Februárban kerül a lemezboltok polcaira Justin Timberlake legújabb stúdióalbuma, melyről a Supplies képében megérkezett a második kislemez.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dal- és klippremier: Justin Timberlake – Supplies
2018. január 18. 17:51
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline |
Öhm............ ez most mi? Nagyon sok számát szeretem, de ez nem lett jó. Se nem énekel, se nem rap-el. A zenei alap is olyan semmilyen. :/
2018. január 18. 18:31
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline |
Szerintem ez nem lett olyan rossz. Nekem bejön, de lehet csak azért, mert Eiza miatt tudtam, hogy úgy is jó lesz. Igaz, nem ő volt a lényeg, de hihetetlenül gyönyörű és lélegzetelállító volt.
2018. január 18. 20:52
allisonhale.detective girl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.22. Hozzászólás: 2599 Csatolások: 20666 Azonosító: 267416 offline |
Én nagyon szeretem Justin dalait és szerintem ez is egész jó. A klip látványos lett, Eiza pedig egyszerűen gyönyörű benne, jó választás volt. *-*
2018. január 19. 02:24
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline |
Kicsit fura hozzá képest ez a zene ...de a klippnek mély mondanivalója van...szóval nagyon jó szerintem <3 több ilyen klipp kén ,hogy végre felnyissák a szemüket az emberek...amúgy ilyen fajta zenét még nemnagyon hallottam,de érdekes..jó értelemben kíváncsi vagyok az albumra milyen lesz
2018. január 20. 12:05
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1721 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline |
Az előző is tetszett, de ez sokkal jobb. Én általában szeretem, amit Justin kiad a kezei közül, de ebben benne volt a szükséges plusz, amit hiányolok sok más előadótól, a vége jól odacsapott.
Kapcsolódó sztárok
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Sokan nem értik a változást.
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Teljesen tönkretette az erős smink.
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Így telnek a friss apuka napjai.
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
Kellemetlen élményről számolt be.
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Még tovább bonyolódik az ügy.
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Az SMS-ek szerint a színésznő hívta oda, amikor szoptatott.