami überromantikusnak és idillinek képzelik a vendéglátást, ahol napi három rántotta kiszalajtásán kívül nincs nagyon más dolguk. Pedig a WC-k pucolása, a zárás utáni takarítás meg kb minden kisebb-nagyobb dolog miatt a felszólgálókat ugrasztják. Szerintem az egyik legkeményebb, és legsz.rabb munka ünnepnap nincs, a vendégek sokszor úgy kezelnek mint egy aprópénzért térdelő prostituáltat és nem mellesleg a fizetést sem túlozzák el (bár néhány helyen legalább a borravalót megtarthatják az alkalmazottak).
Félreértés ne essék, nem az énekesnővel van bajom, csak emlékszek, hogy amíg nem próbáltam ki magam ebben a szakmában én is sokkal könnyebb, lazítósabb munkának gondoltam.
Félreértés ne essék, nem az énekesnővel van bajom, csak emlékszek, hogy amíg nem próbáltam ki magam ebben a szakmában én is sokkal könnyebb, lazítósabb munkának gondoltam.
2017. október 27. 21:50
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Kívülről tényleg romantikusnak és idillinek látszik a kávéházas meló, de a valóságban egész nap fel-le rohangálsz, egyszerre kéne három felé szakadnod, mert az egyik fizetne, a másik a rendelést mondaná, a harmadiknak pedig ki kéne vinni a kávét/kaját. Vannak szépségei, meg jófej emberek, de amúgy elég strapás meló, a fizetés sem álom és vannak emberek, akikkel hiába vagy extra jófej, még az 5 forintot is visszakérik. Szóval szerintem, aki akár csak egy napot is dolgozott vendéglátásban, az tudja, hogy minden csak nem leányálom.
2017. október 28. 21:22
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline |
Na, itt is bebizonyosul, hogy Mila egy szuper személyiség. Nem volt még olyan mély kapcsolata, tehát keresi a komoly kapcsolatot és nem jön össze minden egyes pasival 1-1 hétre.
Nagyon aranyos, amit mondott, és, hogy ilyenekről álmodozik. Imádom!
Nagyon aranyos, amit mondott, és, hogy ilyenekről álmodozik. Imádom!
2017. október 29. 11:44
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1097 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline |
Honnan gondolja, hogy ha egy kávézóban dolgozna, lenne ideje pasizni? XD könyörgöm egy munkahely nem erről szól, meg amúgy is attól még, hogy a romcsi filmekben tök jó mókának lászik egy kávézóban felszolgálni, a való életben annyira nem csodás, hogy órákon keresztül fel alá robotol igen csak kevés pénzért. Amúgy aranyos meg minden, de nem vall túl érett gondolkodásra mindegy, valszeg ha el is kezd dolgozni erre rájön, és az első nap felmond.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.