Új dalukban őszintén vallanak érzéseikről a Little Mix-es lányok, és arról, amit át kellett élniük a zeneiparban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Simon Cowellnek üzen legújabb dalában a Little Mix
2020. október 09. 13:01
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline |
Jó szán lett, bekem tetszik.
2020. október 09. 13:02
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline |
Bocsánat, *szám.
2020. október 09. 13:27
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline |
Első hallásra szerelem a dal. Nem csak az üzenete miatt ennyire jó, de még a hangzása miatt is. Annyira jól hangzanak együtt.
Nagyon örülök, hogy nem azt tették amit Simon és a többi elvárt tőlük, hanem továbbra is önmagukat adták, nem adták el magukat és most még inkább olyan dalokat csinálnak amilyet szeretnének.
Nagyon büszke vagyok rájuk, hogy ők már 9 éve töretlenül kitartanak egymás mellett ezzel bizonyítva a világnak, hogy ők valóban a legjobb és legkülönlegesebb (és legalulértékeltebb) banda a zeneiparban.
Nagyon várom a Confettit, az eddig megjelent dalok alapján tudom, hogy imádni fogom, csak kérdés, hogy jobban fogom e imádni az LM5-nál és a Glory Days-nél.
Nagyon örülök, hogy nem azt tették amit Simon és a többi elvárt tőlük, hanem továbbra is önmagukat adták, nem adták el magukat és most még inkább olyan dalokat csinálnak amilyet szeretnének.
Nagyon büszke vagyok rájuk, hogy ők már 9 éve töretlenül kitartanak egymás mellett ezzel bizonyítva a világnak, hogy ők valóban a legjobb és legkülönlegesebb (és legalulértékeltebb) banda a zeneiparban.
Nagyon várom a Confettit, az eddig megjelent dalok alapján tudom, hogy imádni fogom, csak kérdés, hogy jobban fogom e imádni az LM5-nál és a Glory Days-nél.
1 felhasználónak tetszik:
Selz1992
2020. október 09. 15:31
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2100 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
A mostani menedzsmentjük sincs a toppon nagyon jó a zenéjük sokkal jobb mint némelyik mostani sztárocskának akik nagyon népszerűségnek örvendenek mint a lányok. Igazi világsztárok lehetnének de a képviseletük nem a legjobb főleg a tengeren túlon. Tudom most megsértek jó néhány 1d rajongót de a lányok ezerszer jobbak mégis a sikerük meg sem közelíti a srácokét és anyagi téren sem állnak úgy mint ők
2020. október 10. 19:29
Cassiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.19. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 253297 offline |
teljesen egyetertek rosa82! tovabbra sem valami hudejo a lanyok menedzsmentje. vagyis... olyan elmegy kategoria, de semmi extra. en kovetem oket instan, az uj zenekkel is kepben vagyok, de szerintem sem kapnak annyi figyelmet amennyit megérdemelnének. nekem az insta feedem dobta fel ezt az uj szamukat, de gondolom algoritmus alapjan, mert sok posztjukat szivezem. tobb fizetett hirdetesuk kellene hogy legyen, yt, face, insta, barhol, mert hiaba tehetsegesek es jo amit csinalnak, ha nem jut el annyi emberhez. tudom h nem a yt megtekintesekbol vannak a nagy bevetelek, de olyan jo lenne ha tudnànak megint 150-200 milkas music videokat produkalni. faj a szivem a csajokert mert tudom hogy nagyon kemenyen dolgoznak es sokkal tobbet érdemelnének!
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni