Néhány hónappal ezelőtt már pletykák keringtek arról, hogy a színésznő gyermeket vár, miután egy laza felsőben jelent meg, és többen is azt gondolták, hogy pocakját rejtegeti. Akkoriban azonban tagadta, hogy babát várna.
A teljes cikkhez kattints ide!
Eva Longoria babát vár
2017. december 21. 11:49
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Iszonyat nagy bunkóság ilyenekről találgatni csak azért mert egy picit meghízott. Kíváncsi lennék hogy a US weekly cikk írói ezt megmernék e kérdezni az ismerőseiktől? Ha meg terhes az csakis rájuk tartozik amég nem akarja nyilvánosságra hozni.
2017. december 21. 14:06
|
|
Jeckyll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.23. Hozzászólás: 648 Csatolások: 5318 Azonosító: 137013 offline
|
Ez most elvileg igaz, hiszen a szóvivőjük is megerősítette, illetve Felicity Huffmann is gratulált nekik az instán, aki köztudottan Eva egyik legjobb barátja. Gondolom nem tette volna, ha kamu lenne... Gratulálok a párnak!
2017. december 21. 17:20
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
A cikk címe: Eva Longoria babát vár. Az utolsó mondat, hogy továbbra sem erősítette meg a híreket... Mindenesetre, ha igaz, akkor nagyon örülök neki.
Én valahogy egy kislányt képzeltem el neki, remélem majd lesz az is.
2017. december 21. 17:30
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Ewww....nem vagyok kövér...csak egy kis sajtot ettem na! Azért nagy a hasam! ^^
Naaa viccet félretéve itt szőküljek meg ha látszik rajta a kora.
Másrészt gratula! ^^
Harmadrészt...mentem. xd
Naaa viccet félretéve itt szőküljek meg ha látszik rajta a kora.
Másrészt gratula! ^^
Harmadrészt...mentem. xd
2017. december 22. 14:45
|
|
jelenaismyloveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 267917 offline
|
Mivel Felicity (Eva egyik legjobb baratnoje) is gratulált neki instán, szerintem igaz. Nagyon gratulálok,Eva csodálatos anyuka lesz
2017. december 24. 11:26
Én szerintem pedig van a pletykákban igazság és ha valóban igaz a hír, akkor gratulálok!*-*
2017. december 25. 19:33
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2246 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Állapotos erre a hasra már nem mondhatja hogy sokat evett http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-5211365/Pregnant-Eva-Longoria-shows-blossoming-bump-gym-kit.html
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: