Tavasszal számoltunk be nektek arról, hogy Meghan Markle édesapja miatt kínos szituációba keveredett. Édesapja paparazzókat fogadott, hogy információkat adjon ki lányáról és a lagzi előkészületei közben lencsevégre kapják. Miután napvilágot látott édesapja tette, Thomas Markle bejelentette, hogy nem vesz részt az esküvőn, sőt az oltárhoz sem kíséri lányát, amit azzal magyarázott, hogy rendetlenkedik a szíve.
A teljes cikkhez kattints ide!
Teljesen összetört Meghan Markle
2018. augusztus 02. 16:58
Szép kis "család".. Nem, hogy támogatnák. Ilyenkor lenne szüksége az embernek a családjára.
2018. augusztus 02. 17:13
|
|
vikcsaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 133201 offline
|
hmmm hmm.. Katalin a legnagyobb támasza..érdekes, pár cikk meg épp arról szól,hogy megy a "cica harc és utálják egymást"..na pont ezért nem érdemes hinni mindenféle pletykalapnak.. mind csak a nézettségért versenyez,hogy ki tud szaftosabb sztorit kreálni... Ez a téma is már kicsit unalmas " ezt szegett meg most azt stbstb" Kíváncsi vagyok mennyi bőrt lehet még lehúzni erről a témáról..
2018. augusztus 02. 18:19
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Oké, Meghan ,,hercegnő" szemszögéből látjuk az egész dolgot, de a kérdés az: Miért ellenségesek vele? Egyszerűen ilyen utálatos a családja, vagy pedig maga Meghan is tett érte? Mindennek megvan az oka, nekem Meghan amúgy sem tűnik ártatlan báránykának.
2018. augusztus 02. 18:58
|
|
Djbernivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.07. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 260198 offline
|
Komolyan? Ő akarta lejáratni még az esküvő előtt Meghan-t és még ő sértődik meg, hogy nem akar szóba állni vele a lánya. Oké, ez még így türhető, de mi erre a megoldása: járassuk le még jobban szerencsétlent... Ilyen esküszöm nincs >_<
2018. augusztus 02. 19:27
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Valószínűleg itt minden család tagnak van valami szerepe ebben a családi viszályban. Csak találgatni lehet de mindenesetre szomorú amikor így viselkednek egymással család tagok.
2018. augusztus 02. 20:16
Sajnálom Meghant. Nagyon kelletlen helyzetbe hozzák már sokadjára.
2018. augusztus 02. 22:30
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Nem gondolhatjátok,hogy az apának mennyire fájhat? Ez bizony Meghan hibája Is. Ennyire eltávolódni az apjától...ez szomorú. Persze az apja is tehet sok mindenről,de amíg egy szülő nem csinál olyan dolgot a gyerekével,amit börtönnel kéne bűtetni(gondolok itt verésre, stb...),addig egy szülő se érdemel ilyen aggódást.
Én inkább a testvéreket nem értem, az ő viselkedésük sokkal botrányosabb.
Én inkább a testvéreket nem értem, az ő viselkedésük sokkal botrányosabb.
2018. augusztus 03. 19:11
|
|
fluffybunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.26. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 270192 offline
|
Mielőtt kiraktok egy posztot könyörgöm, olvassátok már át, dugig van hibákkal
2018. augusztus 06. 11:16
|
|
ForeverŁovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 7 Azonosító: 212649 offline
|
Borzalmas hogy a saját családja ellene van.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
10 évet töltött a sorozattal.
Kendall Jenner próbálja megóvni Jacob Elordit a Kardashian-élettől
Kendall Jenner próbálja megóvni Jacob Elordit a Kardashian-élettől
Igyekszik távol tartani az őrülettől.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Bella Hadid súlyos elszigeteltséggel és depresszióval küzd
Bella Hadid súlyos elszigeteltséggel és depresszióval küzd
Nehéz időszakon van túl a modell.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról