Starity

Nicki Minaj: „Én vagyok a világ legjobb női rappere, szóval kiny*lhattok”

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. augusztus 22. 15:28 #21
- törölt felhasználó -    
Idézet (Selz1992 @ 2018.08.22. 14:44)
Nickinek mindig is nagy volt a szája nem tudom miért lepődnek meg az emberek. Azt viszont kikérem magamnak, hogy Cardi lenne a vitathatatlan rapkirálynő? Azért mert van egy-két slágere? Attól még a hangja szar és a dalait nem hallgatják a hypeoltakon kívül. Nicki sokkal régebb óta van a szakmában, kiérdemelte a neki járó helyet, rengeteg slágerrel rendelkezik és az vitathatatlan, hogy ő az egyik legnagyobb rapper jelenleg. 
A Cardi fanok meg nyugodtan jöhetnek, facts only. rolleyes.gif

Nagyon szeretem Nickit, szinte az összes dalát ismerem és k***a tehetséges nő. De 2017-18-ban Cardi sokkal nagyobb számokat produkált mint Nicki. És persze, hogy több dala van Nickinek, ami hiresebb hisz lassan 10 éve benne van az iparban, Cardi alig 2 éve híres.
Lehet hogy pár éve Nicki volt az első számú női rapper, de akárhogy nézzük, most 2018-ban Cardi sokkal sikeresebb. smileeee.gif
2018. augusztus 22. 15:31 #22
BLulu88
BLulu88
Cikk író

StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2172
Csatolások: 0
Azonosító: 242008
Azt szerintem már mindenki tudja Nickiről hogy szókimondó alak és nem érdekli hogy a kijelentéseinek mekkora lesz a visszhangja ő akkor is hangoztatja amivel szerintem semmi baj és nem értem minek kell ajnározni őt a kifejezésmódja miatt feltételezem nektek se lehet szebb a kifejezésmódotok a mindennapokban... Amúgy meg olvasom itt a kommenteket és jesszus mi a f*szom van a világgal?? Cardi B mint vitathatatlan rapkirálynő?? Röhögnöm kell! Ember normális vagy?! Nickinek évek vannak a háta mögött mióta ismert Cardit meg kb mióta is ismerjük? Egy éve? Hű de nagy utat járt be... Mindegy a lényeg hogy szerintem Cardi még nem tudott egy év alatt annyi mindent letenni az asztalra mint Nicki 10 éves pályafutása során. Egyszerűen lehetetlen lenne neki ennyi idő alatt. Szóvaé szerintem elég elhamarkodott dolog már most így nevezni őt. A másik meg az hogy mekkora egy lehúzó cikk ez te jó uram isten! Süt belőle hogy mennyire rossz véleménnyel van Nickiről az író és ez azért baj mert ez nem egy kibeb*szott blog ahol a saját véleménye érdekel hanem maga a hír, és a hírt pedig lehet anélkül is közölni hogy benne lenne a saját vélemény! Amúgy meg felfogtátok hogy Nicki már milyen nagy nevekkel dolgozott együtt az évek során?? Még a legnagyobb művészek is felnéznek rá és örömmel csinálnak vele dalokat ti meg itt számba se veszitek hát kik vagytok ti hogy leszarozzatok egy sokak által megbecsült előadót?? Beyoncé, Eminem, Alicia Keys, Ariana Grande, Mariah Carey, ezek mind igazi művészek akik láttak Nickiben annyit hogy közös dalt készítsenek el mert az igazi művészek észreveszik ha valaki jó abban amit csinál és ha már legalább abban nem bíztok amit ő állít magáról akkor bízzatok a kedvenceitekben akik közös dalt készítettek vele! Kommentekben olvastam azt is hogy Iggy Azalea... B*sszus ne említsük már a kettőt egy lapon! Ég és föld a kettő! Teljesen más Nicki mint Iggy. Én nem azt mondom Iggy is jó de hol van még szakmailag Minajhoz képest?? Annyira sok egyediség nincs benne csak a nagyokat utánozza. Ő amíg sok előadó szabadságra ment végig dolgozott ne lett volna egy olyan évszak amikor nem adott volna ki legalább egy közreműködést. És azt is vegyük figyelembe hogy próbál segíteni az új előadóknak hogy felfelé íveljen a karrierjük hisz olyan noname rapperekkel is össze szokott állni egy-egy dal erejéig hogy eskü sose hallottál róla hogy létezik egyáltalán ilyen rapper. Szóval annyira mégsincs elszállva magától. És tudjátok egyáltalán honnan jött? Milyen családi háttérből? Milyen körülmények között? Igenis lehet tisztelni amiért így felküzdötte magát a nulláról. És én nagyon büszke vagyok rá és arra hogy karrierje eleje óta én már figyelem és láttam hogy mennyit fejlődik! Hogy 10 éve még az utcán rappelt és senki nem gondolta volna hogy ekkora sztár lesz mostmeg olyan híres hogy bárhol ha rákérdezel hogy ismerik-e tuti igent fognak mondani! És azok a Grammy jelölések se a semmiért voltak meg az a rengeteg díj amiket nyert már. Szóval dobálóztok itt mindennel de nagyon keveset tudtok közbe róla! És az meg hogy tehetségtelen egy baromi nagy hülyeség! Ha az lenne nem lenne ekkora mértékű létjogosultsága a szakmában és már rég eltűnt volna a süllyesztőben de még mindig itt van. Virul, jól néz ki, albumot ad ki, barátságokat alakít ki más hírességekkel szóval ő ténylegesen jelen van mindig a szakmában. És én nem azt mondom hogy most akkor szeressétek de ha még nem tettétek meg adjatok neki egy esélyt. Sok szép száma van amikben ráadásul még énekel is. Szerintem gyönyörűen énekel. A Grand Piano és Come See About Me ékes bizonyítéka annak hogy tehetséges és még nem csak a rap de az éneklés is nagyon ott van nála! Ráadásul még Budapestre is eljön koncertezni ide Európa eléggé eldugott kis országába. Aki azért annyira nagyra lenne magával nem jönne el koncertezni ilyen kis városokba de ő megteszi mert ő legalább nézi valamibe a Magyarországi rajongóit és amúgy látszik is hogy szeretik sokan itthon mert pl a 6ix9ine-al közös FEFE című dala trendingelt is a Magyar YouTubeon. Na mindegy a lényeg hogy nem kéne így leértékelni a csajt mert volt egy érdekes megnyilvánulása ami ráadásul betudható annak hogy ő ilyen és hogy sokszor lehet hogy büszkének tűnik de amúgy egy kedves jófej szerethető személyiség aki nagyon szereti a rajongóit és azt már sokszor meg is mutatta hogy mennyire.
2 felhasználónak tetszik: Selz1992, BloggerinaBella
2018. augusztus 22. 15:33 #23
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
régebben nem kedveltem Nickit, aztán egy időben kezdtem megkedvelni, de annyira szánalmas amit mostanában művel. rolleyes.gif a cikk amúgy nem pontos, mert az astroworld már kéthetes lemez és ígyis megelőzi nicki albumát. biggrin.gif igazából nem is csodálom, az az album nagyon jó, ellentétben a queenel, amin van 1-2 jó dal és ennyi. nicki egyszerűen nem tudja elfogadni azt a tényt, hogy neki már kezd leáldozni és lehet akármennyi slágere, ott van cardi aki több, mint 10 évvel fiatalabb nála és ha így folytatja nagy karrier előtt áll. nicki pedig ezekkel a nyilatkozataival csak kinevetteti magát. maradna inkább csendben.
missy elliott pedig az egyik legalulértékeltebb női rapper, amit nagyon sajnálok.
2018. augusztus 22. 15:42 #24
Sophy the bohemian
Sophy the bohemian

StátuszThat's what I do: I drink and I know things.
Hozzászólás: 607
Azonosító: 259935
Szánalmad p*csa..
2018. augusztus 22. 15:43 #25
Sophy the bohemian
Sophy the bohemian

StátuszThat's what I do: I drink and I know things.
Hozzászólás: 607
Azonosító: 259935
* szánalmas
2018. augusztus 22. 15:52 #26
Blarece
Blarece
Hozzászólás: 532
Csatolások: 5438
Azonosító: 258797
Hát, szerintem az egyet nem értés kifejezésének más módja is van.
2018. augusztus 22. 15:57 #27
Djberni
Djberni
visszatérő vendég

StátuszWith great power comes great responsibility.
Hozzászólás: 107
Azonosító: 260198
És a valaha élt legszerényebb is...
2018. augusztus 22. 15:58 #28
peaceselena13
peaceselena13
visszatérő vendég

Státusz“Second star to the right and straight on 'til morning.”
Hozzászólás: 123
Azonosító: 234229
Ez a nő? XD XD Nicki a jelenlegi generáció egyik legrosszabb énekesnek/rappernek csúfolt személye.
2018. augusztus 22. 16:32 #29
bfanni07
bfanni07
új tag
Hozzászólás: 71
Azonosító: 253497
Egyszerűen imádom❤️❤️❤️
2018. augusztus 22. 16:36 #30
- törölt felhasználó -    
Hogy nem szakadt még rá az ég? rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Pezzie92
2018. augusztus 22. 16:39 #31
Alenna
Alenna
ʟᴀ ᴜɴɪᴄᴀ

Státuszone thing about karma, that bitch will finds you
Hozzászólás: 2552
Csatolások: 37329
Azonosító: 267566
Annyira szánalmas ez a nő, és pontosan az ilyen megnyilvánulásai miatt nem bírom. Messze van ő attól, hogy minden idők legjobb női rappere legyen...
2018. augusztus 22. 16:58 #32
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Annyiban igaza van,hogy Travis Scott egy autotune rapper, konkrétan egyáltalán nem érdemli meg az első helyet, ez a turnés dolog pedig valóban nevetséges.
Viszont az,hogy ilyen mértékű egoizmus van benne, kicsit kicsapta nálam a biztosítékot. Az ő albuma ugyan jobb, de nem sokkal, és hiába dolgozott sokat, ő se érdemli meg az első helyet, arról nem is beszélve,hogy nem is hátul végzett, hanem második helyen. Ezzel is elégedett lehet,úgyhogy nenem pentyegjen.
Végezetül pedig: igen, ikonikus, de csak VOLT. Az elmúlt pár évben eléggé szörnyű számai voltak. A Bang bang az utolsó száma, amit jónak lehet nevezni, azóta nemigen hozott össze semmit.
2018. augusztus 22. 17:21 #33
Mária Maslow
Mária Maslow
visszatérő vendég
Hozzászólás: 348
Azonosító: 221185
kapásból mondok 2 női rappert akik értenek is ahhoz amit csinálnak:D
2018. augusztus 22. 17:31 #34
Bella Pearl
Bella Pearl
soy valiente

Státuszshe might be shy sometimes, but honey, she is fierce!
Hozzászólás: 1653
Csatolások: 1037
Azonosító: 191721
A nyilatkozatának első felével egyetértek, de a második felét igazán megtarthatta volna magának...
2018. augusztus 22. 17:36 #35
- törölt felhasználó -    
Na, én pont ezért bírom Nickit annyira.. :'D Nagy a szája, nem bírja magában tartani, amit gondol, és ezt egyszerűen imádom:'D
Egyébként igen, tény, hogy Cardit mostanában nagy hype övezi, amit meg lehet érteni, hiszen baromira tehetséges és iszonyat jófej, ezért megértem, hogy sokan írják, hogy Cardi a rapkirálynő jelenleg, de nekem az örök number one akkor is mindig Nicki marad. Szóval én egyetértek a kijelentésével:'D
2018. augusztus 22. 20:58 #36
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
A fogalmazást leszámítva tulajdonképpen igaza van.
2018. augusztus 22. 21:08 #37
Titanyla
Titanyla
dreamer

Státuszdo all things with love ♡
Hozzászólás: 1542
Csatolások: 26
Azonosító: 232551
Ha valaki a legjobb valamiben, akkor azt nem kell bizonygatnia:)
2018. augusztus 23. 07:43 #38
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6163
Csatolások: 3306
Azonosító: 234699
Szókimondó? Ugyan már. Öntelt, buta nőszemély.
2018. augusztus 23. 10:21 #39
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Imadom, hogy ilyen nagy szaja van. En sem fogalmaztam volna másképp :'DD
2018. augusztus 23. 11:24 #40
SellyFan92
SellyFan92
visszatérő vendég

Státusz"Like a goddamn soldier that just can't forget the battle, i am stained by you"
Hozzászólás: 269
Azonosító: 257855
Én bírom Nickit és imádom benne azt hogy ilyen nagy szája van, de szerintem ez egy kicsit sok volt. Tény, hogy a legjobbak között van, de az bem biztos hogy ő a best.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok