Starity

SECRET: Ji Eun távozik a csapatból?

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. március 09. 17:15 #1
LightLady
LightLady
visszatérő vendég
 
StátuszLapjaim nagy része, teljes szerkesztés alatt áll. Kérlek, légy türelemmel!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.06.28.
Hozzászólás: 104
Csatolások: 535
Azonosító: 265132
Offline offline
Tegnapelőtt került nyílvánosságra a megdöbbentő hír, miszerint a híres dél-koreai lánycsapat, a Secret egyik tagja, Song Ji Eun pereskedik ügynöksége ellen és komoly szándékában áll, hogy távozik a csapatból.
A teljes cikkhez kattints ide!
2018. március 09. 21:42 #2
Vick019
Vick019
 
StátuszSo if you wanna hurt me, baby just hurt me
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.07.19.
Hozzászólás: 938
Csatolások: 849
Azonosító: 131506
Offline offline
Nem szeretném, hogy ők is feloszoljanak sad.gif De ha valamelyikőjüknek nem jó, akkor nincs mit tenni..
2018. március 10. 13:20 #3
- törölt felhasználó -    
Azóta Jieun már megosztott egy levelet az Instagramon (amit azóta ki is törölt), amiben leírta, hogy valóban távozik a csapatból, és szólózni fog. Hyosung is pereskedik a TS-sel és egyedül Hanáról nem tudni semmit sad.gif
2018. március 12. 17:07 #4
Hyerin-ah
Hyerin-ah
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.09.10.
Hozzászólás: 202
Csatolások: 0
Azonosító: 259651
Offline offline
Nem követtem a Secret munkásságát, viszont én nem hallottam róluk mostanság. Vagy volt valami comeback? Rengeteg régi banda feloszlik, sajnos... :/ Egyébként Ji Eun nagyon nagyon szimpi, a legutóbbi sorozatában a My Secret Romance-ben! Aranyos volt! smileeee.gif
2018. március 14. 20:04 #5
Marchu
Marchu
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.03.14.
Hozzászólás: 2
Csatolások: 0
Azonosító: 269373
Offline offline
1. Secret 2014 óta inaktív és nem a tagok akaratából.
2. Hana jelenleg szóló albumát készíti TS Ent-nél, Sleepy segítségvel. Ez jó hír, mert neki Secreten kívül más munkája nem igazán volt az elmúlt években.
3. Jieun és Hyosung nem fellázadt az ügynökségük ellen, hanem már nem biznak a TS-ben, mert az többször is megsértette a szerződésükben foglalt kötelezettségeit. A két lány szinte egy időben, 2017 nyár végén fordult a Koreai Kereskedelmi Bírósághoz, hogy az érvényben lévő szerződésüket az ügynökség szerződésszegő tevékenysége miatt érvénytelenítsék. A lányok ugyanazokat az indokokra hivatkoztak, a TS Ent nem fizette ki nekik a szerződés szerint járó pluszkiadásaikat, pl. lakásbérlés, színészkurzusok stb. valamint az exkluzív szerződésüket a lányok tudta és beleegyezése nélkül harmadik félnek, másik ügynökségnek, játszotta át. Jieun esetében a Kereskedelmi Bíróság február 8-án kedvező határozatot hozott, érvénytelen a két fél szerződése. Hyosunggal kapcsolatban a bíróság döntéséről nincs még hír. A bíróság döntéséről és Hyosung folyamatban lévő peréről valaki informálta a koreai sajtót február legvégén, akik hírt adtak a jogi eljárásról. Jieun ezután postolta ki IG-jén, hogy köszön mindent TS-nek, és elhagyja Secretet. Ezt a postot Hyosung azonnal like-olta.
4. Jieun postja mai napig megtalálható IG csatornáján.
5. Az hogy Jieun döntéséről a másik két lány, Hana és Hyosung, valamint az ügynökség váratlanul, az ő postjából értesült, nettó hazugság. A két pert indító lány december közepén SNS csatornáik biojából törölte a Secret szót, és rajongóik erről a tényről többször is nyilvános postokat tettek közzé IG-n, Tweeten egyaránt, sőt többen üzenetet, tweetet is küldtek TS-nek, de az ügynökség a Secret jelenét és jövőjét firtató kérdésekre soha nem reagált. Az sem igaz, hogy minden művészük karrierjét támogatják. Pl. Himchan, a B.A.P. egyik tagja idén januárban tweetelt arról, a TS Ent még arra sem hajlandó, hogy saját honlapján hírt adjon arról a musicalról, amelyben Himchan az egyik főszereplő. És Jieun legsikeresebb munkáját, My Secret Romance sorozat, semmmilyen formában nem promotálták. A dorama másik főszereplője és annak ügynöksége maximálisan beleállt a produkció reklámozásába, interjúk, fanmeetingek, TV-showk, és ennek következményeként a színész ismertsége, népszerűsége illetve szerep- és fellépési ajánlatai többszörösére nőttek. Míg Jieun (a rajongók szeretetén kívül) ezidáig a sorozat népszerűségéből semmit nem tudott kamatoztatni, mert TS Ent anyagilag nem segített őt a promóciós tevékenységben. ( Jó ha tudjátok, koreai Tv show-ban szereplés és fanmeetingek szervezése nagyon költséges dolog. - A koreai tv producerek igen korruptak, és a top bandák, sztárok kivételével mindenki más akkor szerepelhet a tv-ben, ha lefizeti a tv-k illetékes vezetőit.) Hyosung most januárban saját zsebéből fizette ki fanmeetingjének teljes költéségét, mert TS Ent őt sem segítette.
2018. március 14. 20:22 #6
Marchu
Marchu
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.03.14.
Hozzászólás: 2
Csatolások: 0
Azonosító: 269373
Offline offline
Hyosung Ügyvédje pár nappal ezelőtt nyilatkozatában erősítette meg, ügyfele nem hajlandó a jövőben a TS Ent-tel dolgozni. Sajnos az ügynökség a Kereskedelmi Bíróság határozata ellen 3 hónapon belül fellebezhet, és TS valószínűleg meg is lépi ezt a dolgot, már csak azért is, hogy újabb hosszú hónapok teljenek el a pereskedés miatt, és ezzel is megnehezítse a két lány további jövőjét a szórakoztató iparban. Már az is negatív reklám a két lány szempontjából, hogy napvilágot látott a pereskedés ténye. Mivel, még ha jogos indokkal is, de jogi lépést kezdeményeztek ügynökségük ellen, nagyon nehéz lesz másik ügynökséget találniuk, így kétséges, mi lesz a karrierjükkel, ha lezárul a per. Mindenesetre a Secretnek nincs már jövője. Valőszínűleg a B.A.P. is megszűnik jövő januárban, mert nyílt titok, hogy a fiúk, de legalább is többségük, nem fogják meghosszabbítani szerződésüket TS Ent-tel.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok