Július 19-én debütál a magyar mozikban a korábbi évek egyik filmsikerének, a Mamma Miának folytatása, mely már azóta töretlen népszerűségnek örvend, hogy kiderült: érkezik hozzá a második rész.
A teljes cikkhez kattints ide!
ABBAhagyhatatlan a Mamma Mia!-őrület
2018. július 18. 15:00
![]() |
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10973 Csatolások: 8080 Azonosító: 128114 ![]() |
2018. július 18. 17:21
![]() |
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 ![]() |
Juj nagyon tetszik ez a cím, a filmet pedig nagyon várom, az első rész örök kedvenc. Azt hiszem jövő héten fogom megnézni moziba, már előre félek, hogy a sok ember előtt táncra perdülök és énekelni kezdek XDDD Imádom az ABBA dalokat, és tegnap már bele is hallgattam a film soundtrackjába spotify-on és ahw nagyon jó dalok, a Dancing Queen kihagyhatatlan ofc.
És pont ezen gondolkoztam, hogy Meryl-nek benne kell lennie, mert vagy három olyan dal van a dallistán, amit ő is énekel. Reméljük a legjobbakat.
És pont ezen gondolkoztam, hogy Meryl-nek benne kell lennie, mert vagy három olyan dal van a dallistán, amit ő is énekel. Reméljük a legjobbakat.
2018. július 18. 18:47
![]() |
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2352 Csatolások: 1175 Azonosító: 226704 ![]() |
Tetszik a cikk címe

2018. július 18. 22:17
![]() |
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7940 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 ![]() |
Fantasztikus volt, mi már ma láttuk a Duna Plázában lévő moziban. Bevallom, hogy számomra nagyon hiányzott Meryl Streep, hiszen ő a szíve ennek az egész sztorinak. A visszatekintések megállták a helyüket, a fiatal-verziókat a karakterekből annyira jól eltalálták, hogy pl. Christine Baranski huszonéves karaktere olyan, mintha a lánya lenne, annyira hasonlít rá. A sztori maga aranyos, ahogy a fentebbi kritika is mondta, voltak benne problémák, de a végére megoldódott minden. A végét pedig, amikor megjelent Meryl Streep a vásznon, végigbőgtem. Érzelmileg a tetőpontja volt a filmnek, igazán erős lett az a pár perc.
Összességében én élveztem a filmet, mert mindenféle úton-módon hatott rám: sírtam, nevettem, elgondolkoztam dolgokon, reménykedtem, vágyakoztam.
10/9
Összességében én élveztem a filmet, mert mindenféle úton-módon hatott rám: sírtam, nevettem, elgondolkoztam dolgokon, reménykedtem, vágyakoztam.
10/9
2018. július 19. 09:08
![]() |
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 ![]() |
Meryl Streep nélkül nem lesz ugyanaz, de nagyon várom már, hogy lássam, hiszen egykori példaképemet is ennek a filmnek köszönhetem, jö lesz újra látni a második részben

2018. július 19. 21:35
![]() |
paskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.07. Hozzászólás: 346 Csatolások: 1 Azonosító: 241226 ![]() |
Én megnéztem ma, iszonyú jó. Aki imádta az elsőt, mindenképpen nézze meg ezt is! Nyilván nem szárnyalja túl az eredetit, de hát az nehéz is lenne, és nem is szükséges.
2018. július 19. 23:06
![]() |
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 ![]() |
hatalmas film! a nyári kedvencem lett❤imádom
2018. július 24. 10:56
![]() |
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 ![]() |
Az első részben nem azt mondta Donna, hogy meghalt az anyja? Honnan jött ez a nagyi?

2018. július 24. 11:07
![]() |
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 ![]() |
Meryl Streep 1,5 dal erejéig is viszi a filmet a hátán, naná, hogy belerakják, ha vállalja
amúgy én még nem láttam, de biztos, hogy meg fogom nézni, valamikor a közeljövőben qwq

amúgy én még nem láttam, de biztos, hogy meg fogom nézni, valamikor a közeljövőben qwq
Kapcsolódó sztárok

Eldurvult Sydney Sweeney pere, nagyon csúnya dolgokkal illették a színésznőt
Eldurvult Sydney Sweeney pere, nagyon csúnya dolgokkal illették a színésznőt
Perben áll a színésznő.

Emilia Clarke pénzért fotózkodik a rajongóival
Emilia Clarke pénzért fotózkodik a rajongóival
Egy fesztiválon fog megjelenni.

Josh Peck is elmondta véleményét Jennette McCurdy és Ariana Grande viszályáról
Josh Peck is elmondta véleményét Jennette McCurdy és Ariana Grande viszályáról
Elmondta véleményét a sztár.

Jennette McCurdy nyíltan beszélt Miranda Cosgrove-ról
Jennette McCurdy nyíltan beszélt Miranda Cosgrove-ról
Még mindig beszélnek egymással.

Egy héttel az autóbalesete után elhunyt Anne Heche
Egy héttel az autóbalesete után elhunyt Anne Heche
Lekapcsolták az életfenntartó gépekről.

Kim Kardashian ezúttal extrémen minimalista irodáját mutatta meg - videó
Kim Kardashian ezúttal extrémen minimalista irodáját mutatta meg - videó
Megmutatta az irodáját.

Megszületett az Alkonyat sztárjának második gyermeke!
Megszületett az Alkonyat sztárjának második gyermeke!
Bővült a híresség családja.