Úgy néz ki, Justin beletörődött, hogy Selena ismét kiadta az útját: egy gyönyörű modell mellett talált vigaszt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Egyre komolyabb Justin Bieber kapcsolata a modellel
2018. március 25. 16:21
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Én ezt már nem tudom követni.Minden egyes ilyen cikkel tűt keresek a szénakazalban és rá kell jönnöm ja hopp az nincs sehol,mert ez így értelmetlen.
2018. március 25. 18:05
Nem rosszindulatból szeretném megkérdezni, de mióta számít foglalkozásnak az, hogy valaki egy közösségi oldalon "modellkedik"? Nem tűnik szimpatikusnak alapból sem a lány, de ez az egész dolog még inkább antipatikussá teszi a szememben. Látom, a kétkezi munka az ilyen személyek körében már nem divatos...
1 felhasználónak tetszik:
madeleine.
2018. március 25. 18:45
|
|
potoresztiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.09. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 266719 offline
|
Emberek még az se biztos, higy szakítottak. Ezeknek a cikkeknek a háromnegyede kamu. Amíg valami hivatalos bejelentés nem lesz, én ezt nem hiszem el.
2018. március 25. 18:47
|
|
potoresztiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.09. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 266719 offline
|
Múltkor meg valamelyik mások oldalon olvastam, hogy azok onnan szűrték le ezt a szakítós dolgot, hogy Justin likeolta valami lánynak a képét Instán. Én meg csak ez az oké...XDDDDD
2018. március 25. 20:16
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
főleg hogy ezen a képen Patrick felsője van modellen. Bisssh these lies need to stop.
2018. március 25. 21:18
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12647 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Milyen dedós ez az egész. Kinek szól ez, hülye gyerekeknek? 3-4 nap alatt lesz egy kapcsolat egyre komolyabb? LOL
1 felhasználónak tetszik:
idone
2018. március 25. 22:14
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Borzasztóan szeretheti ezt a lányt, mellesleg, ennek a 'modellnek' van rendes szakmája is, vagy csak mutogatásból él meg?
2018. március 26. 10:38
|
jelena4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.27. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 262709 offline
|
ez a basket chambitchon nem szimpi.
2018. március 26. 11:07
Idézet
Egyre komolyabb Justin Bieber kapcsolata a modellel
Egy hete kb még Selenával volt együtt. Azért lenne komolyabb, mert elvileg Justin házából jött ki? És ha csak egy pár éjszakás kaland az egész? De valóban egyre komolyabb a kapcsolatuk
2018. március 26. 14:06
|
|
BeccaBeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.14. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 240326 offline
|
Meg amúgy valaki nem jöhet ki mas házából csak úgy.... Azt még véletlenül sem feltételezhetjük hogy barátok es azért volt a csajszi a házában... Egyre nevetségesebbek ezek a szörnyen kidolgozott es fontos cikkek
2018. március 26. 14:37
Elment egy barátjával egy koncertre, hú, ebből még házasság lesz
2018. március 26. 15:31
|
|
Joyceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.03.01. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 269278 offline
|
Nem tudom, szerintem egyáltalán nem egyértelmű, ha egy fiú pl. Elhagyja az én házamat, máris azt kell gondolni, hogy járunk. Csak mert mondjuk tegnap is nálunk volt, mert nem értettem a tetves kémiát, ő meg elmagyarázta.
Nem mondom, biztosan van köztünk valami! Tehát egy éjszaka/délután más házában egyszer-kétszer és máris összemelefedtünk eléggé egy kapcsolathoz... Hűha
Nem mondom, biztosan van köztünk valami! Tehát egy éjszaka/délután más házában egyszer-kétszer és máris összemelefedtünk eléggé egy kapcsolathoz... Hűha
2018. március 26. 19:10
|
|
chimchimbtsforeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.02. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 268517 offline
|
Nem tudom,de nekem elég fura lenne ha két nap után komolyan is gondolnák.....
2018. március 26. 21:09
|
|
supremestinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.23. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 267965 offline
|
Ha egy nő kijön Justin házából, már egyből összeboronálják őket:D nem értem mire ez a nagy felhajtás mindig.
2018. március 26. 21:27
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
A nagy újra egymásra találás is ilyen volt Selenával. elöszőr csak közös program homályos képek *de csak barátok*
aztán egymás házából távoztak*még mindig barátok* aztán a többit tudjátok.
a következő lépés az lesz hogy csókolozni látják őket majd jön a sok HQ kép hogy együtt egyelegnek és jönnek a jó titkos barátok akik szerint milyen tündéri pár meg van a kémia stb
majd másfél talán 2 hónap után vége.
Ekkor kezdödik elöről csak Selenával meg egy másik pasassal
But keep clam nyárra újra együtt lesz Jelena xd
aztán egymás házából távoztak*még mindig barátok* aztán a többit tudjátok.
a következő lépés az lesz hogy csókolozni látják őket majd jön a sok HQ kép hogy együtt egyelegnek és jönnek a jó titkos barátok akik szerint milyen tündéri pár meg van a kémia stb
majd másfél talán 2 hónap után vége.
Ekkor kezdödik elöről csak Selenával meg egy másik pasassal
But keep clam nyárra újra együtt lesz Jelena xd
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.