A Los Angeles-i Dolby Theatre adott otthont a tegnap este immár 92. alkalommal megrendezett Oscar-gálának.
A teljes cikkhez kattints ide!
Oscar 2020: Íme a nyertesek teljes névsora
2020. február 10. 19:42
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Joaquin Phoenix-nek drukkoltam a legjobban, bár szerintem magától érthetődő volt, hogy nyer
Gratulálok mindenkinek, aki nyert!
Gratulálok mindenkinek, aki nyert!
2020. február 10. 20:11
|
|
Paviast✰rgirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 17289 Csatolások: 197259 Azonosító: 270554 offline
|
Joaquin Phoenix győzelmétől oda vagyok és vissza, neki szurkoltam a legjobban.
És a beszéde gyönyörű volt.
Nagyon meglepett az Élősködők tarolása, hogy ennyi fontos kategóriában húzta be a díjat: a legjobb film kategóriában meg voltam győződve róla, hogy vagy a Joker vagy az 1917 fog nyerni. Az Ír miatt kicsit fáj a szívem, örültem volna egy győzelemnek.
Viszont gratulálok minden nyertesnek, nem vagyok szakértő, de szerintem elég erős mezőny volt.
Nagyon meglepett az Élősködők tarolása, hogy ennyi fontos kategóriában húzta be a díjat: a legjobb film kategóriában meg voltam győződve róla, hogy vagy a Joker vagy az 1917 fog nyerni. Az Ír miatt kicsit fáj a szívem, örültem volna egy győzelemnek.
Viszont gratulálok minden nyertesnek, nem vagyok szakértő, de szerintem elég erős mezőny volt.
2020. február 10. 20:53
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1481 Csatolások: 377 Azonosító: 233579 offline
|
A legjobb film: Élősködők,A legjobb rendező: Bong Joon Ho (Élősködők),A legjobb nemzetközi játékfilm: Élősködők,A legjobb forgatókönyv: Élősködők. Nagy Gratuláció nekik hogy ilyen nagy sikert arattak!
Nem hiába jók a koreai filmek és sorozatok. Most meg is kapták az elismerést!
1 felhasználónak tetszik:
Harlow
2020. február 10. 23:50
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Nagyon meglepődtem az Élősködők győzelmén, hiszen nem hallottam még a filmről, de így utánaolvasva érdekesnek tűnik. Én azt hittem vagy a Joker vagy az 1917 fog nyerni.
Bár nem láttam a Jokert, Joaqin biztosan fenomenálisan alakított, gratulálok neki, bár azért fáj a szívem Leo-ért.
Brad-nek és Renée-nek is örülök, de a legjobb női mellékszereplő kategóriában nagyon szurkoltam a negyedszerre Oscar-ra jelölt Saoirse-nek, hiszen borzasztóan tehetséges színésznő fiatal kora ellenére.
Illetve a legjobb animációs film díját az Így neveld a sárkányod 3-nak adtam volna. Sajnálom, hogy a trilógia mindhárom része jelölve volt már, de egyszer sem váltotta díjra, ellenben a Toy Story-val. Pedig elképesztően gyönyörű és aranyos mese a HTTYD
Bár nem láttam a Jokert, Joaqin biztosan fenomenálisan alakított, gratulálok neki, bár azért fáj a szívem Leo-ért.
Brad-nek és Renée-nek is örülök, de a legjobb női mellékszereplő kategóriában nagyon szurkoltam a negyedszerre Oscar-ra jelölt Saoirse-nek, hiszen borzasztóan tehetséges színésznő fiatal kora ellenére.
Illetve a legjobb animációs film díját az Így neveld a sárkányod 3-nak adtam volna. Sajnálom, hogy a trilógia mindhárom része jelölve volt már, de egyszer sem váltotta díjra, ellenben a Toy Story-val. Pedig elképesztően gyönyörű és aranyos mese a HTTYD
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.