Alig két hónap múlva tér vissza a Freeform képernyőjére a méltán népszerű Shadowhunters, amely bizony már a harmadik évadával várja a nézőket. A fantasy készítői az elmúlt héten több érdekességet is megosztottak a rajongókkal.
A teljes cikkhez kattints ide!
Izgalmasnak ígérkezik a Shadowhunters harmadik évada
2018. január 22. 09:17
2018. január 22. 09:51
Be kéne hoznom a lemaradásom, de azért várom az új évadot
2018. január 22. 11:24
Vivien_Borsosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.12. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 225987 offline |
Az itteni képek alapján meg mertem volna esküdni, hogy az Utódok című filmekben Jafar fiát, Jay-t alakító színészről van szó, Booboo Stewart-ról
2018. január 22. 11:36
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3504 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Alberto Alig várom.
Mondom tök ismerős ez a csávó, aki Jordant alakítja, aztán rájöttem, hogy a Makoi hableányokból.
Mondom tök ismerős ez a csávó, aki Jordant alakítja, aztán rájöttem, hogy a Makoi hableányokból.
2018. január 22. 14:47
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline |
Már nagyon várom!
2018. január 22. 16:51
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline |
5 percig agyaltam ki lehet ő,mivel nagyon ismerős az arca,míg leesett a Disneyn a Mako Mermaids sorozatban van benne és ahwwww... Már ott imádtam a srácot szóval remélem most is nagyot alakít majd.
2018. január 25. 11:32
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline |
Az egész sorozat egy kész vicc. Gyakorlatilag meggyalázzák a könyveket. Belenéztem a könyvek iránti szeretetem miatt, de a sorozat rettenetes a színészek középszerűek a CGI egyenesen bosszantó és nézhetetlen. Az egészet Malec viszi el a hátán. Persze azoknak jó akik nem ismerik a könyveket, de nekem nagyobbak az elvárásaim. A könyvek története fantasztikus kár volt elrontani így. Még a film is jobban hasonlít a könyvekre pedig az nagy szó.
Kapcsolódó sztárok
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Sokan nem értik a változást.
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Teljesen tönkretette az erős smink.
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Így telnek a friss apuka napjai.
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
Kellemetlen élményről számolt be.
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Még tovább bonyolódik az ügy.
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Az SMS-ek szerint a színésznő hívta oda, amikor szoptatott.
Randiestét tartott Timothée Chalamet és Kylie Jenner - fotók!
Randiestét tartott Timothée Chalamet és Kylie Jenner - fotók!
Így randizott a két sztár.
5 év után először lépett a vörös szőnyegre Cameron Diaz
5 év után először lépett a vörös szőnyegre Cameron Diaz
Új filmjét promótálja a sztár.