Daniel Ricciardo bejelentette, hogy a 2018-as Forma 1-es szezon végén elhagyja jelenlegi csapatát a Red Bullt, hogy gyári csapat pilótája legyen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hivatalos: Daniel Ricciardo elhagyja a Red Bullt!
2018. augusztus 03. 22:26
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2018. augusztus 03. 23:46
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 offline |
Nagyon örülök az F1-es cikknek. Köszi. Mióta Jenson Button már nem versenyzik az F1-ben, azóta Ricciardo vált a kedvenc pilótámmá. Nagyon tehetséges és nagyon csípem a vigyori fejét is. Már ideje volt, hogy kiderüljön hol is folytatja jövőre. Ugyanakkor meglepett a hír, nem gondoltam volna, hogy a Renaulthoz igazol, miközben a Red Bull erőforrásaként is a Renault motor gyengélkedett. Másrészt megértem, a Red Bull mostanában sok olyan döntést hozott időmérőn és futamon is, amelyből Danny Ric nem igazán jött ki jól. Remélem, hogy jó döntést hozott a karrierje szempontjából.
2018. augusztus 04. 00:23
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
nem kedvelem igazán, de őszintén remélem, hogy ez nem egy karriergyilkos lépés volt a részéről. persze mindig akadnak meglepetések, nem tudni, milyen lesz a red bull a honda motorral és milyen lesz a jövő évi renault, de a jelenlegi állás szerint ez egy erős visszalépés volt, pedig eddig világbajnok akart lenni, nem?
igazából arról a részről is megértem a döntését, hogy a red bull nagyon nyomja előre verstappent, de mióta végre észhez tért nagyon jól megy és egyszer ő világbajnok lesz, ezt már most előre látom. danielben nem látom ezt annyira, aztán kitudja. de tényleg remélem, hogy jó döntést hozott és nem csak a pénzre ment.
igazából arról a részről is megértem a döntését, hogy a red bull nagyon nyomja előre verstappent, de mióta végre észhez tért nagyon jól megy és egyszer ő világbajnok lesz, ezt már most előre látom. danielben nem látom ezt annyira, aztán kitudja. de tényleg remélem, hogy jó döntést hozott és nem csak a pénzre ment.
2018. augusztus 04. 08:10
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8821 Csatolások: 219639 Azonosító: 59785 offline |
Az egyik szemem sír, a másik nevet. Egyrészt örülök, hogy elmegy, mert egy ideje már elég toxikusnak érzem a csapat légkörét (főleg a "Daniilgate" óta), ez pedig cseppet sem illik Dan személyiségéhez. Másrészt így viszont ott a kérdés, hogy mi lesz a másik kedvencemmel, Carlitosszal? Annak idején Maxet a Toro Rossón belüli puskaporos hangulat miatt (is) helyezték át a bikákhoz, szóval nem gondolnám, hogy Hornerék bevállalnának még egy ilyen szituációt. Így viszont vagy ismét visszatér a fiókcsapathoz, vagy megy a McLarenhez.
Mindenesetre Dan most jól felkavarta az állóvizet. Nagyon remélem, hogy kifizetődő lesz a döntése, mert minden egyes győzelmet megérdemel.
Mindenesetre Dan most jól felkavarta az állóvizet. Nagyon remélem, hogy kifizetődő lesz a döntése, mert minden egyes győzelmet megérdemel.
2018. augusztus 04. 11:11
Nagyon remélem, hogy Daniel nem kallódik el ezzel a döntéssel a Renault-nál, és a jövő szezonra fejlődik annyit a csapat, hogy akár esélyesek legyenek a dobogóra, mert Dan igazán tehetséges pilóta és megérdemelné, hogy egy olyan csapat legyen mögötte egy olyan autóval, amelyik képes erre. Hulk-kal jó párost fognak alkotni, az biztos. Titokban amúgy reménykedtem, hogy ha már Kiminek mindenképp mennie kell (ami korántsem biztos), akkor esetleg a Ferrarihoz kerül, de nem tudom, erre mekkora esély lett volna... Érdekel az is, Max mellé ki kerül, sokan találgatják Alonso-t, hát szerintem azok ketten egy csapatban kinyírnák egymást. XD
2018. augusztus 04. 13:41
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Szerintem a Red Bull bánhatja, hogy elengedte Danielt, én is nagyon féltem Renault idei gyenge szereplése miatt, de ugyanennyire izgutam volna érte a Honda motoros Red Bullnál. Én bizakodó vagyok nagyon, hogy jövőre jó lesz a Renault és Daniel megmutathatja a tehetségét. Hülkenberg is nagyon szimpatikus, jó csapat lesznek. <3
2018. augusztus 04. 15:27
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
Ennél nagyobb baromságot...biztos Danielt nem nyomta kellően apu átulról. Hiába a rohadt nagy tehetség, sajnos manapság apa vagy/és a pénz számít. Tény, hogy korábban is előfordult, nem is egyszer, de nem ilyen mértékben. :/
2018. augusztus 04. 16:38
Idézet (kurrek @ 2018.08.04. 15:27)
Ennél nagyobb baromságot...biztos Danielt nem nyomta kellően apu átulról. Hiába a rohadt nagy tehetség, sajnos manapság apa vagy/és a pénz számít. Tény, hogy korábban is előfordult, nem is egyszer, de nem ilyen mértékben. :/
Daniel hagyta ott a csapatot, vagyis nagyon úgy jött le mindenhonnan, hogy ő volt az, aki ezt választotta, nem a RedBull menesztette, szóval itt szerintem nem a pénz játszotta a főszerepet.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2018. augusztus 09. 14:07
Őszintén örültem ennek! 10 évig egy csapatnál lenni (a junior programtól számítva) azért elég sok idő, egy friss csapatváltás szerintem jót fog tenni neki. Az hogy a Renaulthoz megy kicsit kétségbe ejtett, ugyanis szegény Hülkenberggel is kicseszik az autója elég sokszor. ((DE a Nico-Daniel párosnak szerintem ember nem örült annyira, mint én!!! )) Remélem jövőre sokkal erősebb lesz Renault, bár amióta visszatért a csapat az F1-be azért elég nagy változást láthatunk tőlük évről évre. Arra pedig végképp kíváncsi vagyok, hogy jövőre a Red Bull milyen eredményeket fog elérni Honda motorral.
Kapcsolódó sztárok
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Szerinte egyenesen ciki.
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
Elárulta, hogy mi történt.
Hetekkel a terhesség bejelentése után szakított Megan Fox és Machine Gun Kelly
Hetekkel a terhesség bejelentése után szakított Megan Fox és Machine Gun Kelly
Nagyon meglepő hír érkezett.
Szorul a hurok: Jay-Z-t azzal gyanúsítják, hogy P. Diddyvel közösen megerőszakolt egy 13 éves lányt
Szorul a hurok: Jay-Z-t azzal gyanúsítják, hogy P. Diddyvel közösen megerőszakolt egy 13 éves lányt
Napvilágra kerülnek a disznóságok.
Benny Blanco eljegyezte Selena Gomezt
Benny Blanco eljegyezte Selena Gomezt
Egy éve tart a producer és az énekesnő szerelme.
Újabb színészek neve derülhetett ki a Harry Potter-sorozattal kapcsolatban
Újabb színészek neve derülhetett ki a Harry Potter-sorozattal kapcsolatban
Új nevekről pletykálnak.