Hazudott Melanie Martinez megvádlója?
2017. december 10. 19:34
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline |
Te jó ég, keresztbe állnak a szemeim.
2017. december 10. 19:59
Therealcrybaby8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.10. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 266838 offline |
Az első perctől fogva Melanienak hittem! #standbydaddy
2017. december 10. 20:21
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline |
Hogy lehet valakit akarata ellenére orálisan kielégíteni? Ezt csak én nem értem?
2017. december 10. 20:34
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline |
Már ezelőtt láttam ezeket a bizonyítékokat. Annnnyira boldog vagyok, hogy azt elmondani nem tudom!!!! A szívem mélyén végig bíztam Mel ártatlanságában. Gratulálok azoknak a nagy fanoknak, akik összetörték az albumát, vagy elégették a többi termékét.
2017. december 10. 20:50
Mint azt az előző cikkhez is írtam... A hangsúly azon volt, hogy be voltak tépve. Nem fogok sajnálni egy olyan "nő"t, aki SAJÁT AKARATÁBÓL füvezett, drogozott vagy piált. AZ ilyen nem érdemel sajnálatot. És most még kiderül hogy hazudott is... Vigyázat Melanie rajongók, ezzel még nincs vége. Rengetegen fognak vergődni, hogy csak azért fújt visszavonulót mert fél a folytatástól....
2017. december 10. 21:12
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1662 Csatolások: 10275 Azonosító: 261034 offline |
Idézet (AliceLiza @ 2017.12.10. 20:50)
Mint azt az előző cikkhez is írtam... A hangsúly azon volt, hogy be voltak tépve. Nem fogok sajnálni egy olyan "nő"t, aki SAJÁT AKARATÁBÓL füvezett, drogozott vagy piált. AZ ilyen nem érdemel sajnálatot. És most még kiderül hogy hazudott is... Vigyázat Melanie rajongók, ezzel még nincs vége. Rengetegen fognak vergődni, hogy csak azért fújt visszavonulót mert fél a folytatástól....
Ahha... szóval szerinted, ha egy nő a kelleténél egy kicsivel is többet iszik, akkor megérdemli, hogy megerőszakolják vagy bármilyen más bántalmazás áldozata legyen? Tudod, az ehhez hasonló gondolkodásmód, az áldozathibáztatás az oka annak, hogy nagyon sok áldozat nem meri elmondani, ami történt vele. A saját érdekedben remélem, hogy egyszer majd megváltozik a gondolkodásod, mert a megszólalásod alapján az empátia legkisebb szikrája sincs meg benned.
És nem, nem azon volt a hangsúly, hogy be voltak tépve vagy sem.
2 felhasználónak tetszik:
CandUs,
Szandi0820
2017. december 10. 21:23
moonlightgrande |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.07. Hozzászólás: 898 Csatolások: 59 Azonosító: 265915 offline |
háát...én már nem tudom mit higgyek
2017. december 10. 21:31
DarkHipstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.26. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 235012 offline |
MINDVÉGIG TUDTAM, hogy Mel ártatlan. Ahogy az idő haladt előre, egyre biztosabb lettem benne, most pedig már nincsenek kétségeim.
2017. december 10. 21:33
Evernyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.23. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 265035 offline |
Régen imádtam Melanie-t, most sincs bajom vele, csak mér ritkábban hallgatom a zenéit. Ám ennek ellenére is valahogy neki hittem a legelejétől. És valahogy mér 100%-an neki hiszek, már ott biztos voltam benne, amikor a cikk írta, hogy Timothy feltörekvő énekesnő... magától értetődik, azt akarja, hogy megismerjék a nevét. A képekkel amiket mások posztoltak teljesen egyetértek, és ez a dátumos folog is Melaniet igazolja.
2017. december 10. 21:56
Milu ZombieHunterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 195773 offline |
NA VÉGRE! Kíváncsi vagyok, most mit lépnek azok, akik egyből hittek ennek a hírnek. Csakis gratulálni tudok!
