Július 19-én debütál a magyar mozikban a korábbi évek egyik filmsikerének, a Mamma Miának folytatása, mely már azóta töretlen népszerűségnek örvend, hogy kiderült: érkezik hozzá a második rész.
A teljes cikkhez kattints ide!
ABBAhagyhatatlan a Mamma Mia!-őrület
2018. július 18. 15:00
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
2018. július 18. 17:21
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline |
Juj nagyon tetszik ez a cím, a filmet pedig nagyon várom, az első rész örök kedvenc. Azt hiszem jövő héten fogom megnézni moziba, már előre félek, hogy a sok ember előtt táncra perdülök és énekelni kezdek XDDD Imádom az ABBA dalokat, és tegnap már bele is hallgattam a film soundtrackjába spotify-on és ahw nagyon jó dalok, a Dancing Queen kihagyhatatlan ofc.
És pont ezen gondolkoztam, hogy Meryl-nek benne kell lennie, mert vagy három olyan dal van a dallistán, amit ő is énekel. Reméljük a legjobbakat.
És pont ezen gondolkoztam, hogy Meryl-nek benne kell lennie, mert vagy három olyan dal van a dallistán, amit ő is énekel. Reméljük a legjobbakat.
2018. július 18. 18:47
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Tetszik a cikk címe
2018. július 18. 22:17
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Fantasztikus volt, mi már ma láttuk a Duna Plázában lévő moziban. Bevallom, hogy számomra nagyon hiányzott Meryl Streep, hiszen ő a szíve ennek az egész sztorinak. A visszatekintések megállták a helyüket, a fiatal-verziókat a karakterekből annyira jól eltalálták, hogy pl. Christine Baranski huszonéves karaktere olyan, mintha a lánya lenne, annyira hasonlít rá. A sztori maga aranyos, ahogy a fentebbi kritika is mondta, voltak benne problémák, de a végére megoldódott minden. A végét pedig, amikor megjelent Meryl Streep a vásznon, végigbőgtem. Érzelmileg a tetőpontja volt a filmnek, igazán erős lett az a pár perc.
Összességében én élveztem a filmet, mert mindenféle úton-módon hatott rám: sírtam, nevettem, elgondolkoztam dolgokon, reménykedtem, vágyakoztam.
10/9
Összességében én élveztem a filmet, mert mindenféle úton-módon hatott rám: sírtam, nevettem, elgondolkoztam dolgokon, reménykedtem, vágyakoztam.
10/9
2018. július 19. 09:08
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline |
Meryl Streep nélkül nem lesz ugyanaz, de nagyon várom már, hogy lássam, hiszen egykori példaképemet is ennek a filmnek köszönhetem, jö lesz újra látni a második részben
2018. július 19. 21:35
paskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.07. Hozzászólás: 346 Csatolások: 1 Azonosító: 241226 offline |
Én megnéztem ma, iszonyú jó. Aki imádta az elsőt, mindenképpen nézze meg ezt is! Nyilván nem szárnyalja túl az eredetit, de hát az nehéz is lenne, és nem is szükséges.
2018. július 19. 23:06
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline |
hatalmas film! a nyári kedvencem lett❤imádom
2018. július 24. 10:56
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Az első részben nem azt mondta Donna, hogy meghalt az anyja? Honnan jött ez a nagyi?
2018. július 24. 11:07
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
Meryl Streep 1,5 dal erejéig is viszi a filmet a hátán, naná, hogy belerakják, ha vállalja
amúgy én még nem láttam, de biztos, hogy meg fogom nézni, valamikor a közeljövőben qwq
amúgy én még nem láttam, de biztos, hogy meg fogom nézni, valamikor a közeljövőben qwq
Kapcsolódó sztárok
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Szerinte egyenesen ciki.
Hetekkel a terhesség bejelentése után szakított Megan Fox és Machine Gun Kelly
Hetekkel a terhesség bejelentése után szakított Megan Fox és Machine Gun Kelly
Nagyon meglepő hír érkezett.
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
Elárulta, hogy mi történt.
Kiderült, miért szakított hirtelen Megan Fox és Machine Gun Kelly
Kiderült, miért szakított hirtelen Megan Fox és Machine Gun Kelly
Újabb hírek a szakításról.
Nem mindenki örül Selena Gomez eljegyzésének
Nem mindenki örül Selena Gomez eljegyzésének
Néhány rajongó nem támogatja a kapcsolatot.
Benny Blanco eljegyezte Selena Gomezt
Benny Blanco eljegyezte Selena Gomezt
Egy éve tart a producer és az énekesnő szerelme.
Szorul a hurok: Jay-Z-t azzal gyanúsítják, hogy P. Diddyvel közösen megerőszakolt egy 13 éves lányt
Szorul a hurok: Jay-Z-t azzal gyanúsítják, hogy P. Diddyvel közösen megerőszakolt egy 13 éves lányt
Napvilágra kerülnek a disznóságok.
Austin Butler nagyot változtatott a külsején
Austin Butler nagyot változtatott a külsején
Óriási frizuraváltás.