#FanHáború! Döntő!
2017. december 10. 15:40
Nos hozzám Selena közelebb áll,úgyhogy igyis-úgyis rászavazok.
2017. december 10. 15:57
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Hajrá Shawn.
2017. december 10. 16:04
|
|
LunaNocturneaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.01. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 267632 offline
|
És ők mit tettek le ezért az asztalra?
Az igazi zenei legendák meg elbújhatnak a sarokba, mi? Az olyanok, akik már 20-30 éve zenélnek, és a tehetségükből adódóan érték el azt, amit elértek. Nem pedig azért, mert csinos a pofijuk... (És most nem a rajongókat akarom bántani, én is csípem Shawn-t.)
Az igazi zenei legendák meg elbújhatnak a sarokba, mi? Az olyanok, akik már 20-30 éve zenélnek, és a tehetségükből adódóan érték el azt, amit elértek. Nem pedig azért, mert csinos a pofijuk... (És most nem a rajongókat akarom bántani, én is csípem Shawn-t.)
2017. december 10. 16:06
|
|
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 37784 Csatolások: 22379 Azonosító: 252965 offline
|
Valahogy gondoltam, hogy ők ketten fognak a végére maradni...remélem, hogy nem lesz több ilyen fanháború vagy, ha lesz is, akkor az normálisan lesz összeállítva.
2017. december 10. 17:15
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Igazából egyiket sem bírom..szóval nem szavazok
2017. december 10. 18:35
|
smfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.10. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 268199 offline
|
Ha nem tűnt volna még fel, itt a népszerűséget veszik figyelembe, azt hogy kinek mekkora rajongótábora van, mert ugyebár ezt jelenti magyarul, hogy "fan". Nem a tehetség, életkor, tapasztalan alapján döntenek. Mindenkinek van véleménye és ha valaki úgy dönt, hogy Selenára vagy Shawnra szavaz, akkor ennyi...őt szereti jobban és pont. Tehetség ide vagy oda, rajongók és népszerűség a lényeg!
2017. december 10. 18:57
|
|
KPetrácskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.24. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 266352 offline
|
Oooo oké... Inkább nem szavazok:)
2017. december 10. 19:27
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Hát de most ne már, mindkettőt imádom!
De mivel Selenát nagyon régóta szeretem, ezért kiállok mellette most is!
2017. december 10. 20:26
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Idézet (LunaNocturnea @ 2017.12.10. 16:04)
És ők mit tettek le ezért az asztalra?
Ebben a versenyben nem az a mérvadó hogy ki mit tett le az asztalra.
2017. december 10. 21:20
|
|
moonlightgrande |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.07. Hozzászólás: 933 Csatolások: 59 Azonosító: 265915 offline
|
Én remélem Shawn nyeri meg, ő neki nem rég indult be a karriere. Hadd nyerjen már
♥♥
2017. december 10. 21:24
Van egy érzésem, hogy a "hihetetlenül tehetséges" Selenácska fog nyerni ... xd
2017. december 11. 06:11
Nekem Selena nagyon sokat jelent, már a kezedetektől [najó, nem teljesen a kezdetektől, nem a Barneytól, de abból is láttam jópár részt, ha az számít xd csak nem tudtam, hogy ő volt az] követem. Szerintem egy csodálatos ember, és akárki akármit mond, szerintem igenis tud énekelni
Nem mondom, hogy Shawn rossz, van 1-2 száma amit meghallgatok, de számomra Selena többet jelent
És ne fikázzátok a nektek nem tetsző előadót, ahogy előttem is írták már, ez csak egy szavazás, aminek semmi tétje sincs, díjat sem kapnak az említettek, és szerintem nagy a valószínűsége, hogy nem is látják a szavazást, szóval szerintem ne foglalkozzatok ennyire mélyen a témával. Ha Sel nyer, ő nyer, ha Shawn nyer, akkor meg ő nyer. Ne essetek egymásnak emiatt, mert tényleg nem éri meg
Nem mondom, hogy Shawn rossz, van 1-2 száma amit meghallgatok, de számomra Selena többet jelent
És ne fikázzátok a nektek nem tetsző előadót, ahogy előttem is írták már, ez csak egy szavazás, aminek semmi tétje sincs, díjat sem kapnak az említettek, és szerintem nagy a valószínűsége, hogy nem is látják a szavazást, szóval szerintem ne foglalkozzatok ennyire mélyen a témával. Ha Sel nyer, ő nyer, ha Shawn nyer, akkor meg ő nyer. Ne essetek egymásnak emiatt, mert tényleg nem éri meg
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: