A Disney bejelentette a film legújabb szereplőit, valamint képeket osztott meg a gonoszok új külsejéről és azt is hozzá tette hogy Sarah Jeffery mint Audrey is viszontlátható lesz a csatorna filmjében.
A teljes cikkhez kattints ide!
Utódok 3: Minden, amit eddig tudunk a filmről
2018. június 23. 11:10
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline |
Már nagyon kinőttem a Disney filmekből, de ennek a filmnek mindkét része tetszik, úgyhogy kíváncsi vagyok rá.
És omg Cheyenne Jackson-t imádom, nagyon örülök neki
És omg Cheyenne Jackson-t imádom, nagyon örülök neki
2018. június 23. 13:50
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline |
Az előttem szólóval egyetértek, nyilván 17 éves létemre eszembe sem jut bekapcsolni a disney csatornát, de ennek a filmnek nagyon jó mindkét része szóval a harmadikat is biztos megnézem.
2018. június 23. 16:56
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline |
Nem tudom, én 17 éves létemre még mindig leragadok a Disney csatornánál, ha véletlenül odakapcsolok Bár már nem olyan minőségű sorozatokat gyártanak mint régen, mégis a gyerekkorom. Illetve erteljesen a kamsz éveim is ez a csatorna, ezzel a filmmel együtt
2018. június 24. 20:14
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Nagyon várom már. Az első két rész nagyon jó film lett, főleg a második.
2018. június 30. 20:10
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
Benne lesz Hades? Akkor ez meg valami Herculeses történet lesz?? Nem lenne rossz. Bár tök érdekes mert Cheyenne nem gyermek színész szóval tuti valakinek az apukáját fogja alakítani vagy egy új főgonoszt. Amúgy meg az életbe nem gondoltam volna hogy ő is szerepelni fog ebben a filmben de alig várom
2018. július 02. 17:36
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline |
BLulu88, Cheyenne lesz Hádész. Elméletileg ő Mal apja.
Kapcsolódó sztárok
Ijesztő, mit rendelt a halála napján Liam Payne
Ijesztő, mit rendelt a halála napján Liam Payne
Még több szomorú dolog derült ki.
Sokkolta a fanokat Lizzo nagy fogyása
Sokkolta a fanokat Lizzo nagy fogyása
Nagyon sokat fogyott a sztár.
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Újabb fejlemény - Liam Payne ki akart szökni a szobájából, amikor a mélybe zuhant
Újabb fejlemény - Liam Payne ki akart szökni a szobájából, amikor a mélybe zuhant
Új elmélet terjed a haláláról.
Ezzel a megható dologgal tisztelgett Liam Payne előtt az énekes temetésén Zayn Malik
Ezzel a megható dologgal tisztelgett Liam Payne előtt az énekes temetésén Zayn Malik
Nagyon megható dolgot tett.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Lindsay Lohan a dubaji életről mesélt
Lindsay Lohan a dubaji életről mesélt
Ez a legnagyobb különbség Los Angeleshez képest.