Milyen Zenét Hallgattok?
2014. október 12. 11:14
Leginkább a rockot szeretem (hard rock, glam rock stb.), de egy-két elviselhetőbb popszámot is meghallgatok (jelzem, nagyon ritkán), valamint a metált is szeretem. A dubsteptől és a raptől viszont falra mászom.
2 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
sziv55
2014. október 19. 19:25
Ewanon96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 234 Csatolások: 84 Azonosító: 232071 offline |
Pop, és elektronikus. A magyar rap pedig fontos helyet képez a szívemben, nem tudom, mi lenne velem nélküle. Nem az én műfajom sem a rock, sem a metál, sem a többi, erős és túlzott figyelmet kapó műfaj.
2014. október 19. 19:31
Hát én bármit meghallgatok, de mostanában 5SOS-t hallgatok, Szinte mindig
2014. október 19. 20:27
Bármit elhallgatok, de a szívem a punk felé húz.
Mondjuk mostanában 5SOS-t, All Time Low-ot és Sleeping With Sirens-t.
2014. október 22. 19:44
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline |
Nem mondanám, hogy csak egyféle műfajt, de nagy része alter rock vagy indie rock (Muse, Arctic Monkeys, Imagine Dragons, Bastille), punkrock (Green Day). Ezen kívül a magyar alternatív zenét is szeretem (Punnany, Quimby). Popot is szeretem, de itt a Foster the People féle indie popra vagy a Hurts féle szintipopra gondolok, a Katy Perry-Lady Gaga-One Directon világ annyira nem jön be. Elektronikus zenei ízlésem kimerül a The Carbonfoolsban, ami szerintem zseniális zene, ahhoz képest, hogy elektronikus.
Nagyon szeretem még a jazz és swing műfajt (Postmodern Jukebox, imádom a feldolgozásaikat, jobbak mint az eredeti zenék).
Nagyon szeretem még a jazz és swing műfajt (Postmodern Jukebox, imádom a feldolgozásaikat, jobbak mint az eredeti zenék).
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2014. október 22. 19:46
Fanni Cica 14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 59 Csatolások: 45 Azonosító: 185619 offline |
Koreai-pop zenét hallgatok
2014. október 22. 21:10
Nem mondom, hogy bármilyet, mert közel sem, de nem is csak egyféle zenét hallgatok. Bár egy közös dolog biztos van bennük, hogy miért tetszenek azok, amiket hallgatok. Csak az még nem fogalmazódott meg bennem, hogy mi az.
Azt esküszöm könnyebb megfogalmazni, hogy mit nem szeretek. De ezt nem fogom kielemezni, mert csúnya szavak használata nélkül nem tudom igazán kifejezni magam e téren.
De amit hallgatok, az általában a rock alfajai közt keresendő (bár itt is vannak olyanok, amiket ki nem állhatok), meg a szintipopot is szeretem, meg ami elég fura ahhoz, hogy elnyerje a tetszésemet.
Azt esküszöm könnyebb megfogalmazni, hogy mit nem szeretek. De ezt nem fogom kielemezni, mert csúnya szavak használata nélkül nem tudom igazán kifejezni magam e téren.
De amit hallgatok, az általában a rock alfajai közt keresendő (bár itt is vannak olyanok, amiket ki nem állhatok), meg a szintipopot is szeretem, meg ami elég fura ahhoz, hogy elnyerje a tetszésemet.
2 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
thestupidboy96
2014. október 22. 21:20
thestupidboy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 412 Csatolások: 0 Azonosító: 177188 offline |
Én hallgatok sok olyat, amit más nem... Rengeteget, amitől más iszonyodik, és kapásból lesz-rozza, meg nem is ismeri. De ha meg kell határoznom, akkor rockot és alfajait, meg dubstepet néha és szintipopot.
Bátor Ventillátor
2014. október 26. 13:51
Idézet (xXFanniXx @ 2014.10.19. 20:27)
Bármit elhallgatok, de a szívem a punk felé húz.
/off/ Nem akarok belédkötni - bár mégis megteszem, bocs -, de nem kell mindent elhinni, amit a wikipédián írnak. Punk és gitáros pop között sok különbség van.
2014. október 29. 18:49
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Kedvenc zene terén megvagyok lőve, mert ha mondok egy énekest, énekesnőt, bandát akkor automatikusan egyre több fantasztikus szám ugrik be és nem tudok választani, hogy melyik a kedvencem. Ezért inkább olyat mondok akiknek minden zenéje best: Little Mix, One Direction, Majka, Curtis, BLR... Szóval valami ilyesmi az ízlésem
2015. június 06. 18:00
Nem csak egy zenei irányzatra vagyok kiélesedve, de kevesebb műfajt hallgatok. Nálam az amerikai zenének semmi esélye, semmilyen műfajból (néhány kivételével). A zenei stílusokat tekintve leginkább a rock és a metál alfajait hallgatom, mellette még a népzenét és a komolyzenét is nagyon szeretem. A nyelveket tekintva szeretem, ha valaki hű marad az anyanyelvéhez. De az angol, magyar és a latin nyelvű zenékkel annyira nem tudtam megbarátkozni.
Bátor Ventillátor
2015. június 07. 14:13
AlekszaStefániaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.06. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 244585 offline |
Énn több féle zenéket hallgatok, de inkább az olyanokat amikre jól lehet táncolni, Zumbázni. Lassú zenéket is szoktam hallgatni pl. Evanescence-My immortál
Ajánlom mindenkinek, hogy hallgassátok meg ezt a zenét.
Ajánlom mindenkinek, hogy hallgassátok meg ezt a zenét.
2015. június 17. 18:37
Nálam a műfaj nem olyan fontos, persze van, amit ritkábban hallgatok, de ha valaki mutat nekem például egy metál számot, nem fogok fintorogni, csak azért, mert nem az én stílusom. Szinte minden műfajból találok olyan számokat, amik elnyerik a tetszésemet. Igaz, leggyakrabban indiet vagy house-t hallgatok.
2015. június 19. 20:42
Sok mindent! Főleg pop,rock és elektronikus! De ez nekem énekestől és daltól függ nem a stílustól!
2015. július 22. 21:22
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
kpop, k hip-hop, jrock, jazz
2015. július 22. 22:26
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Az az igazság, hogy én tényleg akármit meghallgatok. Nálam nincs semmiféle kivétel sem, még népdalokat is szoktam. Régen nem ilyen voltam, de mindig untam a zenei stílusom, aztán lett egy nagy katyvasz, ami most is van. Szóval felőlem lehet akármi, meghallgatom. Amúgy ennek van jó oldala is, az ilyen dalkitalálós játékokba mindig én nyerek.
Bátor Ventillátor
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.