Leìrhatatlan, hogy mennyire büszke vagyok rájuk. Amikor megtudtam, hogy Aokival és Desiignerrel is együtt fognak dolgozni, eleve tudtam volna dobni egy szaltót örömömben, hát még amikor megtudtam, hogy a Mic Drop a kiszemelt darab. A legtökéletesebb ajándékok egyike, amivel az Armykat meg tudják örvendeztetni. A zenei alappal néhol nem vagyok teljesen kibélülve, Aoki része kivételesen nekem néha kicsit üresnek tūnik, de ennek ellenére is elérték, hogy folyamatosan ezt hallgassam. A klip meg...páratlan, de komolyan. Zseniálisan van összevágva, megszerkesztve, felvéve, és persze nem utolsó szempont, hogy a srácok is fantasztikusan néznek ki. Elképesztōen büszke vagyok rátok, srácok! Ezt nehéz szavakkal leírni. ♡
A BTS elamerikaisodására szándékosan nem akarok semmit sem reagálni. Maradjunk annyiban, hogy nem igazán értek egyet. Ezek is ōk, csak egy másik oldaluk. Nem, ezt nem úgy mondom, mint kemény fél hónapja aktív BTS rajongó, mert már bōven több, mint 3 éve ismerem ōket, mindegyik stílusukkal együtt. Merem kijelenteni, hogy ezek legalább annyira ōk, mint a N.O-era alatt, csak fejlōdnek. De nincs ezzel baj, hisz nem rekedhetnek meg mindig ugyan ott, csak mert sokaknak ez böki a csōrét. Amerikára meg nem tudok mit mondani, ezzel kapcsolatban vegyes érzéseim vannak, de amíg nem bántják ōket, felōlem akár jazz feldolgozásokat is csinálhatnak. Nyilván ez poén volt. Na de mindegy. Ez az én magánvéleményem, én biztosan támogatom ōket minden munkájuk során, nem számít, kivel dolgoznak együtt. (Egyébként nem csak rosszat kapnak ám Amerikából: Ansel barátsága szerintem számukra legalább olyan fontos, mint nekünk lehet egy egy új barátság ♡)
Dal- és klippremier: BTS – MIC Drop (Steve Aoki Remix)
2017. november 28. 06:47
2017. november 29. 10:53
JungKook1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.03. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 247715 offline |
Nem tudom szavakba foglalni mennyire büszke vagyok rájuk <3
2017. december 01. 17:01
Annyira büszke vagyok rájuk!❤Megérdemlik a sikert és az elismerést.Én rengeteget köszönhetek nekik!❤A videoklip és a zene is fantasztikus.És a BTS nem amerikásodik el.És nem is fog.Ezek ugyanúgy ők de könyörgöm....jövőre 5 évesek!És ha van lehetőségük miért ne dolgozzanak együtt más előadokkal is.Ez nekik nagy lehetőség,igy a k-pop-ot is többen ismerhetik meg.
2017. december 02. 13:20
BlackPinkFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 267929 offline |
Annyira beléjük szerettem, elbűvölő hangjuk van!! Nagyon sikeresek, jogosan . Uram anyám Fangirl lettem. #army
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.