Amerikai történelmi-drámasorozat
Netflix Shondaland Projekt
IMDB
Rendező: Chris Van Dusen
Producer: Shonda Rhimes
Író: Julia Quinn
Szereplők: Lady Whistledown (Julie Andrews), Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), Benedict Bridgerton (Luke Thompson), Colin Bridgerton (Luke Newton), Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), Eloise Bridgerton (Claudia Jessie), Francesca Bridgerton (Ruby Stokes), Gregory Bridgerton (Will Tilston), Hyacinth Bridgerton (Florence Hunt), Violet Bridgerton (Ruth Gemmell), Simon Basset (Regé-Jean Page), Penelope Featherington (Nicola Coughlan), Prudence Featherington (Bessie Carter), Philpa Featherington (Harriet Cains), Portia Featherington (Polly Walker), Lord Featherington (Ben Miller), Lady Danbury (Adoja Andoh), Nigel Berbrooke (Jamie Beamish),
A sorozat a nyolc Bridgerton testvér párra találását mutatja be. Az írónő, Julia Quinn az 1800-as évek Angliájába röpít bennünket nyolcrészes sorozatában.
Bridgerton / A Bridgerton család (2020– )
2020. december 30. 00:02
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Hagytam picit leülepedni, miután egy az egyben megnéztem az egész évadot: egyszerűen nem bírtam abbahagyni.
Gondolom a korábbi megtekintéseim alapján ajánlotta fel a Netflix a sorozatot, de örülök annak, hogy belekezdtem.
Alapvetően nagyon szeretem a kosztümös filmeket, emiatt alapból plusszal indult a sorozat. Viszont mivel sok ehhez hasonló filmnek és sorozatnak is adtam esélyt, így kicsit kritikusabb voltam.
Viszont imádtam. Rettenetesen. A januári újra/utánnyomtatást nagyon várom, szerintem el fogom olvasni az alapul szolgáló könyveket is, ha sikerül beszereznem őket.
Visszakanyarodva, nagyon reménykedem a pozitív fogadtatásban és kap folytatást. A díszlet és a kivitelezés tökéletes volt, számomra teljes mértékben hozta a hangulatot, amit tudat alatt elvártam. Az alaptörténet nem tudom mennyire különbözik a könyvektől, viszont izgalmas volt és annak ellenére is rekordsebességgel kattintottam a folytatás gombra, hogy automatikusra van beálítva nálam a lejátszás.
Gondolom a korábbi megtekintéseim alapján ajánlotta fel a Netflix a sorozatot, de örülök annak, hogy belekezdtem.
Alapvetően nagyon szeretem a kosztümös filmeket, emiatt alapból plusszal indult a sorozat. Viszont mivel sok ehhez hasonló filmnek és sorozatnak is adtam esélyt, így kicsit kritikusabb voltam.
Viszont imádtam. Rettenetesen. A januári újra/utánnyomtatást nagyon várom, szerintem el fogom olvasni az alapul szolgáló könyveket is, ha sikerül beszereznem őket.
Visszakanyarodva, nagyon reménykedem a pozitív fogadtatásban és kap folytatást. A díszlet és a kivitelezés tökéletes volt, számomra teljes mértékben hozta a hangulatot, amit tudat alatt elvártam. Az alaptörténet nem tudom mennyire különbözik a könyvektől, viszont izgalmas volt és annak ellenére is rekordsebességgel kattintottam a folytatás gombra, hogy automatikusra van beálítva nálam a lejátszás.
2022. február 23. 22:12
Pavia木漏れ日 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 16196 Csatolások: 154217 Azonosító: 270554 offline |
2. ÉVAD - A premier időpontja: 2022. március 25.
2 felhasználónak tetszik:
LilyC,
standoffan
2022. március 01. 01:34
Pavia木漏れ日 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 16196 Csatolások: 154217 Azonosító: 270554 offline |
Idézet (Dalnim @ 2022.02.23. 22:15)
Első betekintő a 2. évadba:
standoffan,
LilyC
2022. március 02. 19:40
AlysiaSweet Little Hale ♡ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 1782 Csatolások: 69815 Azonosító: 265584 offline |
2. évad - poszterek
standoffan,
LilyC
2022. március 02. 21:20
Pavia木漏れ日 |
Idézet (Alysia @ 2022.03.02. 19:40)
2. évad - poszterek
standoffan,
LilyC
Kapcsolódó sztárok
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Félrelépés áll a háttérben?
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Kíváncsi vagy, kiket hallgattak idén a legtöbben? Tudd meg most!
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a popkirálynő.
Hivatalos: Sabrina Carpenter és Barry Keoghan 1 év után szakított
Hivatalos: Sabrina Carpenter és Barry Keoghan 1 év után szakított
Szakított a két híresség.
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
Elárulta, hogy mi történt.
Justin Baldoni majdnem összeomlott a Velünk véget ér forgatásán
Justin Baldoni majdnem összeomlott a Velünk véget ér forgatásán
Megviselte őt a forgatás.
British Fashion Awards 2024: így jelentek meg a sztárok
British Fashion Awards 2024: így jelentek meg a sztárok