Starity

Michael Jackson többé nem nyugodhat békében?

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2019. február 25. 21:06 #1
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme
 
StátuszWho cares if one more light goes out ... Well, I do ... RIP Chester <3
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.02.22.
Hozzászólás: 3289
Csatolások: 6247
Azonosító: 24869
Offline offline
A Leaving Neverland című dokumentumfilm és az elmúlt hetekben a külföldi médiában megjelent, és várhatóan a következő időszakban magyar oldalakon is olvasható hírek nyomában – ebben a cikkben megvizsgáljuk az ügyet.
A teljes cikkhez kattints ide!
2019. február 25. 22:41 #2
moonlightgrande
moonlightgrande
 
Státuszthey see a demon, i see an angel
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.08.07.
Hozzászólás: 868
Csatolások: 59
Azonosító: 265915
Offline offline
az Isten szerelmére, miért nem hagyják szerencsétlen embert végre békén?
2019. február 26. 01:52 #3
CSHMR
CSHMR
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.02.19.
Hozzászólás: 203
Csatolások: 0
Azonosító: 262559
Offline offline
Nem csak ez a két hazug ember undorító, hanem azok az újságírók is, akik állva tapsoltak, és azok is, akik műsorra tűzik..
Nem tudom már lealacsonyítóbb szóval illetni őket.
Michael egyszerűen kedves volt..amilyennek minden embernek lennie kellene egymással. Ezek a semmirekellők pedig képesek, így meggyalázni szerencsétlen Jackson emlékét, (aki nem mellesleg mindent megtett értük, amit csak lehetett, és ezek így hálálják meg..) csak, hogy pénzt csikarjanak ki. Remélem elbuknak, és kétszer is megbánják, hogy ilyenre képesek voltak..
Bocsánat, hogy nem lett a legösszeszedettebb kommentem, de borzalmasan dühítő, hogy némely ember ilyen gonosz.
2019. február 26. 15:36 #4
unikornis23
unikornis23
visszatérő vendég
 
StátuszHagyj valami üzenetet az üzenőfalamon!! Akármit!!!
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 18.10.30.
Hozzászólás: 426
Csatolások: 0
Azonosító: 271043
Offline offline
Szegény MJ!!!!
2019. február 26. 17:28 #5
ismeretlenvaltozo
ismeretlenvaltozo
új tag
 
StátuszDon't you speak over my voice
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.01.07.
Hozzászólás: 22
Csatolások: 0
Azonosító: 268590
Offline offline
Ez a cikk rettenetes! Megértem, hogy miért utasítja el a cikk írója teljes egészében a felhozott vádakat, de most komolyan: nem érdemli meg mindenki, hogy ez tisztázódjon? Ha igaz, akkor ez van, de ha nem, akkor legalább tudjuk - biztosan. Ez nem hiteles bemutatása az ügynek egy fél-névtelen cikken keresztül: ez manipulálás, teljes mértékben.

[Csak a tisztánlátás érdekében: Michael Jackson zenéje teljesen érdektelen számomra, nem azért írtam, mert utálom őt.]
2019. február 26. 20:03 #6
- törölt felhasználó -    
Utálom őket. Annyira gusztustalan amit művelnek. Hamarosan 10 éve halott Michael, de még mindig képtelenek róla leszállni. De most komoly, Michael egész életében csak dolgozott, elég sok sz*rt kapott amit el is viselt, és nyilvánosan is beszélt ezekről az ügyekről. DE! Lehet hogy ilyennek mutatta magát de valójában egy nagyon érzékeny ember volt. De szerintem már amiatt is egy nagyon erős ember hogy ezt ilyen sokáig tűrte és stb. Nagyon sajnálom őt, mert ezt nagyon nem érdemli/érdemelte meg. Annyiszor bántották őt az életében a legkisebb apróság miatt is, és még most se tudják békén hagyni. De most itt nem csak Wade-ről és James-ről beszélek, hanem akik bántották/bántják őt. Remélem majd mind ezt ahogy viselkednek Michael-el vissza fogják kapni az élettől. Nagyon nagyon remélem.

Wade és James egyáltalán nem viselkednek felnőttek módjára. De nekem már onnan furcsán kezdődik a sztori hogy csak most tudnak beszélni ezekről a dolgokról és eddig nem. Már innen érződik hogy az egész egy nagy kamuzás. A másik hogy elvileg Wade mutat egy ékszert a dokufilmben és azt állítja hogy ezt Michael-től kapta miután megerőszakolta. De már megbocsáss, én is tudnám mondani h ezt a mittudomén pl nyakláncot xy-tól kaptam miután megerőszakolt. Vagy bárki tudná mondani. De Wade meg James olyanokat is kitalál hogy Michael-el volt közös esküvőjük. De komolyan ezt ki a szent sz*r hiszi el???? Ha valaki a dokufilmet igaznak tartja hát akkor nem ismerni Michael-t. Aki ismeri azt tudja hogy imádott minden gyereket egytől-egyig, és soha nem bántott volna SENKIT. De mégis ha valaki elhiszi akkor nézzen már utána légyszíves. Nem nagy dolog ám.

https://www.youtube.com/watch?v=4iwimKsLJTA

Ez a videó is bizonyítja hogy imádta őket. De pl ismerek olyat is aki azt mondja hogy ezeket azért csinálta hogy higgyék el neki hogy ő ártatlan. De már ez is rosszul kezdődik mivel Michael a gyerekmolesztálási sztori előtt adományozott gyermekkórházaknak stb. De igen tudom, az emberek mindenre találnak kifogást csak azért hogy bebizonyítsák hogy Michael megjátszotta a humanitárius tetteit és még sorolhatnám.

De az a még jobb hogy olyan cikkek is vannak amikbe azokat írják le hogy Michael tömte a gyerekeit gyógyszerrel. Nem értem, most miért kell ebbe az ügybe bevonni Bigi-éket? Szerintem van elég bajuk most, nem kell még tovább csinálni a fesztivált. De mindenki már csak pénzre megy, és hát valójában azért csinálják mindezt mert kell nekik a sok pénz. Nem hogy arról írnának hogy Michael az az ember aki a legtöbbet adományozott a világon ááá nem, dehogy miért is írnának ilyet, ezt senkit se érdeklené jól tudják. Inkább hazudnak.

https://www.youtube.com/watch?v=ajNj34MYLus
2019. február 26. 20:07 #7
- törölt felhasználó -    
érdekelne*
2019. február 26. 20:08 #8
- törölt felhasználó -    
érdekelné* XD
2019. február 26. 21:36 #9
- törölt felhasználó -    
“De már ez is rosszul kezdődik mivel Michael a gyerekmolesztálási sztori előtt adományozott gyermekkórházaknak stb. ”

Itt úgy értettem h már a vádak előtt is adományozott és nm csak a szörnyű hírek után.^^
2019. március 01. 09:27 #10
Lexavie
Lexavie
A
 
StátuszLet us be elegant or die.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.02.23.
Hozzászólás: 2720
Csatolások: 0
Azonosító: 262632
Offline offline
Elmondhatatlanul sajnálom Michaelt. Mint azt már előttem is leírták, nem egyszer vádolták, bántották őt élete során ilyen kitalált, ízléstelen dolgokkal a pénzéhes, gonosz emberek. Legalább mostanra, lassan 10 évvel a halála után már igazán leszállhatnának róla ahelyett, hogy ismét megpróbálnak ilyen-olyan úton-módon rajta nyerészkedni. Ez már tényleg a gusztustalan kategória és a cikkben is elhangzik, hogy bizonyíték sehol. Innentől kezdve egyszerűen csak be kéne látni, hogy ez az ember egész életében mást sem csinált csak a zene szeretetének élt, családot alapított és ott segített a barátoknak, rászorulóknak, ahol csak tudott. Ezzel az egész filmmel megsértik, gyalázzák az emlékét. Bárki, aki részt vett benne akár a legkisebb mértékben vagy helyesli, igazán elszégyellhetné magát. Amennyiben még erre sem kerül sor, a karma úgyis elvégzi a maga dolgát.
2019. március 01. 10:36 #11
DirtyDiana1990
DirtyDiana1990
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.02.27.
Hozzászólás: 146
Csatolások: 0
Azonosító: 221894
Offline offline
Undorító, gyomorforgató, amit MJ-vel művelnek még a halála után is.
Persze könnyű kígyót-békát kiabálni rá, úgy, hogy nem tudja már magát megvédeni.
Nagyon sajnálom a gyerekeit is, hogy ezt kell átélniük. Paris régebben is elég instabil lelkületű volt, megint bele akarják hajszolni egy öngyilkossági kísérletbe?
Mocskos szemétládák. A gyatyáját leperelném az összesről.
2019. március 30. 01:51 #12
exoverdose
exoverdose
leech
 
StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.05.28.
Hozzászólás: 2354
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Offline offline
Röhej az egész. Aki egy kicsit is képben van az tudja, hogy Michael á r t a t l a n és az egész dok. film nem több, mint halottgyalázás. A pénz még mindig nagy úr, egyszerűen felfordul a gyomrom...
2019. április 19. 15:18 #13
Hannah11TO
Hannah11TO
visszatérő vendég
 
StátuszSorozatfüggő
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.07.04.
Hozzászólás: 176
Csatolások: 0
Azonosító: 245871
Offline offline
Brandi Jackson, MJ unoka húga akkortájt amikor szegény Wadet "molesztálták" egy párt alkottak.. Michael hozta őket össze. Szóval szerelmes volt a nagybácsiba és az unokahúgba is... Brandi bővebben kifejtette hogy Wade egy sunyi allattomos pénz éhes hazudozó. Többször megcsalta annak reményében hogy feljebb mehet a ranglétrán... Twitteren írja: "Perverz nagybácsinak hivtuk. Ugy ölelgette a lányokat magához, hogy a hónalj alatt átkarolta és az ujjaival tapizta a mellüket. Anyukánk nem akart a közelébe engedni." Mik vannak, akkor ki is az igazi pedofil?!
Egyébként Macaulay Culkin(Reszkessetek betörõk Kevine)is rengeteg idõt töltött Neverlandben õ mindig mondta hogy Michael ártatlan.Õ lett Jackson lányának a keresztapja..
Plusz ott van a kisvasútas hiba is , amit többen kiszúrtak a filmben , hogy azt állította hogy a kisvasútnál "molesztálta" , de a vasút csak évekre rá épūlt meg..
Chandler , akit említenek hogy õ perelte be elõszõr Michaelt , évekkel késõbb bevallotta hogy az apja beszélte rá hogy tegye ezt a pénz miatt.Keressetek csak rá , fent van youtuben a vallomása , amit egy mūsorban tett meg.
És egyébként Michael Neverlandi hálója 2 emeletes volt több fūrdõ és hálószobával.Az emberek elõtt meg az egyūtt alvásról meg gondolom egy francia ágy ugrik be..Nem egy ágyban aludt a gyerekekkel.
Michaelnek Pán Péter szindrómája volt , nem tudott felnõlni. Van is egy errõl szóló dala , a Childhood. Õ természetesnek érezte hogy gyerekekkel van.Semmi gyerekkora nem volt , õ fellépésekre járt egész kiskorától kezdve.
Túl jó volt ehhez a borzalmas világhoz.
Ha valaki (fõleg a sztár világból)kitūnik azzal hogy valami jót cselekszik , és másokra költ milliárdokat , ahelyett hogy csak magával törõdne , az emberek autómatikusan meg akarják azt magyarázni. ,,Michael rengeteget költ a gyerekekre , szóval tuti van valami hátsó szándéka ezzel"
Én mindig is csodáltam , hogy annyi támadás ellenére mindig pozitív maradt. Vitiligó bõrbetegsége volt , de mindenki azt állította hogy fehérítette a bõrét. Támadták a plasztika miatt , de azt is kevesen tudják hogy fiatalon eltõrte az orrát és akkor volt az elsõ orr mūtéte , ami rosszul sikerūlt és alig tudott lélegezni , ezért többszõr is újra kellett mūteni...Egy forgatáson megégett a haja és komoly égési sérüléseket szenvedett , amivel megint csak mūteni kellett..
Ezt a filmet azokna találták ki akik minden sz*rt benyelnek azonnal , ahelyett hogy egy kicsit is utána olvasnának a dolgoknak...
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!