Nézzük a legjobb Instagram-bejegyzéseket a december 31-i bulikról, amelyeket kedvenc sztárjaink rendeztek! Avagy, ki, hogyan köszöntötte 2018-at?
A teljes cikkhez kattints ide!
Így töltötték kedvenc sztárjaink a szilvesztert
2018. január 03. 17:13
Hannah11TOvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.04. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 245871 offline |
Hát az utolsó kép..
2018. január 03. 17:17
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1662 Csatolások: 10275 Azonosító: 261034 offline |
"Persze Adam Lambert nem maradhatott ki ebből a cikkből sem" kommentek 3...2...1
Ha már Adamnél tartunk, baromi jól néz ki azon a képen, bár melyiken nem?.
Néhányuknak ez is csak a magamutogatásról és a figyelemfelkeltésről szólt, úgy veszem észre. Egyébként én azt hittem, hogy a hónaljszőr-mutogatás már lejárt lemez, de úgy látom, nem mindenki gondolja így. Számomra már egy kicsit erőltetett, szánalmas és nevetséges ez az egész.
Ha már Adamnél tartunk, baromi jól néz ki azon a képen, bár melyiken nem?.
Néhányuknak ez is csak a magamutogatásról és a figyelemfelkeltésről szólt, úgy veszem észre. Egyébként én azt hittem, hogy a hónaljszőr-mutogatás már lejárt lemez, de úgy látom, nem mindenki gondolja így. Számomra már egy kicsit erőltetett, szánalmas és nevetséges ez az egész.
2018. január 03. 17:40
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline |
Mi ez a Madonnás kép???
2018. január 03. 19:06
journeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.01. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 267119 offline |
Mariah fellépése tényleg elég jól sikerült, viszont érződött rajta az előző hatása, kicsit bizonytalan, óvatos volt, nem hozta azt a formát amit általában, de attól még tényleg tisztességesen lehozta. Az meg egy Újévi ajándék hogy Britney végre-valahára skippeli Vegast, és talán már lesz ideje más fellépésekre is, vagy egy turnéra. Ideje volt már.
2018. január 03. 19:07
Evangline.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.28. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 251939 offline |
Most mi a gond a Madonnás képpel? Csak egy rohadt fotót akart a lányával, aki nem borotválja a hónalját. URAM ISTEN! VÉGE A VILÁGNAK! RGY NŐ AKI NEM BOROTVÁLJA A HÓNALJÁT, ÉS FELRAK EGY ÁRTATLAN KÉPET AZ ANYJÁVAL... HÁT EZ MAGA MUTOGATÁS!! Ha így érzi jól magát, akkor kik vagyunk mi, hogy bíráskodjunk? Vagy mi a gond? Hogy neked nem tetszik, ahogy saját maga uralkodik önmagán, és tesz arra, hogy mások mit gondolnak?
2018. január 03. 21:15
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline |
sírok, úgy tudtam hogy benne lesz adam lambert.
viszont wtf, rihanna most nincs benne. mi van veled?
amúgy no offense, de ennyire nem ismersz más hírességeket? tudtok ajánlani párat, ha szeretnél.
de komolyan, hát már tudom, hogy a legközelebbi ilyen cikkben kik lesznek, az ég áldjon meg.
viszont wtf, rihanna most nincs benne. mi van veled?
amúgy no offense, de ennyire nem ismersz más hírességeket? tudtok ajánlani párat, ha szeretnél.
de komolyan, hát már tudom, hogy a legközelebbi ilyen cikkben kik lesznek, az ég áldjon meg.
2018. január 04. 13:06
Kutyus123 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.03. Hozzászólás: 503 Csatolások: 0 Azonosító: 216300 offline |
Hogy mondhatja valaki azt,hogy fúj valami olyan természetes dologra,mint a testszőrzet?Egyes egyedül az ő döntése ,hogy szeretne e borotválkozni e vagy sem.És minimálisan sem kéne szégyenkeznie miatta
2018. január 06. 00:56
Elmagyarázná valaki, mit akar jelenteni a "fancy" szó? Ennél azért több komolyságot vártam volna...
2018. január 06. 09:07
A Madonnás képről csak annyi szót ejtenék, hogy semmi baj nincs azzal, ha a lánya nem borotválkozik, mert az ő döntése és senkinek semmi beleszólása nincsen abban, hogy valaki mit (vagy éppen mit nem) csinál a testével. Az pedig már teljesen más dolog, hogy véleményem szerint igénytelen hatást kelt.
2018. január 08. 17:17
Rose Rowanliving doll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.05. Hozzászólás: 3045 Csatolások: 2846 Azonosító: 257763 offline |
Sam Smith ikonikus.
Madonna lánya ikonikus.
Remélem mindenki jól érezte magát. ^.^
Madonna lánya ikonikus.
Remélem mindenki jól érezte magát. ^.^
2018. január 24. 18:46
violetta.púj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.02. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 268525 offline |
Mariah Carey , Sara, Emily és Dua Lipa. Őket birom a legjobbam
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni