Starity

Winner – Everyd4y: megérkezett az új stúdióalbum

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. április 09. 18:31 #1
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Új, immáron második stúdióalbuma képében érkezett meg a dél-koreai formáció újdonsága.
A teljes cikkhez kattints ide!
2018. április 09. 18:45 #2
Ten Thousand
Ten Thousand
visszatérő vendég
Hozzászólás: 358
Csatolások: 0
Azonosító: 255291
A Winner sosem okoz csalódást nekem, alig vártam ezt a cb-t, és pontosan azt kaptam, amire számítottam. Az albumról az Air a kedvencem, de odavagyok az Everyday klipjéért, minden nap megnézem. Ráadásul majd kiugrottam a bőrömből, amikor megláttam, hogy Seungyoon-nal teljesen egyforma színű a hajunk. ^^
2018. április 09. 20:23 #3
yoonkook
yoonkook
visszatérő vendég

StátuszIf you listen closely you can hear me not caring.
Hozzászólás: 199
Csatolások: 0
Azonosító: 269565
Imádom az egészet heart.gif De jöhetne már egy Blackpink comeback is smileeee.gif
2018. április 09. 22:02 #4
- törölt felhasználó -    
Nekem sajnos most kicsit csalódás volt ez a comeback, pedig nagyon vártam már. A teaser videók alapján egy kicsit jobbra számítottam, annyira nem ragadott magával sem az Everyday, sem maga az album, bár lehet, hogy csak meg kell hallgatnom még párszor. Mindenesetre a srácoknak nagyon jól áll ez a stílus, és maga a szám is és az album is, és még egy plusz pont a szememben, az Inkigayo fellépésükön nagyon tetszett a La La. happy.gif Illetve Jinwoo hajáért meg vagyok veszve, annyira jól áll neki. heart.gif
2018. április 14. 18:43 #5
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9491
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
szerintem egyaltalan nem sikerult jol ez a visszateres. bar ahogy latom, sok uj dal van, majd ha ravisz a lelek meghallgatom egyben is az albumot. a really really a kedvenc winner szamom, szerint azt a cb-juket mar nem fogjak tudni felulmulni. ez a dal, hogy is mondjam...olyan nagyon nyugatias, amerikai hangzasu lett, de eleg volt latnom az MV elso masodperceit ehhez...es Mino meg mindig nagyon ellenszenves.
2018. április 15. 20:51 #6
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
szeretem őket, de ez a comeback elég nagy csalódás volt számomra, igazából a really really volt az utolsó cb daluk, ami igazán tetszett, de az nagyon.
2018. április 19. 11:32 #7
forever.romanci
forever.romanci
quiero saber de la vida

Státusz190713 ♡ monsta x concert
Hozzászólás: 7334
Csatolások: 952
Azonosító: 249515
bár a island a számomra best dal tőlük, ez a comeback sem ért csalódásként. semmi baj szerintem azzal, hogy egy kicsit amerikai hangzású, mert az Everyday-nél vannak sokkal elütőbb kpop dalok, amire azt mondom, hogy ez már nem esik bele ebbe a stílusba. az album fantasztikus, nem csak a dalok, hanem ez a kétféle borító is, főleg a Night.
Mino, mint biasom megint fantasztikus volt, imádom az ő szövegeit. főleg ez a szólója tetszett különösképp. :3 kicsit bezavar nekem ez a stage name váltás, szoknom kell még a 3 srácnál.
Jinwoo-ról még mindig azt gondolom, hogy gyönyörű. hiába ő a legidősebb, fake maknae, annyira aranyos. ♥
a live-k nagyon jól meg lettek tervezve, tehát elégedett vagyok ezzel a cb-vel, én egyáltalán nem érzem gyengének.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok