Néhány perccel ezelőtt kerültek bejelentésre az MTV VMA idei jelöltjei. Augusztus 21-én este kerül megrendezésre a díjátadó gála a New York-i Radio City Music Hallban.
A teljes cikkhez kattints ide!
MTV Video Music Awards 2018: Ők a jelöltek!
2018. július 16. 21:13
Cardi a megérdemelt helyeken csücsül, remélem ő nyeri majd meg a díjakat, amikre jelölték.^^
2018. július 16. 21:30
![]() |
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 ![]() |
A No tears left to cry-t jó sokszor jelölték, az biztos nyerni fog legalább egyszerxd
Amúgy nem értem miért van néhány tavalyi dal jelölve egy 2018-as díjátadón, de who cares, szurkolok Deminek és Ariananak is.
Amúgy nem értem miért van néhány tavalyi dal jelölve egy 2018-as díjátadón, de who cares, szurkolok Deminek és Ariananak is.
2018. július 16. 21:39
![]() |
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 3787 Csatolások: 81039 Azonosító: 155975 ![]() |
Majdnem minden kategóriában ugyanazokat az előadókat, ráadásul ugyanazokkal a dalokkal jelölték. Sajnos ez a díjátadó is elvesztette a minőségét, így lassan már a TCA-t is többre tartom ennél. De azért remélem Camila, Ariana és Shawn elviszik a díjakat.
2018. július 16. 22:12
![]() |
Klau18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.26. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 267036 ![]() |
Hogy lehet ezt a cardi b-t szeretni ?
Majdnem minden egyes kategóriában jelöltek, ezt a r.......!
Felháborító hogy egy ilyen nőt istenítenek!
Egyet értek azzal hogy majdnem minden egyes kategóriában majdnem ugyan azokat jelöltek ugyanazzal a dallal
Egyedül Deminek,Shawnnak és Ariananak szurkolok , ők megérdemelnék azt hogy hazavigyenek legalább egy díjat
Majdnem minden egyes kategóriában jelöltek, ezt a r.......!
Felháborító hogy egy ilyen nőt istenítenek!
Egyet értek azzal hogy majdnem minden egyes kategóriában majdnem ugyan azokat jelöltek ugyanazzal a dallal
Egyedül Deminek,Shawnnak és Ariananak szurkolok , ők megérdemelnék azt hogy hazavigyenek legalább egy díjat
2018. július 16. 22:26
![]() |
Revelynne✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.17. Hozzászólás: 6162 Csatolások: 1649 Azonosító: 268727 ![]() |
én mindig örülök, ha taylort jelölik valamilyen díjra, főleg, mivel a lwymmd szerintem az egyik leglátványosabb klippje, de van neki más dala is ám, nem tudom feltűnt-e ez vma-nek?! ha már legjobb vizuális effektek, akkor mindenképp a ...ready for it? a nyerő. természetesen az is biztos, hogy a lwymmd is megérdemelné a győzelmet, de nem ártanának ám senkinek, ha színesítenék a listáikat.
2018. július 16. 23:15
![]() |
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 ![]() |
Hajrá Ariana

2018. július 17. 06:37
![]() |
Dpatrizia444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 265065 ![]() |
hayley kiyokónak örülök egyedül, meg alessiának. amúgy ebben a cikkben kihagyták az egyik kategóriát, de nem szólok bele a végén még én leszek a rossz
a feltörekvő előadó kategóriából grace vanderwaalnak szurkolok. ^^

2018. július 17. 06:59
![]() |
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 ![]() |
Most nem azért, de nagy Ariana rajongóként mondom: mégis miért lett ennyiszer jelölve a NTLTC??? A God is a woman, sőt, még a the light is coming is jobb.
Egyébként nagyon drukkolok neki is,meg persze a Maroon5nak(de csak a Waitért) Cardi Bnek(a Bartier Cardi a kedvencem(
Nicki Minajnak, Hayley Kiyokónak, Bazzinak(végre jelölték:D), Alessia Carának, Childish Gambinónak(nem igazán ismerem őt, de a This is America valami eszméletlen szám), Camila Cabellonak(hogy hagyhattam a végére...ph...)Shakirának(ő se a kedvencem, és a latin zenét is utálom, de a Chantajet nagyon szeretem) Bebe Rexhának(nagyon szeretem a munkásságát,de szerintem az a legrosszabb dala), az Imagine Dragonsnak(örülök,hogy pont ezzel a számukkal jelölték őket, egyszerűen imádom), Demi Lovatónak(őt se kedvelem, csak a Sorry not sorryt), és nem utolsó sorban Post Malonenak(szerintem nagyon szorgalmas volt idén)
Egyébként nagyon drukkolok neki is,meg persze a Maroon5nak(de csak a Waitért) Cardi Bnek(a Bartier Cardi a kedvencem(

2018. július 17. 07:46
![]() |
szoszi0309új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.17. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 268303 ![]() |
De hol a Why Don't We?Őket is jelölték...Mert kinn van instagramon,hogy lehet rájuk szavazni.
2018. július 17. 10:04
A lwymmd-val Taylor rekordokat dontott, minden szinten, ahogy a reputationnal ugyszinten, ennek ellenere, nem jelolik az év eloadojanak, és meg csak az év legjobb videoklippeben sem, ugy, h igazabol mindneki tudja, h az emberek 90% szazaleka azért nézte a tavalyi show-t mert Tay bemutatta az új klippet, szegyen ez a az awards is mar

2018. július 17. 10:37
![]() |
brigi.somogyiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.07.17. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 270353 ![]() |
Érdekes, több előadót nem is írtak itt ki.
2018. július 17. 10:45
![]() |
somogyi.brigiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.07.17. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 270354 ![]() |
A PRETTYMUCHOT kihagyták az új előadók közül:)
2018. július 17. 15:01
![]() |
Kaliaha cup of tae with a suga and a kookie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.12. Hozzászólás: 1190 Csatolások: 9 Azonosító: 227484 ![]() |
Klau18: Komolyan?
Én ugyanígy vagyok Ariana Grandével, ki nem állhatom a látványát sem, de nem írok ilyen baromságokat. Ki kit szeret, valljuk be, Cardi B egy örült(számomra jó értelemben), ami sokak számára teszi őt szimpatikussá
Ebben pedig semmi felháborító nincsen, k.
Nagyon szurkolok Duának, borzasztóan boldog vagyok, amiért egyre több helyen jelölik őt és végre nem csak a New Rules - szal. Cardinak, az Imagine Dragonsnak, Gambinónak és Taylornak is nagyon szurkolok!

Én ugyanígy vagyok Ariana Grandével, ki nem állhatom a látványát sem, de nem írok ilyen baromságokat. Ki kit szeret, valljuk be, Cardi B egy örült(számomra jó értelemben), ami sokak számára teszi őt szimpatikussá

Ebben pedig semmi felháborító nincsen, k.
Nagyon szurkolok Duának, borzasztóan boldog vagyok, amiért egyre több helyen jelölik őt és végre nem csak a New Rules - szal. Cardinak, az Imagine Dragonsnak, Gambinónak és Taylornak is nagyon szurkolok!

Kapcsolódó sztárok

Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Ha lehetne, kimaradna a botrányából.

EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
Először adott interjút Kate Cassidy.

Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Kénytelen volt reagálni a botrányra.

Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyültékőt a szurkolók.