#FanHáború! Döntő!
2017. december 10. 15:40
Nos hozzám Selena közelebb áll,úgyhogy igyis-úgyis rászavazok.
2017. december 10. 15:57
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline |
Hajrá Shawn.
2017. december 10. 16:04
LunaNocturneaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.01. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 267632 offline |
És ők mit tettek le ezért az asztalra?
Az igazi zenei legendák meg elbújhatnak a sarokba, mi? Az olyanok, akik már 20-30 éve zenélnek, és a tehetségükből adódóan érték el azt, amit elértek. Nem pedig azért, mert csinos a pofijuk... (És most nem a rajongókat akarom bántani, én is csípem Shawn-t.)
Az igazi zenei legendák meg elbújhatnak a sarokba, mi? Az olyanok, akik már 20-30 éve zenélnek, és a tehetségükből adódóan érték el azt, amit elértek. Nem pedig azért, mert csinos a pofijuk... (És most nem a rajongókat akarom bántani, én is csípem Shawn-t.)
2017. december 10. 16:06
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 36500 Csatolások: 21012 Azonosító: 252965 offline |
Valahogy gondoltam, hogy ők ketten fognak a végére maradni...remélem, hogy nem lesz több ilyen fanháború vagy, ha lesz is, akkor az normálisan lesz összeállítva.
2017. december 10. 17:15
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline |
Igazából egyiket sem bírom..szóval nem szavazok
2017. december 10. 18:35
smfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.10. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 268199 offline |
Ha nem tűnt volna még fel, itt a népszerűséget veszik figyelembe, azt hogy kinek mekkora rajongótábora van, mert ugyebár ezt jelenti magyarul, hogy "fan". Nem a tehetség, életkor, tapasztalan alapján döntenek. Mindenkinek van véleménye és ha valaki úgy dönt, hogy Selenára vagy Shawnra szavaz, akkor ennyi...őt szereti jobban és pont. Tehetség ide vagy oda, rajongók és népszerűség a lényeg!
2017. december 10. 18:57
KPetrácskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.24. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 266352 offline |
Oooo oké... Inkább nem szavazok:)
2017. december 10. 19:27
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline |
Hát de most ne már, mindkettőt imádom! De mivel Selenát nagyon régóta szeretem, ezért kiállok mellette most is!
2017. december 10. 20:26
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline |
Idézet (LunaNocturnea @ 2017.12.10. 16:04)
És ők mit tettek le ezért az asztalra?
Ebben a versenyben nem az a mérvadó hogy ki mit tett le az asztalra.
2017. december 10. 21:20
moonlightgrande |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.07. Hozzászólás: 898 Csatolások: 59 Azonosító: 265915 offline |
Én remélem Shawn nyeri meg, ő neki nem rég indult be a karriere. Hadd nyerjen már ♥♥
2017. december 10. 21:24
Van egy érzésem, hogy a "hihetetlenül tehetséges" Selenácska fog nyerni ... xd
2017. december 11. 06:11
Nekem Selena nagyon sokat jelent, már a kezedetektől [najó, nem teljesen a kezdetektől, nem a Barneytól, de abból is láttam jópár részt, ha az számít xd csak nem tudtam, hogy ő volt az] követem. Szerintem egy csodálatos ember, és akárki akármit mond, szerintem igenis tud énekelni
Nem mondom, hogy Shawn rossz, van 1-2 száma amit meghallgatok, de számomra Selena többet jelent
És ne fikázzátok a nektek nem tetsző előadót, ahogy előttem is írták már, ez csak egy szavazás, aminek semmi tétje sincs, díjat sem kapnak az említettek, és szerintem nagy a valószínűsége, hogy nem is látják a szavazást, szóval szerintem ne foglalkozzatok ennyire mélyen a témával. Ha Sel nyer, ő nyer, ha Shawn nyer, akkor meg ő nyer. Ne essetek egymásnak emiatt, mert tényleg nem éri meg
Nem mondom, hogy Shawn rossz, van 1-2 száma amit meghallgatok, de számomra Selena többet jelent
És ne fikázzátok a nektek nem tetsző előadót, ahogy előttem is írták már, ez csak egy szavazás, aminek semmi tétje sincs, díjat sem kapnak az említettek, és szerintem nagy a valószínűsége, hogy nem is látják a szavazást, szóval szerintem ne foglalkozzatok ennyire mélyen a témával. Ha Sel nyer, ő nyer, ha Shawn nyer, akkor meg ő nyer. Ne essetek egymásnak emiatt, mert tényleg nem éri meg
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.