A legtöbb feliratkozóval rendelkező YouTuber Japánban jegyezte el barátnőjét, Marziát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Eljegyezte barátnőjét PewDiePie
2018. április 28. 12:15
Revelynne✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.17. Hozzászólás: 6162 Csatolások: 1649 Azonosító: 268727 offline |
Ahw, úgy örülök, hogy íródott erről cikk.♥
Pewds már 2013 óta a kedvenc youtuberem és mikor tegnap megláttam Marzia instáján a képet olyan boldog és büszke voltam. Hihetetlenül édesek együtt, imádom a közös videóikat, szóval már nagyon vártam, hogy Felix végre megkérje a kezét. Valamint, tényleg nagyon régóta szeretem Felixet, és azt, amit csinál, és a tény, hogy ilyen sikeres a munkájában, illetve a magánéletében rendkívül büszkévé tesz. Nagyon sok boldogságot kívánok nekik.♥♥♥
Pewds már 2013 óta a kedvenc youtuberem és mikor tegnap megláttam Marzia instáján a képet olyan boldog és büszke voltam. Hihetetlenül édesek együtt, imádom a közös videóikat, szóval már nagyon vártam, hogy Felix végre megkérje a kezét. Valamint, tényleg nagyon régóta szeretem Felixet, és azt, amit csinál, és a tény, hogy ilyen sikeres a munkájában, illetve a magánéletében rendkívül büszkévé tesz. Nagyon sok boldogságot kívánok nekik.♥♥♥
1 felhasználónak tetszik:
forever.romanci
2018. április 28. 16:30
Mióta elkezdtem nézni Pewdiepie csatornáját és láttam a közös videóikat, csak ez járt az eszemben, hogy nekik össze kell egyszer házasodniuk! Annyira megvan köztük az összhang és a kémia, hogy elképzelhetetlen, hogy ez a két ember ne egymás mellett élje az életét. Gratulálok! ♥
2018. április 28. 17:18
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline |
Istenem, úgy örülök.
Gratulálok, sok boldogságot!
Gratulálok, sok boldogságot!
2018. április 28. 19:59
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
Végre!! ♥ Gratulálok nekik! Szerintem nagyon boldog házaspár lesznek, hiszen tényleg összeillenek! ^^
2018. április 29. 00:10
jenni666666új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.02. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 252855 offline |
Én sem lehetnék boldogabb!! Mikor megláttam instagrammon,majd kiugrott a szívem annyira örültem !!!
2018. április 29. 09:52
Jajj, nagyon örülök nekik, Marzia egy nagyon aranyos, és szép lány, sok boldogságot kívánok neki is és Felixnek is
2018. április 30. 16:25
Saranghaeyoovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.24. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 241742 offline |
Gratulálok nekik! *-*
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Kiderült, hogy miért szakítottak.
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Bikinis fotókat posztolt.
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Valósággal tündökölt a színész-énekesnő.
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kamu az egész kapcsolat?
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Megszólalt a színész és megosztotta gondolatait.
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Őszintén vallott erről.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 20 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 20 évvel ezelőtt!
Repülj vissza velünk 2004-be!
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Nagy erőkkel menti a menthetőt.