Kylie Jenner február elsején hozta világra első gyermekét, aki a Stormi nevet kapta. Eddig nem láthattunk fotókat a kicsiről, bár korábban ugyan már posztolt egy közös fotót, azonban akkor csak a kezük volt látható.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megmutatta kislányát Kylie Jenner
2018. március 02. 15:23
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Az a boldogság ami kiült az arcára...
Most nem azért, de úgy néz ki,mint egy hétköznapi boldog anya? A tipikus ,,jajj, most modelkedős arcot kell vágnom" pillantás.
Egyébként lehet,hogy csak egy rosszul elkapott fotó, megkell hagyni,van mosolya,csak nagyon halvány. Nekem viszont nagyon feltűnő a szinte rezzenéstelen arca. De meg kell hagyni, valóban cukik(:
Most nem azért, de úgy néz ki,mint egy hétköznapi boldog anya? A tipikus ,,jajj, most modelkedős arcot kell vágnom" pillantás.
Egyébként lehet,hogy csak egy rosszul elkapott fotó, megkell hagyni,van mosolya,csak nagyon halvány. Nekem viszont nagyon feltűnő a szinte rezzenéstelen arca. De meg kell hagyni, valóban cukik(:
2018. március 02. 15:31
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Csak szerintem néz ki teljesen máshogy ezeken a képeket, mit alapból?
2018. március 02. 17:16
|
|
heccarvúúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.22. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 266316 offline
|
Sok boldogságot neki és úgy adja Isten, hogy fel is tudja nevelni a kislányt!
De szerintem eléggé mű lett. Mármint olyan mintha egy modellnek a kezébe nyomtak volna egy ruhába bujtatott babát, miszerint "így cukibb és eladhatóbb". De ez csak az én véleményem....
De szerintem eléggé mű lett. Mármint olyan mintha egy modellnek a kezébe nyomtak volna egy ruhába bujtatott babát, miszerint "így cukibb és eladhatóbb". De ez csak az én véleményem....
2018. március 02. 17:31
|
|
Helenagirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.04. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 267690 offline
|
Emberek másik kép is van , azon már látszik a gyerek !
1 felhasználónak tetszik:
Alysia
2018. március 02. 18:02
|
|
Hyerin-ahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 259651 offline
|
Sok mindent nem látni egyik jépen se, de Kiley maradt ugxan olyan mű, és hol van az, ha meglesz a kicsi eltűnik a médiából, közösségi oldalakról? Hagyjuk má'...
2018. március 02. 18:03
|
|
vizelettartásigondokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 133149 offline
|
Az első képen fel sem lehet ismerni annyira szétszerkesztették a fejét.
2018. március 02. 18:06
|
|
Stephanie.4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.10. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 264826 offline
|
Nem ugy volt, hogy miutan megszuletik a gyermeke, nem tesz fel semmit sem instagramjara?
Egyebkent tenyleg mu lett, de remeljuk a valo eletben boldogabb
Egyebkent tenyleg mu lett, de remeljuk a valo eletben boldogabb
2018. március 02. 21:48
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Nem értem miért kell ilyen modellkedős pózba vágnia magát, mikor a gyerekével fotózkodik.
Sokkal szebb és érzelmesebb lenne egy olyan kép, amin boldogan mosolyog, nem néz ki tökéletesen műnek...
2018. március 02. 23:55
|
|
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline
|
hát ebből nem láttunk sokat
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.