A Riverdale színészeit Párizsban kapták lencsevégre a fotósok, amint a városban sétálgatnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Párizsban romantikázott a Riverdale álompárja
2018. április 04. 00:49
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline |
Nagyon aranyosak és örülök hogy láthattuk őket végre kettesben, viszont annyira undorító, hogy minden mozdulatukról képet csináltak
2018. április 04. 09:29
Holland Roden-fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.17. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 267350 offline |
Nagyon cukik *-*
2018. április 04. 18:32
Jujjuci de cukik!Amugy kérdezem én nem lett volna elég egy fotó?Most minek kell hatvanezerszer kattintgatnia a fotósnak?Csináljon párat és menjen...
2018. április 05. 01:46
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline |
Ezazz!! *-* Annyira cukik együtt...imádom őket *-*
2018. április 05. 11:34
Annyira örülök hogy megint együtt vannak, imádom őket *---*
2018. április 05. 15:44
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline |
Szóval akkor én vagyok az egyetlen aki szerint nem illenek egymáshoz...:'D Jó nem, szóval inkább a sorozatban nem bírom őket együtt mivel szerintem Jughead egy "magányos farkas"fura, aszexuális karakter..és pont ezért szerettem meg. És nem annyira örültem amikor Bettyvel összehozták. De a való életben talán még aranyosak..
2018. április 05. 16:49
soph |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.29. Hozzászólás: 1451 Csatolások: 133 Azonosító: 241974 offline |
Kuronekofan (btw tetszik a neved lol) én is ugyanezt gondolom, de szerintem a való életben eléggé összeillenek - legalábbis az alapján, amit mutatnak magukból a nyilvánosságának - és eddig is nyílt titok volt, hogy van valami köztük. Bár egy kicsit mogorvának tartom azt, hogy nem akarják felvállalni, mégis a sok paparazzi "lebuktatja" őket.. mondjuk ebbe is bele lehet kötni, hogy ha egyszer titokban szeretnék tartani, akkor tegyenek meg érte mindent, hisz celebek, tudják jól, hogy a nyomukban vannak mindig
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.