Új, immáron második stúdióalbuma képében érkezett meg a dél-koreai formáció újdonsága.
A teljes cikkhez kattints ide!
Winner – Everyd4y: megérkezett az új stúdióalbum
2018. április 09. 18:45
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline |
A Winner sosem okoz csalódást nekem, alig vártam ezt a cb-t, és pontosan azt kaptam, amire számítottam. Az albumról az Air a kedvencem, de odavagyok az Everyday klipjéért, minden nap megnézem. Ráadásul majd kiugrottam a bőrömből, amikor megláttam, hogy Seungyoon-nal teljesen egyforma színű a hajunk. ^^
2018. április 09. 22:02
Nekem sajnos most kicsit csalódás volt ez a comeback, pedig nagyon vártam már. A teaser videók alapján egy kicsit jobbra számítottam, annyira nem ragadott magával sem az Everyday, sem maga az album, bár lehet, hogy csak meg kell hallgatnom még párszor. Mindenesetre a srácoknak nagyon jól áll ez a stílus, és maga a szám is és az album is, és még egy plusz pont a szememben, az Inkigayo fellépésükön nagyon tetszett a La La. Illetve Jinwoo hajáért meg vagyok veszve, annyira jól áll neki.
2018. április 14. 18:43
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
szerintem egyaltalan nem sikerult jol ez a visszateres. bar ahogy latom, sok uj dal van, majd ha ravisz a lelek meghallgatom egyben is az albumot. a really really a kedvenc winner szamom, szerint azt a cb-juket mar nem fogjak tudni felulmulni. ez a dal, hogy is mondjam...olyan nagyon nyugatias, amerikai hangzasu lett, de eleg volt latnom az MV elso masodperceit ehhez...es Mino meg mindig nagyon ellenszenves.
2018. április 19. 11:32
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7334 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline |
bár a island a számomra best dal tőlük, ez a comeback sem ért csalódásként. semmi baj szerintem azzal, hogy egy kicsit amerikai hangzású, mert az Everyday-nél vannak sokkal elütőbb kpop dalok, amire azt mondom, hogy ez már nem esik bele ebbe a stílusba. az album fantasztikus, nem csak a dalok, hanem ez a kétféle borító is, főleg a Night.
Mino, mint biasom megint fantasztikus volt, imádom az ő szövegeit. főleg ez a szólója tetszett különösképp. :3 kicsit bezavar nekem ez a stage name váltás, szoknom kell még a 3 srácnál.
Jinwoo-ról még mindig azt gondolom, hogy gyönyörű. hiába ő a legidősebb, fake maknae, annyira aranyos. ♥
a live-k nagyon jól meg lettek tervezve, tehát elégedett vagyok ezzel a cb-vel, én egyáltalán nem érzem gyengének.
Mino, mint biasom megint fantasztikus volt, imádom az ő szövegeit. főleg ez a szólója tetszett különösképp. :3 kicsit bezavar nekem ez a stage name váltás, szoknom kell még a 3 srácnál.
Jinwoo-ról még mindig azt gondolom, hogy gyönyörű. hiába ő a legidősebb, fake maknae, annyira aranyos. ♥
a live-k nagyon jól meg lettek tervezve, tehát elégedett vagyok ezzel a cb-vel, én egyáltalán nem érzem gyengének.
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Kiderült, miért maradt tovább az országban, mint először tervezte.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.