Starity

Camila Cabello arról álmodozik, hogy egy nap egy kávézóban dolgozik majd

2017. október 27. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy visszatérő vízió miatt szeretne a vendéglátóiparban elhelyezkedni az énekesnő.

hirdetés

Míg a kávézókban felszolgáló lányok arról álmodoznak, hogy egy nap híresek lesznek és maguk mögött hagyhatják munkájukat, addig Camila Cabello minden további nélkül passzolná mostani életét, hogy az övékét élhesse. Ennek miértjéről a BuzzFeednek mesélt az énekesnő.

Szeretnék egy kávézóban dolgozni. Igazából egy nap így is lesz, mert van ez a visszatérő álmom arról, hogy találkozok valakivel egy kávézóban, egymásba szeretünk és minden nap beszélgetünk. Ez a valaki kizárólag azért jönne, hogy kapjon a kávémból, de nem azért, mert olyan jó lenne az a kávé, hanem mert bejövök neki

– nyilatkozta Cami.

Az énekesnő egyébként korábban sem titkolta, hogy vágyik a szerelemre, ami érthető is, hiszen bár már elmúlt 20 éves, még nem volt igazán komoly kapcsolata senkivel sem.

Még nem volt komolyabb kapcsolatom. Amikor megmutatom egy-egy dalomat az embereknek, mindig megkérdezik, hogy kiről írtam, hiszen még sosem láttak együtt egyetlen fiúval sem. Ezek a fantazmagóriák a fejemben léteznek. A viszonzatlan, plátói szerelem visszatérő téma nálam

– magyarázta egy korábbi interjúban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek