Kim Kardashian bajban van: sokan úgy gondolják, lekoppintotta kishúgát ismételten.
A teljes cikkhez kattints ide!
Uh-oh! Kim Kardashian palettája megszólalásig hasonlít Kylie-éra
2018. március 28. 14:03
A korrektoroknál még nem éreztem az esetleges koppintás lehetőségét, viszont itt az árnyalatok valóban eléggé hasonlítanak.
2018. március 28. 17:34
Undorító hogy Kim próbálja felül múlni a sajat testvérét csak azért mert nem tudja elviselni hogy Kyle megdolgozott a sikerért ellenben vele aki csak instára töltögeti a pucér képeit.
2018. március 28. 17:56
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
"Uh-oh!" xddd fél órája ezen röhögök... Istenem hát Magyarországon vagyunk....
1 felhasználónak tetszik:
I Love Paris
2018. március 28. 18:26
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 595 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline |
Mi a bánat az az Uh-oh?
2018. március 28. 18:59
Már látom is magam előtt a 3. világháborút: Kim kopizta Kylie-t, ezért Kylie atombombát dobott rá.
Most tényleg. Ha ezt akarja csinálni csinálja. Amúgy én sosem értettem ez a sminkes biznisz hogy megy. Ők keverik ki a színeket, vagy csak elrendezik? Nagy munka lehet.
Most tényleg. Ha ezt akarja csinálni csinálja. Amúgy én sosem értettem ez a sminkes biznisz hogy megy. Ők keverik ki a színeket, vagy csak elrendezik? Nagy munka lehet.
2018. március 28. 19:38
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
Na nem mintha ezeket a palettákat nagyon lehetne variálni.
2018. március 28. 19:50
Justice225új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.25. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 267989 offline |
Jaj istenem mintha nem lenne koppintás minden ilyen... Legalábbis nem nagyon lehetne már új szineket kitalálni. Mint az a cikk arról hogy Madison Beer segített Kylienak hogy legyen a palettáján lila. Mert előtte amúgy senki nem hordott ám lilát, és sehol az életben nem láttam még egy palettán sem ezeket a szineket. De ha már ilyen alapon megyünk amúgy a H&Mben az egyik paletta hasonlít a Maybelline-ére, az meg tuti a Lorealt kopizta, az meg a Essencet. Arról nem is beszélve hogy amikor múltkor bent voltam a Douglasben, két ugyanolyan vörös rúzst láttam más márkáktól! Wow. Ebből miért nincs cikk. Mindjárt írok is egyet.
Btw szerintem nem egy paletta színei hanem a minősége és a tartóssága teszi eladhatóvá és népszerűvé az adott terméket. Új színeket senki nem nagyon fog alkotni ma már.
Btw szerintem nem egy paletta színei hanem a minősége és a tartóssága teszi eladhatóvá és népszerűvé az adott terméket. Új színeket senki nem nagyon fog alkotni ma már.
2018. március 28. 20:51
Mendes Muffinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.21. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 266966 offline |
1000 hasonló paletta van, és szerintem nem kéne ebből ügyet csinálni Nem fog történni semmi, nem lesz atombomba robbantás, meg ilyenek. El kell fogadni és kész, hogy hasonlít a kettő smink. És szerintem nem is érdekli Kylie-t.
2018. március 29. 09:12
iwaanaxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.30. Hozzászólás: 55 Csatolások: 8 Azonosító: 267100 offline |
Nagyon sok ilyen paletta van és hát egyedi színeket már nem nagyon lehetne kitalálni. Ha nagyon egyedi dolgot azeretett volna akkor valami különlegesebb csomagolást ad a palettának nem csak egy átlagos paletta kinézetet. A különbségeket nézve meg nem annyira hasonló Míg Kylie ennyi pénzért ad hozzá egy jó minőségű ecsetet Kim nem ad semmi pluszt. A Royal Palettánál belül is feltűnik a logó (apró észrevétel Kimnél mégsincs ilyen). De ami szerintem a legfontosabb különbség, hogy míg Kylie Royal Palettája a matt színekre koncentrál, addig Kim a metálos színeket részesíti előnyben, ez sem lényegtelen egy palettával szemben hiszen van aki ezt van aki azt szereti jobban és máris látja a különbségeket
2018. március 30. 20:08
Holland Roden-fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.17. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 267350 offline |
Egyértelműen, még így is jobb a Kylie-é.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.