2017. december 10. 21:57
Dpatrizia444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 265065 offline |
Tudtam!
Legalábbis sejtettem!
Legalábbis sejtettem!
2017. december 10. 22:00
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
Kíváncsi vagyok, most akkor mi az igazság ennek a kettőnek a szavaiból.
@AliceLiza, Ne mondd már, hogy szerinted rendben van, ha egy berúgott / bedrogozott nőt megerőszakolnak, csak mivel nincs 100%-ig eszméleténél. Senkit nem jogosít fel semmi az ég világon ilyen cselekedetek elkövetésére.
Egyébként érdekes; az előző cikk alatt a többség Timothy-t védte, most meg mindenki jön a "én mindig is tudtam, hogy Melanie ártatlan" dumával.
@AliceLiza, Ne mondd már, hogy szerinted rendben van, ha egy berúgott / bedrogozott nőt megerőszakolnak, csak mivel nincs 100%-ig eszméleténél. Senkit nem jogosít fel semmi az ég világon ilyen cselekedetek elkövetésére.
Egyébként érdekes; az előző cikk alatt a többség Timothy-t védte, most meg mindenki jön a "én mindig is tudtam, hogy Melanie ártatlan" dumával.
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
madeleine.
2017. december 11. 13:56
FanXnXúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.22. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 266971 offline |
Itt mindenki irogatta hogy én hiszek Timothynak most pedig már azt írjátok hogy Mellel értek eggyet. Én oda is írtam a poszt alá hogy szerintem a csaj hazudik ti pedig szánalmasok vagytok és egy igazi crybaby nem hisz az ilyenekben és Mel mellett van. Én belieber vagyok nem crybaby de mégis több tiszteletet mutattam Mel felé mint az álítólagos ''rajongói''
2017. december 11. 14:45
FanXnX attól, hogy belieber vagy még lehetsz crybaby, a kettő nem zárja ki egymást De igazad van, az előző cikknél mindenki a másikat védte, aztán most jön az 'én mindvégig tudtam, hogy ő nem tenne ilyet' duma......igazából én nem tudom ebben a sztoriban kinek higgyek, mert Melanie eléggé elárulta magát az előző tweetjében, de most meg a rossz dátum....ahh na mindegy. Elég zavaros az egész. Eddig őszintén azt sem tudtam kik ők, lehet csak hírverésre megy az egész.....egyik nap mindenki Timothynak hisz, és támogatását kimutatva megveszi a dalait, másnap meg előjön a rossz dátum és Melanie cdit veszik meg szintén támogatást kimutatva.....de azért remélem nem ez az igazság mert ez borzalmas dolog lenne, úgyhogy vissza is vonom, mert nem akarok ebben hinni. Inkább azt mondom, hogy valahol a két személy állítása között van az igazság, és lehet tényleg megtörtént, csak a csaj nem emlékszik jól a dátumra.
2017. december 11. 14:45
*mondom úgy hogy nem ismerem őket, úgyhogy ne vegyetek támadásnak semmit*
2017. december 11. 18:37
Én jelen pillanatban teljesen össze vagyok zavarodva, és nem is állok egyik oldalon sem.
..mert Timothy vallomása nagyon hiteles volt, és egy ilyet elolvasva nagyon is úgy éreztem, hogy igazat mond. Hiába, kedveltem Melanie-t, a reakciója, miszerint "nem mondott nemet arra, amit együtt csináltunk" már-már olyan, mintha bevallotta volna az egészet.
Nagyon remélem, hogy eldől végre, mi is történt valójában, és pontot tehetünk az ügy végére.
..mert Timothy vallomása nagyon hiteles volt, és egy ilyet elolvasva nagyon is úgy éreztem, hogy igazat mond. Hiába, kedveltem Melanie-t, a reakciója, miszerint "nem mondott nemet arra, amit együtt csináltunk" már-már olyan, mintha bevallotta volna az egészet.
Nagyon remélem, hogy eldől végre, mi is történt valójában, és pontot tehetünk az ügy végére.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.