Új, immáron második stúdióalbuma képében érkezett meg a dél-koreai formáció újdonsága.
A teljes cikkhez kattints ide!
Winner – Everyd4y: megérkezett az új stúdióalbum
2018. április 09. 18:45
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
A Winner sosem okoz csalódást nekem, alig vártam ezt a cb-t, és pontosan azt kaptam, amire számítottam. Az albumról az Air a kedvencem, de odavagyok az Everyday klipjéért, minden nap megnézem. Ráadásul majd kiugrottam a bőrömből, amikor megláttam, hogy Seungyoon-nal teljesen egyforma színű a hajunk. ^^
2018. április 09. 22:02
Nekem sajnos most kicsit csalódás volt ez a comeback, pedig nagyon vártam már. A teaser videók alapján egy kicsit jobbra számítottam, annyira nem ragadott magával sem az Everyday, sem maga az album, bár lehet, hogy csak meg kell hallgatnom még párszor. Mindenesetre a srácoknak nagyon jól áll ez a stílus, és maga a szám is és az album is, és még egy plusz pont a szememben, az Inkigayo fellépésükön nagyon tetszett a La La.
Illetve Jinwoo hajáért meg vagyok veszve, annyira jól áll neki.
2018. április 14. 18:43
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
szerintem egyaltalan nem sikerult jol ez a visszateres. bar ahogy latom, sok uj dal van, majd ha ravisz a lelek meghallgatom egyben is az albumot. a really really a kedvenc winner szamom, szerint azt a cb-juket mar nem fogjak tudni felulmulni. ez a dal, hogy is mondjam...olyan nagyon nyugatias, amerikai hangzasu lett, de eleg volt latnom az MV elso masodperceit ehhez...es Mino meg mindig nagyon ellenszenves.
2018. április 19. 11:32
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
bár a island a számomra best dal tőlük, ez a comeback sem ért csalódásként. semmi baj szerintem azzal, hogy egy kicsit amerikai hangzású, mert az Everyday-nél vannak sokkal elütőbb kpop dalok, amire azt mondom, hogy ez már nem esik bele ebbe a stílusba. az album fantasztikus, nem csak a dalok, hanem ez a kétféle borító is, főleg a Night.
Mino, mint biasom megint fantasztikus volt, imádom az ő szövegeit. főleg ez a szólója tetszett különösképp. :3 kicsit bezavar nekem ez a stage name váltás, szoknom kell még a 3 srácnál.
Jinwoo-ról még mindig azt gondolom, hogy gyönyörű. hiába ő a legidősebb, fake maknae, annyira aranyos. ♥
a live-k nagyon jól meg lettek tervezve, tehát elégedett vagyok ezzel a cb-vel, én egyáltalán nem érzem gyengének.
Mino, mint biasom megint fantasztikus volt, imádom az ő szövegeit. főleg ez a szólója tetszett különösképp. :3 kicsit bezavar nekem ez a stage name váltás, szoknom kell még a 3 srácnál.
Jinwoo-ról még mindig azt gondolom, hogy gyönyörű. hiába ő a legidősebb, fake maknae, annyira aranyos. ♥
a live-k nagyon jól meg lettek tervezve, tehát elégedett vagyok ezzel a cb-vel, én egyáltalán nem érzem gyengének.
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.
Lelepleződött, hová megy nászútra Taylor Swift és Travis Kelce
Lelepleződött, hová megy nászútra Taylor Swift és Travis Kelce
Megvannak a helyszínek.
Kiderült, milyen menyasszonyi ruhát viselt Taylor Swift
Kiderült, milyen menyasszonyi ruhát viselt Taylor Swift
Kiderült, néhány részlet a ruháról.
Alig lehet ráismerni Anthony Hopkinsra - teljesen megváltozott a színész külseje
Alig lehet ráismerni Anthony Hopkinsra - teljesen megváltozott a színész külseje
Nagyon megváltozott a színész külseje.

0 felhasználónak tetszik: