Többször is felmerült már a kérdés a 2007 óta futó széria végetértéről, most azonban hivatalos bejelentés érkezett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hivatalos: véget ér az Agymenők
2018. augusztus 24. 16:52
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline |
2018. augusztus 24. 18:03
Pavia木漏れ日 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 16193 Csatolások: 154155 Azonosító: 270554 offline |
ez a sorozat évek óta itt van nekem, ha rossz a kedvem, ha jó a kedvem, ha dühös vagyok, ha elégedett vagyok, mindig. iszonyúan elszomorít a tény, hogy nem lesz több új évad a 12. után, viszont érthetőnek, és (fáj beismernem) szükségesnek tartom a lezárást. ez így remélhetőleg tökéletes lezárást tud kapni. és ha egyszer véget ér, segáz, én ötödjére is szívesen végignézem, meg hatodjára, sőt, hetedjére is. nem bírom megunni és elcsépeltnek nevezni. egyszerűen...a karakterek, a helyszín, a színészek, a lelkem részévé váltak az évek alatt, amióta követem őket.
2018. augusztus 24. 18:37
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
nagyon sajnálom, de már tényleg nem érdemes tovább húzni
de nagyon fura lesz a megszokott színészeket más filmben látni (mint "Howardot" a Florenceban), ugyanakkor remélem, hogy túllépnek a szerepükön
de nagyon fura lesz a megszokott színészeket más filmben látni (mint "Howardot" a Florenceban), ugyanakkor remélem, hogy túllépnek a szerepükön
2018. augusztus 24. 19:22
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Imádtam ezt a sorozatot de az utolsó pár évad már csak vergődés.
2018. augusztus 25. 10:20
Annó azt lehetett olvasni hogy túl sokat kér egy-két főszereplő és már nehéz lenne fenntartani. De perze lehet szimplán csak annyi van hogy Jim tovább akar lépni Sheldon nélkül meg hát nem ugyan olyan... Nem lenne ugyanannyi nező, szóval ja, wrthető. De azért nagyon sajnálom imádtam.
2018. augusztus 25. 10:31
Ha jól emlékszem, a sorozatot én 2014-ben kezdtem csak el nézni, viszont akkor elég hamar ledaráltam az epizódokat, évadokat. Nagyon megtetszett, megszerettem a történetet, a karaktereket. Mindig izgatottan vártam, hogy kijöjjön a legújabb rész, a legújabb évad. Viszont ahogyan haladt előre a sorozat, úgy lett egyre kevésbé vicces. Akadt persze néhány jó poén, de őszintén, a legviccesebb egyértelműen az elején volt a széria. Mostanra már inkább csak megszokásból nézem. Ez persze nem kritika, mert a legtöbb comedy nem marad vicces a végére, legyen szó itt akár a HIMYM-ről vagy a Friends-ről. Csak szimplán szeretjük, mert hosszú ideig része volt az életünknek. 12 évadot élt meg a Big Bang Theory, ami nagyon szép. Azonban tényleg itt az ideje, hogy lezárják, mielőtt a színvonala nagyon lecsökken. Így biztosan méltó lezárást kap a széria, és nem utolsó sorban mi, a rajongók. A búcsú nem teljes, hiszen itt lesz még a Young Sheldon, amiben elég nagy potenciált látok, nem kételkedem afelől, hogy egy Big Bang Theory-szintű sikert fog elérni az évek alatt.
2018. augusztus 25. 11:46
jolyneジョースター ☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.27. Hozzászólás: 22660 Csatolások: 283107 Azonosító: 267051 offline |
Mélységesen sajnálom, hogy véget fog érni, elmondhatatlanul sok mindent köszönhetek ennek a sorozatnak, egy nagyon fontos helyet foglal a szívembe, már nagyon régóta. Remélem a legeslegjobb befejezést fogja kapni!
2018. augusztus 25. 15:23
Egyszer minden véget ér! Láttam belőle részeket, de évadokat viszont nem. Azok tetszettek! Lehet, hogy egyszer ledarálom az egészet!
2018. augusztus 25. 17:47
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
1 éve,hogy nézem a sorozatot, de nagyon a szívemhez nőtt, esténként mindig ezt nézzük apuval, ez a közös programunk. Nem láttam az újabb évadokat, de az a tapasztalatom,hogy a sorozat nagyon sokat fejlődött 10 év alatt. Egyre viccesebb lett, a színészek egyre jobban alakították a szerepeiket. Minden kezdet nehéz, de a végen talán még nehezebb. Legalább ezt nem nyújtották végtelenségig, így bízom,hogy valóban méltón lesz befejezve. Az biztos,hogy ezek a színészek ikonikusat alakítottak, és példaértékűek.
2018. augusztus 25. 18:38
Szerintem csodálatos a sorozat, bár nem tudom hogy még hova lehet fokozni
SPOILER
Sheldon és Amy esküvője után. Gondolom Raj-nak még kell egy barátnő, lesz még egy baba Penny-ék részéről, de remélem nem lesz csalódás, hiszen eddig nagyon jó volt! Remélem nem a tökéletes lezárás kedvéért csinálnak még egy évadot.
SPOILER
Sheldon és Amy esküvője után. Gondolom Raj-nak még kell egy barátnő, lesz még egy baba Penny-ék részéről, de remélem nem lesz csalódás, hiszen eddig nagyon jó volt! Remélem nem a tökéletes lezárás kedvéért csinálnak még egy évadot.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.