A rajongók legnagyobb örömére, ezúttal a szereplők is megerősítették a sorozat visszatérését.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hivatalosan is bejelentették a Riverdale harmadik évadát
2018. április 03. 21:47
lily flowersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.19. Hozzászólás: 425 Csatolások: 3 Azonosító: 260958 offline |
sajnálom, hogy ilyenre van igény. annyira unalmas, hogy egy epizódot már hónapok óta nézek, de minden 5 perc után kell egy hónap szünet, mert annyira nem bírom végig ülni. de hát ha a világnak ez kell...
2018. április 03. 21:56
luca2000570új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.07. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 220747 offline |
Más sorozatokat is bejelentettek folytatásra, arról miért.nincs hr?
2018. április 03. 22:12
Hollywoodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 179378 offline |
Az első évad nagyon jó volt. De így a második évad közepe felé érve már túl vontatottnak éreztem. Mai napig nézem, persze általában akkor ha nincs más. De azért nem rossz sorozat örülök hogy lesz, legalább elütöm vele az időt
2018. április 03. 23:27
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline |
lily flowert, teljesen egyetértek
nem akarok itt jönni a negatív kommenttel, de legalább vagy 10 sorozatot megújított a CW, miért pont arról készült csak cikk, hogy a Riverdale-nek jön a következő évada?
just sayin'
nem akarok itt jönni a negatív kommenttel, de legalább vagy 10 sorozatot megújított a CW, miért pont arról készült csak cikk, hogy a Riverdale-nek jön a következő évada?
just sayin'
2018. április 03. 23:58
Hetiben nézem a sorozatot, kikapcsolódásnak jó, de semmi több. Azért remélem, a következő évadra összeszedik magukat a készítők, mert van lehetőség a sorozatban, csak ki kéne használni.
Egyébként nekem is az jutott eszembe, hogy miért csak a Riverdale új évadáról érkezett cikk, mikor van 9 másik sorozat, aminek a folytatását a CW berendelte?
Egyébként nekem is az jutott eszembe, hogy miért csak a Riverdale új évadáról érkezett cikk, mikor van 9 másik sorozat, aminek a folytatását a CW berendelte?
2018. április 04. 00:50
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline |
Remélem a második évadra tényleg visszahozzák az igazi Riverdalet.
2018. április 04. 05:52
Lisanne, FriendsForever egyetértek. Én még nézem a Riverdalet, de a szereplők olyan gyökeresen változtak meg, és olyannyira eltértek már az alaptörténettől, ami ráadásul befejezetlenül is maradt......én is úgy gondolom hogy a második évad felénél már teljesen más fordulatot vett a történet, és nem éppen jót, bár még reménykedem, hogy visszatér a régi sztorihoz.
Egy csomó sorozatot újított meg a CW, egy csokorban kellene lehozni az összeset, mert úgy egyszerűbb és több sorozat lehet benne amiket mások is szeretnek, mert pl a riverdalet azt a többség nem nagyon, legalábbis nekem ez jött le a kommentekből.
Egy csomó sorozatot újított meg a CW, egy csokorban kellene lehozni az összeset, mert úgy egyszerűbb és több sorozat lehet benne amiket mások is szeretnek, mert pl a riverdalet azt a többség nem nagyon, legalábbis nekem ez jött le a kommentekből.
2018. április 04. 07:06
Holland Roden-fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.17. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 267350 offline |
Már nagyon várom
2018. április 04. 10:16
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
Amúgy nem tom mi a bajotok a második évaddal. Én a felénél járok de még mindig rohadt izgalmas és én nem sajnálom hogy eltértek Jasontől minek egy ügyet évadokig húzni? És ez a sorozatgyilkosos szál meg szerintem még izgibb is... De hát kinek a pap kinek a pap nő!
2018. április 04. 11:09
jó sokára jutott el ez a hír starityre ahhoz képest
2018. április 04. 11:53
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline |
Még el se kezdtem a másodikat, pedig kezdés óta néztem hetente sz elsőt... jézusom de le vagyok maradva a sorozatokkal, pótolnom kell xd
2018. április 04. 12:46
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline |
BLulu88
Szerintem nem a Jason szálra értették, hanem a Black Hood szálra, hogy eltértek tőle és befejezetlen maradt. A 2. évad második fele szinte csak a Lodge család ügyeiből meg szerelmi drámákból áll ki.
Nagyon szeretem a sorozatot, de az évad második fele nem lett olyan jó, nagyon remélem, hogy a vége felé megjavul és a 3. évad is jó lesz. Amúgymeg nem értem mi ez a nagy felhajtás körülötte.
Szerintem nem a Jason szálra értették, hanem a Black Hood szálra, hogy eltértek tőle és befejezetlen maradt. A 2. évad második fele szinte csak a Lodge család ügyeiből meg szerelmi drámákból áll ki.
Nagyon szeretem a sorozatot, de az évad második fele nem lett olyan jó, nagyon remélem, hogy a vége felé megjavul és a 3. évad is jó lesz. Amúgymeg nem értem mi ez a nagy felhajtás körülötte.
2018. április 04. 13:15
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Choni Remélem fogjuk őket még együtt látni.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.