Lezajlott az MTV Movie Awards 2018: nézd meg a legjobb megjelenéseket a vörös szőnyegről.
A teljes cikkhez kattints ide!
MTV Movie Awards: ruhamustra
2018. június 17. 13:10
Justice225új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.25. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 267989 offline |
Hát én behalok Tommy Dorfman-on Xdd
2018. június 17. 14:24
TMYLMúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.23. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 269915 offline |
Nekem nincs bajom a melegekkel.Vannak meleg barataim ferfiak es nok is. Meg sem lehet mondani roluk, hogy a sajat nemukhoz vonzodnak. Viszont az ilyen magamutogatos , rongyrazos es felsobbrenduseg erzessel rendelkezo "mar csak azert is megmutatom" emberektol felfordul a gyomrom.A transzvesztitizmussal is ugyan igy vagyok. Viszont most abba a "csapdaba" estem, hogy nem tudom eldonte ez most mi is akar lenni. Ettol mar hanyok is. Tommy Dorfman tundefiu. Orokre belergett a szemembe.
Madelaine ,Kim ,Kristen nagyon szep <3
Madelaine ,Kim ,Kristen nagyon szep <3
2018. június 17. 14:34
Trillarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.17. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 270117 offline |
Egyetértek, a jó ízlésnek is van határa, attól még, hogy meleg. Nem értem, miért kell mindenkire ráerőltetni ezt a tranvesztita öltözködést. Kicsit már szándékos provokációnak tartom. Aki meg azt meri mondani, hogy neki ez sok, a férfiak öltözzenek férfi ruhába, a nők meg női ruhába, akkor ki van kiálltva homofóbnak, és egyből az egész twitter közösség máglyára küldené.
2018. június 17. 16:34
ismeretlenvaltozoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.07. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 268590 offline |
Idézet (Trillar @ 2018.06.17. 14:34)
Egyetértek, a jó ízlésnek is van határa, attól még, hogy meleg. Nem értem, miért kell mindenkire ráerőltetni ezt a tranvesztita öltözködést. Kicsit már szándékos provokációnak tartom. Aki meg azt meri mondani, hogy neki ez sok, a férfiak öltözzenek férfi ruhába, a nők meg női ruhába, akkor ki van kiálltva homofóbnak, és egyből az egész twitter közösség máglyára küldené.
Igen, a jó ízlésnek van határa. De miért van az, ha valaki már-már illetlenül kivágott ruhában vonul fel, akkor senkinek semmi baja, ha viszont egy férfi női(es) ruhába öltözik, máris leszólják? Ez nem provokáció, mindenki úgy öltözik, ahogy akar. (Persze, ha dress code van, az már más kérdés.)
2018. június 17. 17:07
Halsey, mint mindig, csodálatosan néz ki, és bevallom, annak ellenére, hogy G-Eazy megjelenései nem mindig nyerik el a tetszésemet, most rendkívül tetszett, és Halsey-val egyszerűen mindent vittek. Mellettük továbbá Madelaine, Vanessa és Alisha ruhái nagyon tetszettek.^^
2018. június 17. 20:46
romlottspárgatökúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.28. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 269740 offline |
Dylan Minnette a legjobb. Meg a szőnyeg szép.
2018. június 17. 20:48
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline |
Lili olyan szinten gyönyörű, hogy az valami elképesztő. És Sadie is rohadt szép volt.
2018. június 17. 21:47
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline |
nem tudom, azért dacre montgomery-t nem hagytam volna a listából tho
amúgy tommy miért ne öltözhetne olyan ruhába, amilyenbe szeretne? vicces, hogy mindenki az egyenjógúságról papol, de közben meg probléma, ha egy férfi szoknyát vesz fel? akkor hogy is van ez?
amúgy tommy miért ne öltözhetne olyan ruhába, amilyenbe szeretne? vicces, hogy mindenki az egyenjógúságról papol, de közben meg probléma, ha egy férfi szoknyát vesz fel? akkor hogy is van ez?
2018. június 18. 13:53
yoonkookvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.03. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 269565 offline |
Idézet
TheBestKitsune
Teljesen egyetértek
2018. június 18. 17:07
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline |
Szerintem ezek tényleg egész szép darabok, egykét kivétaltől eltekitve természetesen.
Tommy ruháját meg én teljesen átlagosan kezeltem, meg sem akartam említeni, ugyanis szerintem semmi baj nincs vele, míg nemtalálkoztam a negatív kommentekkel. Szerintem ebben semmi magamutogatás, provokácó nincs, elment egy olyan ruhában, ami neki tetszik, amiben ő jól érzi magát. Azzal miért nincs senkinek baja, ha egy nő nadrágkosztümben megy egy ilyen eseményre? Számomra egy kategória: teljesen normális. Na, mindegy.
Voltak tényleg nagyon szép ruhaköltemények. :-)
Tommy ruháját meg én teljesen átlagosan kezeltem, meg sem akartam említeni, ugyanis szerintem semmi baj nincs vele, míg nemtalálkoztam a negatív kommentekkel. Szerintem ebben semmi magamutogatás, provokácó nincs, elment egy olyan ruhában, ami neki tetszik, amiben ő jól érzi magát. Azzal miért nincs senkinek baja, ha egy nő nadrágkosztümben megy egy ilyen eseményre? Számomra egy kategória: teljesen normális. Na, mindegy.
Voltak tényleg nagyon szép ruhaköltemények. :-)
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.