Kedvenc k-pop-előadóink újdonságait egy csokorba szedtük, s cikkünkben tizenegy márciusi k-pop-visszatérést hoztunk el nektek. No, lássuk!
A teljes cikkhez kattints ide!
11 márciusi k-pop hír, amiről lemaradhattál
2018. április 02. 21:53
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7334 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline |
Az NCT-re és a Monsta X-re nagyon büszke vagyok. Számomra az ő comeback-jeik isteni jók lettek, minden dal elnyerte a tetszésemet az albumokon. Az NCT U két új dala a BOSS és a Baby Don't Stop fantasztikus lett, imádom őket! A 3 új tagnak is örülök, Lucas és Jungwoo olyan, mintha már ezer éve a csapathoz tartozna. Örülök, hogy a DREAM végre bevállalt egy ütősebb stílust. Kicsit az az érzésem volt, hogy szerepet cseréltek a 127-el. Ez persze nem baj, oda meg vissza vagyok a TOUCH-ért. ♥ Majdnem kifelejtettem; egyik legtehetségesebb táncosok a kpop-ban. (főleg Ten)
A Monsta cb-je megint remek lett. A title MV-je művészi. Kihyun hangja a tyűha kategóriát üti, nagyon tehetséges. Azt sajnálom, hogy Minhyuk nem kap annyi szöveget, pedig megérdemelné. Wonho ismételten wreckel, nem tudom mi lesz velem a továbbiakban. :"D
A Monsta cb-je megint remek lett. A title MV-je művészi. Kihyun hangja a tyűha kategóriát üti, nagyon tehetséges. Azt sajnálom, hogy Minhyuk nem kap annyi szöveget, pedig megérdemelné. Wonho ismételten wreckel, nem tudom mi lesz velem a továbbiakban. :"D
2018. április 02. 22:12
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline |
Amikor akkora trash vagy, hogy literally egyikről sem maradtál le >>>>
2018. április 02. 22:54
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
mostanában nem tetszenek a got7 számok, ez is szokatlan nekem, na mindegy.
az nct nálam mindent vitt, igaz, örültem volna mégtöbb új számnak, de úristen annyira jó az összes ismét. sosem okoznak csalódást.
a wanna one cb most annyira nem tetszik, pedig szeretem őket.
a monsta x dalokkal úgy vagyok, hogy jók, de mindig azt érzem, hogy hiányzik valami belőlük. az utolsó cb, ami tetszett tőlük igazán az a beautiful volt.
a tvxq még mindig
a big bang a legkedvencebb bandám még mindig és nagyon, de nagyon megviselt, hogy bevonultak és ez a dal is, nagyon sokat bőgtem rajta. gyönyörű dal lett egyébként.
az nct nálam mindent vitt, igaz, örültem volna mégtöbb új számnak, de úristen annyira jó az összes ismét. sosem okoznak csalódást.
a wanna one cb most annyira nem tetszik, pedig szeretem őket.
a monsta x dalokkal úgy vagyok, hogy jók, de mindig azt érzem, hogy hiányzik valami belőlük. az utolsó cb, ami tetszett tőlük igazán az a beautiful volt.
a tvxq még mindig
a big bang a legkedvencebb bandám még mindig és nagyon, de nagyon megviselt, hogy bevonultak és ez a dal is, nagyon sokat bőgtem rajta. gyönyörű dal lett egyébként.
2018. április 02. 23:07
lily flowersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.19. Hozzászólás: 425 Csatolások: 3 Azonosító: 260958 offline |
a got7, nct, monsta x, tvxq és loona lenyűgöztek engem az elmúlt hónapban, de legfőképpen j-hope mixtape-je volt az, amit nagyon vártam. azzal eleve jól kezdődött a hónap. :,)
2018. április 03. 11:57
Számomra a 2017-es év nem a GOT7-é, egyedül a Flight Log: Arrival dalai tetszenek, de a Never Ever nem. Viszont a Look most kellemes csalódás volt, de az album számai most sem igazán tetszenek.
Eddig is nagyon szerettem az NCT-t, ám idén teljesen belopták magukat a szívembe. Bár még mindig szomorú vagyok amiatt, hogy néhány tag szinte alig kap szöveget, de összességében imádom az új albumukat.
A Monsta X visszatérése pedig hatalmas csalódás számomra, pedig nagyon vártam a megjelenését. Mindez idáig mindegyik cb-jük levett a lábamról, de a mostani.. Olyan semilyenre sikerült.
Eddig is nagyon szerettem az NCT-t, ám idén teljesen belopták magukat a szívembe. Bár még mindig szomorú vagyok amiatt, hogy néhány tag szinte alig kap szöveget, de összességében imádom az új albumukat.
A Monsta X visszatérése pedig hatalmas csalódás számomra, pedig nagyon vártam a megjelenését. Mindez idáig mindegyik cb-jük levett a lábamról, de a mostani.. Olyan semilyenre sikerült.
2018. április 03. 20:30
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Egyszerűen oda meg vissza vagyok az NCT munkásságáért. Debütálásuk óta követem nyomon őket és minden egyes cbnél egyre csak nagyobb a csodálatom feléjük. A Touch daluk az egyik legjobb kpop dal amit valaha is hallottam. Csak így tovább, egy nap ők is legendásak lesznek!!
Kapcsolódó sztárok
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Működött köztük a kémia.
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Aggódik, hogy mi fog kiderülni róla.
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Szentül hiszik, hogy a kollégának benne volt a keze a dologban.
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Együtt pózoltak egy eseményen.