Tegnap este osztották ki Los Angelesben a zeneipar legjobbjainak járó díjakat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Íme az idei Grammy-gála nyerteseinek névsora!
2018. január 29. 12:48
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
Nagy gratula Lin-Manuelnek, megérdemelte!
2018. január 29. 14:14
petra_radcliffeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.02. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 268523 offline |
Gratulálok nekik..
2018. január 29. 14:16
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline |
Leírhatatlanul büszke vagyok Bruno-ra
2018. január 29. 14:25
Az én szememben Ed Sheeran annyira túl van tolva...
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2018. január 29. 14:57
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Ed Sheeran. Meg sem lepődtem...
2018. január 29. 15:09
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline |
Bevallom, ezeknek a daloknak a nagy részét nem is ismerem.
Viszont a Vaiana betétdala abszolút megérdemelte, a How far i'll go tényleg szuper, ahogy a keresztény kategória nyertesei, a Hillsong és Zach Williams is. A What a beutiful name és a Chain Breaker album is csodásak. A többit nem ismerem.
Viszont a Vaiana betétdala abszolút megérdemelte, a How far i'll go tényleg szuper, ahogy a keresztény kategória nyertesei, a Hillsong és Zach Williams is. A What a beutiful name és a Chain Breaker album is csodásak. A többit nem ismerem.
2018. január 29. 15:16
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline |
bruno 6 jelölésből 6-ot megnyert! ennél büszkébb már nem is lehetnék❤❤❤
2018. január 29. 16:06
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Jajj Istenem Alessia Cara!!! Annyira büszke vagyok Rá,nagyon megérdemelte<3
Bruno Marsnak, The Weekndnek és Kendrick Lamarnak is nagyon megörültem(:
Természetesen gratulálok mindenkinel!
Bruno Marsnak, The Weekndnek és Kendrick Lamarnak is nagyon megörültem(:
Természetesen gratulálok mindenkinel!
2018. január 29. 16:07
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline |
Ed és Bruno ❤❤ nem vagyok meglepve, mindkettejük megérdemelte
2018. január 29. 16:24
Idézet (s.zsofia @ 2018.01.29. 15:34)
Szandiii_1992 - Ma, 14:25
Igen, ahogy Demi is...lol
Igen, ahogy Demi is...lol
Drágám, magyarázd már el nekem, mégis hogy a fenébe keveredik ide a neve? Látod a cikkben a nevét esetleg? Ja, hogy nem. Akkor szépen kérlek, olyannal próbálj már meg legközelebb belém kötni, ami/aki kapcsolódik is az adott tartalomhoz, mert ez így egyenlő az óvodás szinttel.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2018. január 29. 16:42
Nagyon kedvelem Edet, zeneileg és emberileg is, de kissé túlzásnak érzem azt, hogy ennyire tolva van. Az új albuma klassz, persze, de a zenéi többnyire ugyanarra a kaptafára mennek, ha csak az albumon belül is nézzük, nagyon hasonlóak. A kategóriájában szerintem egyértelműen nem a nyertes...
2018. január 29. 17:12
s.zsofiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.14. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 251606 offline |
Szandiii_1992 - Ma, 16:24
Drágám, magyarázd már el nekem, mégis hogy a fenébe keveredik ide a neve? Látod a cikkben a nevét esetleg? Ja, hogy nem. Akkor szépen kérlek, olyannal próbálj már meg legközelebb belém kötni, ami/aki kapcsolódik is az adott tartalomhoz, mert ez így egyenlő az óvodás szinttel. rohog.gif
Már vártam hogy milyen irománnyal fogsz visszaszólni. Egyébként szerintem az a nevetséges hogy a "világ legjobb énekesnője" még jelölést sem kapott. xd Mellesleg én nem kötöttem beléd, csak elmondtam a véleményem. Ha ezt magadra vetted, sajnálom. És csak megsúgom: az is egyenlő az óvodás szinttel, amit te csinálsz. én csak megírtam a SAJÁT véleményem, te pedig mint a kisiskolások, visszaszólnak. Nyugodtan tovább tudtad volna görgetni, mit sem törődve a véleményemmel.
És ha ezt a kicsi szíved megnyugtatja, nem fogok többet "beléd kötni". Nehogy megbántódj.
Drágám, magyarázd már el nekem, mégis hogy a fenébe keveredik ide a neve? Látod a cikkben a nevét esetleg? Ja, hogy nem. Akkor szépen kérlek, olyannal próbálj már meg legközelebb belém kötni, ami/aki kapcsolódik is az adott tartalomhoz, mert ez így egyenlő az óvodás szinttel. rohog.gif
Már vártam hogy milyen irománnyal fogsz visszaszólni. Egyébként szerintem az a nevetséges hogy a "világ legjobb énekesnője" még jelölést sem kapott. xd Mellesleg én nem kötöttem beléd, csak elmondtam a véleményem. Ha ezt magadra vetted, sajnálom. És csak megsúgom: az is egyenlő az óvodás szinttel, amit te csinálsz. én csak megírtam a SAJÁT véleményem, te pedig mint a kisiskolások, visszaszólnak. Nyugodtan tovább tudtad volna görgetni, mit sem törődve a véleményemmel.
És ha ezt a kicsi szíved megnyugtatja, nem fogok többet "beléd kötni". Nehogy megbántódj.
2018. január 29. 17:42
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
Alessia Cara ilyen fiatalon Grammyt nyert hát nem semmi! Valamit tudhat a csaj az egyszer biztos! Van olyan előadó akinek egész karrierje során nem sikerül összeénekelnie egy grammyt szóval le a kalappal! Az meg irtó ciki hogy Taylort nem díjazták idén...
2018. január 29. 18:10
lastonestandingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.10. Hozzászólás: 407 Csatolások: 0 Azonosító: 187511 offline |
La La Land, Dear Evan Hansen, Moana My Broadway heart!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.