Starity

#KPOP: Megjelent a (G)I-DLE mini-lemeze, az I burn!

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. január 14. 16:09 #1
eszti136
eszti136
bad apple
 
StátuszYou shouldn’t like things because people tell you you’re supposed to.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.07.13.
Hozzászólás: 2584
Csatolások: 150
Azonosító: 155335
Offline offline
A k-pop együttes a mai napon adta ki negyedik mini-albumját I burn címen.
A teljes cikkhez kattints ide!
1 felhasználónak tetszik: Harlow
2021. január 14. 17:08 #2
sunmi.
sunmi.
 
StátuszStays are more than just fandom, but we are family - Stray Kids-
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.12.27.
Hozzászólás: 906
Csatolások: 3940
Azonosító: 268427
Offline offline
Uhh hát a Latata az egyetlen lemezük amit szeretek, azóta folyamatosan figyelem őket hátha olyannal készülnek, ami az én ízlésemnek is megfelel, de nem, erről a mini albumról se jön be egy dal se.
Eleve az is irritál, hogy Soyeon kapja mindig a legtöbb szöveget, értem én, hogy illik hozzá az adott szöveg meg tehetséges blablabla, de nehogy már egy hat tagú csapatban ne tudják elosztani tisztességesen. Azért nem egy Seventeen-ről beszélünk, ahol dupla ennyien vannak, Shuhua hangját konkrétan nem is lehet hallani. Bruh, na mindegy, ők tudják, én feladtam ezt a csapatot, sorry not sorry
2021. január 14. 18:16 #3
Angel_Tzuyu
Angel_Tzuyu
visszatérő vendég
 
StátuszMusic has no barriers. - Namjoon
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 20.04.01.
Hozzászólás: 291
Csatolások: 0
Azonosító: 276094
Offline offline
Nem tetszik,sem az album,sem a HWAA,az egész nagyon lapos. Szerintem eddigi leggyengébb munkájuk,szóval kicsit meglepő a listákon alakított rangsoraik,attól függetlenül örülök nekik. Shuhua pedig nem lep meg,nem tud énekelni,táncokat is összekeveri,szóval nem csoda hogy csak 4 másodpercet kapott. Először sajnáltam,sok kifogás volt,hogy nem tud még jól koreaiul stb stb. de most már csak azt látom,hogy nem is erőlködik azon hogy jobb legyen. Láttam olyan posztokat,ahol a pinkek rajongói azt állítják hogy kopizták a How u like it videoklippkét,bevallom tényleg van hasonlóság.
2021. január 15. 23:55 #4
Harlow
Harlow
echo in the forest
 
Státuszjuhász gyula - életérzés
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.08.11.
Hozzászólás: 6839
Csatolások: 39704
Azonosító: 270554
Online online
Nekem az "Uh-Oh"-éra óta nem tudta ugyanazt nyújtani a csapat, mint amit reméltem, de ez a comeback most kifejezetten tetszett. Ha eltekintek a koreográfiától, ami egyértelmű színvonalesés az eddigiekhez képest, illetve a kliptől, ami tényleg olyan, mint a "How You Like That", akkor egy számomra kifejezetten kellemes szám lesz a végeredmény. Soyeon túlreprezentálása engem is zavar egy kicsit, főleg, hogy engem túl nagy dózisban kicsit zavar a hangszíne, de ettől is el tudok tekinteni. Alapvetően nagyon szeretem a lányokat, és minden comebackjükhöz bizalommal állok - végre úgy érzem, megérte. blush.gif Nekem a lemez is tetszett, néhányszor végighallgattam, és bár nem egy akkora eresztés, mint amekkora a bennük lévő potenciál alapján lehetne, végeredményben élvezhető. Mind egytől egyig tehetségesek (persze kinek ez megy jobban, kinek az), ezért engem is zavar Shuhua kevés sora (illetve én szívesen hallanám többet Yuqi-t, olyan különleges hangszíne van wub.gif ) - de én bízom benne, hogy ez az arány ki fog majd egyenlítődni, és egyenletes lesz a képernyőidő, illetve a sorok elosztása a lányok között.
Egyébként pedig nagyon köszi a cikket, jó volt olvasni a lányokról az oldalon! wub.gif
1 felhasználónak tetszik: sunmi.
2021. január 16. 11:22 #5
RavenShadowy
RavenShadowy
little euphoria
 
Státuszᴡᴇ ᴀʀᴇ ғᴏʀᴇᴠᴇʀ ʙᴜʟʟᴇᴛᴘʀᴏᴏғ.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.12.21.
Hozzászólás: 1215
Csatolások: 7
Azonosító: 261438
Offline offline
Személy szerint én nagyon szeretem a számaikat, mindig tudnak valami újat mutatni a lányok, így ezt az albumukat is nagy kíváncsisággal vártam. Igazából nem kellett csalódnom, ez is ugyanúgy elnyerte a tetszésemet. Egyetlen negatívum, hogy Shuhua-t kb. alig látni/hallani a videoklipben; aki nem ismeri őket még azt hinné, hogy nincs is a csapatban. Remélem, ezen javít idővel az ügynökség, mert ha már bekerült a többiek közé, csak tehetséges valamiben. Ő is ugyanúgy megérdemelné a figyelmet.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok