Bár Hailey Baldwinnal készül esküvőre, még mindig ott virít a karján exe képmása.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Biebernek még megvan a Selena Gomez-tetoválása
2018. július 13. 17:34
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Na, a szavazásnál dőltem egy hátast...(52% a NEMre szavazott)
2018. július 13. 18:30
Timy087új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 222586 offline |
Idézet
Én először észre se vettem, szerintem még csak nem is hasonlít Selenára de ok. Tök felesleges lefedetni.
Válasz:
De ebben a videóban is elmondja, hogy ő Selena (Ex-girlfriend)
És, hogy alakított rajta a szakítás után, hogy ne hasonlítson rá : https://youtu.be/4GS0Ybdm_Zw?t=1m24s
2018. július 13. 19:27
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline |
Idézet (Timy087 @ 2018.07.13. 18:30)
Válasz:
És, hogy alakított rajta a szakítás után, hogy ne hasonlítson rá : https://youtu.be/4GS0Ybdm_Zw?t=1m24s
Mivel nem vettem észre a cikkben belinkelt képen a tetoválást, utánanéztem és láttam, hogy erről a képről van másolva, szóval nem mutatsz újat, de akkor sem hasonlít lol
No offense, de akkor is felesleges lefedetni, mivel kicsi is és ezek szerint alakított is rajta.
2018. július 13. 20:44
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline |
Nem az angyallal van gond, hanem, hogy mindketten (Hailey meg Justin) tudják, Selena inspirálta a tetoválást. Engem mindenképpen zavarna, hiába nem hasonlít Selre. Már maga a tudat.
2018. július 13. 20:45
jelenaismyloveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 267917 offline |
Nem bír tőle megválni lol
2018. július 13. 21:00
CSHMRvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.19. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 262559 offline |
Kissé sajnálom, mert anno egy nagyon szép gesztus volt. Azonban mivel egyre kevesebb esély van kettejükre, és jelenleg menyasszonya is van. Valamint Hailey elsősorból láthatta/"tapasztalhatta" Selena és Justin kapcsolatát, (mert régebben is jóban voltak Justinnal) így bizonyára kellemetlen lehet neki.
Szóvaaal, ha Haileynek kedvezne, akkor leszedetném a helyében, de az ő teste, az ő döntése.
Szóvaaal, ha Haileynek kedvezne, akkor leszedetném a helyében, de az ő teste, az ő döntése.
2018. július 13. 21:21
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline |
Ha nem lenne neki fontos az a tetoválás, nem lenne rajta. Ez a múltja, amin,valószínüleg, nem akar változtatni, de már továbblépett.
2018. július 14. 13:14
Mindig szeretni fogja szerintem Selenát és fordítva is ez a helyzet csak nem ment nekik együtt van ilyen.
2018. július 14. 19:22
Ha annyira akarta volna, már rég eltakarta volna egy másik alkotással, mint Zayn. Szerintem azzal nincs is semmi baj, ha nem így döntött. Selenával mindig szeretettel fognak egymásra gondolni, így ha ezzel Hailey is meg van békélve, akkor ezt a tetkókérdést felesleges tovább feszegetni.
2018. július 14. 23:01
purposevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.03. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 268528 offline |
Istenem Selenát hagyjuk már ki a sztoriból. Justinnak sikerült felnőnie, (igen, ezt is megéltük) hagyjuk már a régi hibákat... ~itt nem Selenára, hanem inkabb a tetkóra gondolok
2018. július 17. 20:08
TímeeaV.I.P ❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.06. Hozzászólás: 1566 Csatolások: 535 Azonosító: 203278 offline |
Szerintem sem lenne szükséges lefedetni. Tény, hogy egyszer Selena miatt csináltatta, viszont az a múlt, már nem Selenával van együtt. Szóval továbblépett. Ebből a szempontból pedig szerintem mindegy, hogy rajta-e van a tetoválás, mert az érzések számítanak. Na és most minden múlttal kapcsolatos dologtól megszabadulni szerintem felesleges.
2018. július 21. 02:39
Edina40új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.07.01. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 270224 offline |
Zokni meg papucs hàt érdekes szerkó.
Annyi tetkö van rajta minek egyet leszedetni.
Ha el is veszi ezt a nőt sokâig nem lesznek együtt.
Mindenki lesz szerelmes de nem szaladnak rögtön az oltárhoz.
Olyan mintha menekűlne valami elől.
Annyi tetkö van rajta minek egyet leszedetni.
Ha el is veszi ezt a nőt sokâig nem lesznek együtt.
Mindenki lesz szerelmes de nem szaladnak rögtön az oltárhoz.
Olyan mintha menekűlne valami elől.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.