Nyolc hónappal frontembere elvesztését követően ismét stúdióba vonult a zenekar.
A teljes cikkhez kattints ide!
Stúdióba vonult a Linkin Park
2018. március 09. 15:15
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2018. március 10. 11:32
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5317 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline |
Annyira sajnálom hogy meg halt mai napig nem tudom fel fogni 17 éve ismerem Chestert meg az egész bandát rajtuk nőttem fel és egyik pillanatról a másikra Chester meghal ő egy olyan ember a számomra aki örökké élni fog a szívembe akkár mit hallgathatok vagy lehet kedvencem Chester helyét nem fogalja el senki a szívembe
2018. március 10. 15:25
Beáta2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.13. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 209147 offline |
Én a mai napig nem tudtam feldolgozni Chester halálát, nagyon hiányzik. Örülök, hogy a többi tag készül valamire, de bármit tesznek a Linkin Park már soha nem lesz ugyanaz, mint Chesterrel De azért kíváncsi vagyok.
2018. március 11. 11:25
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline |
Istenem. Annyira hiányzik Chester, nem tudom, és nem is akarom elfogadni ami történt és értékelem hogy próbálkoznak és persze kíváncsi vagyok mit hoznak össze, de mindig ott lesz bennem az, hogy bárcsak ott lenne Chester. Ő volt a legfontosabb tag már nem azért. Nélküle sosem lesz többé ugyanolyan a banda, bárhogy próbálkoznak. Sajnos.
Kapcsolódó sztárok
Ijesztő, mit rendelt a halála napján Liam Payne
Ijesztő, mit rendelt a halála napján Liam Payne
Még több szomorú dolog derült ki.
Sokkolta a fanokat Lizzo nagy fogyása
Sokkolta a fanokat Lizzo nagy fogyása
Nagyon sokat fogyott a sztár.
Örök nyugalomra helyezték Liam Payne-t
Örök nyugalomra helyezték Liam Payne-t
Örök nyugalomra helyezték.
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Hátborzongató értelmet nyert Liam Payne 2010-es posztja
Hátborzongató értelmet nyert Liam Payne 2010-es posztja
Szomorú dologra derült fény.
Liam Payne barátnője, Kate Cassidy napokkal a halála előtt ultimátumot adott az énekesnek
Liam Payne barátnője, Kate Cassidy napokkal a halála előtt ultimátumot adott az énekesnek
Nem bírta már elviselni a drogokat.
Ő a Forma-1 új sztárjának, Charles Leclerc-nek a barátnője
Ő a Forma-1 új sztárjának, Charles Leclerc-nek a barátnője
Sokak szívét elrabolta a Forma-1 új sztárja, de az övé már foglalt.
Kaley Cuoco reagál az anyaszégyenítésre
Kaley Cuoco reagál az anyaszégyenítésre
Sok kritikát kap mióta anyává vált.