Néhány órával ezelőtt osztotta meg Facebook oldalán az örömhírt Kasza Tibi. Az énekes a twn.hu-nak adott exkluzív interjút, amelyben a titkos esküvőről beszélt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Titokban házasodott össze Kasza Tibi és kedvese
2017. október 31. 07:33
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline |
Tibi se normális. Most lett vége a kapcsolatának Katával akivel évekig együtt voltak és közös gyerekeik vannak ez még már házasodik. Szerintem itt valami 'midlife crisis' ról van szó a részéről.
2017. október 31. 08:17
beautifunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.23. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 263889 offline |
Kedves Alexaaa09 !
Én itt és most kijelentem hogy sem Tibit nem védem, de veled se értek egyet! Darai Andreával, vagyis "Mankerral" Kasza Tibi már kb 2013 óta együtt van, aza 4 éve, HA PONTOSAN TUDOM, mindegy a lényeg hogy nem csak 1 éve vannak együtt, hanem ők is évekkel ezelött jöttek ösze...
Kasza Tibornak pedig nincs gyereke, sem Katától sem mástól.
Esetleg nem kevered őt össze Hajdú Péterrel, és Sarka Katával? Ha nem, akkor tényleg elnézést.
Ez nem rosszindulatú komment, csak szeretném tudatni hogy nincs semmi féle gyereke, valamint szerintem ez a házasság normális dolog volt, tehát nem hiszem hogy valami "midlife crisis"-ről lenne szó
Én itt és most kijelentem hogy sem Tibit nem védem, de veled se értek egyet! Darai Andreával, vagyis "Mankerral" Kasza Tibi már kb 2013 óta együtt van, aza 4 éve, HA PONTOSAN TUDOM, mindegy a lényeg hogy nem csak 1 éve vannak együtt, hanem ők is évekkel ezelött jöttek ösze...
Kasza Tibornak pedig nincs gyereke, sem Katától sem mástól.
Esetleg nem kevered őt össze Hajdú Péterrel, és Sarka Katával? Ha nem, akkor tényleg elnézést.
Ez nem rosszindulatú komment, csak szeretném tudatni hogy nincs semmi féle gyereke, valamint szerintem ez a házasság normális dolog volt, tehát nem hiszem hogy valami "midlife crisis"-ről lenne szó
Kapcsolódó sztárok
Aubrey Plaza most először nyilatkozott a férje haláláról
Aubrey Plaza most először nyilatkozott a férje haláláról
Megrendítő nyilatkozatot tett.
Tom Holland tényleg eljegyezte Zendayát!
Tom Holland tényleg eljegyezte Zendayát!
Megtörtént a várva várt lánykérés!
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Golden Globe Awards 2025 - íme a győztesek listája
Golden Globe Awards 2025 - íme a győztesek listája
Ma hajnalban adták át a díjakat.