Azt már eddig is tudtuk, hogy a Stranger Things 3. évada 2019-ben fog majd a képernyőkre kerülni, ám eddig arról nem volt semmi információnk, hogy elkezdték-e már a forgatást.
A teljes cikkhez kattints ide!
Készül a Stranger Things harmadik évada
2018. április 01. 13:57
|
|
KulcsárHangaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.02.03. Hozzászólás: 0 Csatolások: 0 Azonosító: 268933 offline
|
2018. április 01. 15:21
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Alig várom már a harmadik évadot:)de nem tudom hogy élem túl azt a maradék 1 évet addig:D tényleg kész kínzás
2018. április 01. 16:06
Akkor még van egy kis időm, hogy eldöntsem érdemes e egyáltalán elkezdenem ezt a sorozatot
2018. április 01. 16:57
|
|
allisonhale.phoenix girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.22. Hozzászólás: 2705 Csatolások: 20700 Azonosító: 267416 online
|
Nagyon várom már a 3. évadot, mert imádom ezt a sorozatot, nagyon izgalmas.
Kár, hogy ilyen sokat kell várni rá.
Kár, hogy ilyen sokat kell várni rá.
2018. április 01. 17:30
Az első két évad nagyon epic lett, nem hiába, fantasztikus színészek szerepelnek benne, és a sztori is nagyon izgalmas, remélem a harmadik évad is hasonlóan el lesz találva.
2018. április 02. 00:49
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Nagyon izgatott vagyok! Egyik kedvenc sorozatom!
Kíváncsi vagyok most mivel rukkolnak elő!
2018. április 02. 21:06
ugh alig várom a folytatást. az első évad nagyszerű volt, a második pedig még annál is jobb. ha így folytatják a negyedik évad végére a mentő fog elvinni.
2018. április 03. 00:36
ok let me be real: az első évadot nagyon sokáig imádtam. egyszerűen annyira jó volt. de a második évad akkora csalódás volt nekem, hogy nem tudom, lesz-e kedvem még a harmadikat nézni. sok ilyen filler epizód volt a másodikban, nagyon sok minden nem tetszett. őszintén annyira szerettem volna hypeolni, de nem tudtam, mert nem volt annyira jó. az első évaddal kiégtek a készítők, a második sehogy sem tudott felérni hozzá, ami elég nehéz is volt, mert az elsővel magasra tették a mércét... attól még kíváncsi vagyok, milyen lesz, de közel sem várom annyira, mint a második évadot, mert nagyot csalódtam. szépen pofára estem azzal, hogy valami még jobbra vártam, aztán semmi. túl van hypeolva a második évad szerintem.
2018. április 03. 09:49
|
|
ramiodelaney |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.24. Hozzászólás: 13726 Csatolások: 622 Azonosító: 258309 offline
|
Idézet (lily flowers @ 2018.04.03. 00:36)
ok let me be real: az első évadot nagyon sokáig imádtam. egyszerűen annyira jó volt. de a második évad akkora csalódás volt nekem, hogy nem tudom, lesz-e kedvem még a harmadikat nézni. sok ilyen filler epizód volt a másodikban, nagyon sok minden nem tetszett. őszintén annyira szerettem volna hypeolni, de nem tudtam, mert nem volt annyira jó. az első évaddal kiégtek a készítők, a második sehogy sem tudott felérni hozzá, ami elég nehéz is volt, mert az elsővel magasra tették a mércét... attól még kíváncsi vagyok, milyen lesz, de közel sem várom annyira, mint a második évadot, mert nagyot csalódtam. szépen pofára estem azzal, hogy valami még jobbra vártam, aztán semmi. túl van hypeolva a második évad szerintem.
Teljesen egyet kell, hogy értsek veled. Tulajdonképpen megismételték az első évadot, picit felturbózták. Meg fogom nézni a harmadik évadot, mert természetesen érdekel, de tény, hogy a második nem tudott újat mutatni.
2018. április 05. 15:15
|
|
elizasangsterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.05. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 269584 offline
|
Várom már:))
Kapcsolódó sztárok
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
2020-ban ért véget a kapcsolatuk.
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Románc alakulhatott a forgatáson.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.

0 felhasználónak tetszik: