A legtöbb feliratkozóval rendelkező YouTuber Japánban jegyezte el barátnőjét, Marziát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Eljegyezte barátnőjét PewDiePie
2018. április 28. 12:15
Revelynne✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.17. Hozzászólás: 6162 Csatolások: 1649 Azonosító: 268727 offline |
Ahw, úgy örülök, hogy íródott erről cikk.♥
Pewds már 2013 óta a kedvenc youtuberem és mikor tegnap megláttam Marzia instáján a képet olyan boldog és büszke voltam. Hihetetlenül édesek együtt, imádom a közös videóikat, szóval már nagyon vártam, hogy Felix végre megkérje a kezét. Valamint, tényleg nagyon régóta szeretem Felixet, és azt, amit csinál, és a tény, hogy ilyen sikeres a munkájában, illetve a magánéletében rendkívül büszkévé tesz. Nagyon sok boldogságot kívánok nekik.♥♥♥
Pewds már 2013 óta a kedvenc youtuberem és mikor tegnap megláttam Marzia instáján a képet olyan boldog és büszke voltam. Hihetetlenül édesek együtt, imádom a közös videóikat, szóval már nagyon vártam, hogy Felix végre megkérje a kezét. Valamint, tényleg nagyon régóta szeretem Felixet, és azt, amit csinál, és a tény, hogy ilyen sikeres a munkájában, illetve a magánéletében rendkívül büszkévé tesz. Nagyon sok boldogságot kívánok nekik.♥♥♥
1 felhasználónak tetszik:
forever.romanci
2018. április 28. 16:30
Mióta elkezdtem nézni Pewdiepie csatornáját és láttam a közös videóikat, csak ez járt az eszemben, hogy nekik össze kell egyszer házasodniuk! Annyira megvan köztük az összhang és a kémia, hogy elképzelhetetlen, hogy ez a két ember ne egymás mellett élje az életét. Gratulálok! ♥
2018. április 28. 17:18
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline |
Istenem, úgy örülök.
Gratulálok, sok boldogságot!
Gratulálok, sok boldogságot!
2018. április 28. 19:59
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
Végre!! ♥ Gratulálok nekik! Szerintem nagyon boldog házaspár lesznek, hiszen tényleg összeillenek! ^^
2018. április 29. 00:10
jenni666666új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.02. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 252855 offline |
Én sem lehetnék boldogabb!! Mikor megláttam instagrammon,majd kiugrott a szívem annyira örültem !!!
2018. április 29. 09:52
Jajj, nagyon örülök nekik, Marzia egy nagyon aranyos, és szép lány, sok boldogságot kívánok neki is és Felixnek is
2018. április 30. 16:25
Saranghaeyoovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.24. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 241742 offline |
Gratulálok nekik! *-*
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Több híresség is megosztotta a tapasztalatait.
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Szívesen vett részt a partikon.
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Ő Bill Kaulitz párja.
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Tiszta vizet öntött a pohárba.
Shawn Mendes brutálisnak nevezte a szakítását Camila Cabellóval
Shawn Mendes brutálisnak nevezte a szakítását Camila Cabellóval
Most először nyilatkozott hosszabban.