FKA Twigs kiöntötte a szívét: nem volt könnyű neki Robert Pattinsonnal lenni.
A teljes cikkhez kattints ide!
FKA Twigsnek rémálom volt Robert Pattinsonnal járni
2021. január 26. 17:01
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline |
Sosem volt nekem szimpatikus ez a nő, az meg pláne, hogy tulajdonképpen csak a híres pasiai miatt ismertebb szélesebb körben, nem is beszélve arról, hogy minimális tiszteletet sem mutat a volt szerelmei iránt. Nagyon hiteltelenné válik így egy nő, van az a mondás, hogyha valakinek mindenkivel baja van, talán épp saját magával van baj, nem pedig a világgal. Na, mindegy, nem akarok bántani senkit, de a rassz kártyát egy ilyen helyzetben felmutatni nem épp releváns, a szegény körülményekről meg annyit, hogy pl. Halsey hajléktalan volt,csak úgy, mint The Weeknd, de Adele is egy kis tetőtéri szobában lakott az anyjával, mielőtt befutott. Szóval ezt sem értem miért kellett felhozni.
2021. január 26. 20:32
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline |
Elég erős kifejezést használt, arra nem gondol, hogy ez azért fájhat Robertnek, ha olvassa? Meg azzal jönni, hogy a bőrszíne miatt támadták... Az őrült rajongók sose fogadnak el senkit a bálványuk mellett, itt ráadásul az sem segített, hogy a sok iQ gyilkos tini kiscsajnak Bella és Edward volt az álompár anno.
2021. január 28. 12:25
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2100 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Csak kihasználta Robert hírnevét az ő hátán akart feljebb jutni nem azt mondom hogy pocsék művész de ha nem kezd Roberttel járni az emberek azt se tudnák ki szakításuk után is ismert pasikkal kavart. Megcsalta Robertett és még ő van felháborodva meg előkapja a fekete kártyát mivel az nagy népszerűséget hozna neki ha eljátssza a szegény áldozatott
2021. január 30. 01:02
GreenFoggúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.06.29. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 278712 offline |
Jaaaj, de uncsi már a "De én fekete vagyok..."! Akkor mégis miért nem panaszkodik minden színesbőrű művész? Egyetértek az előttem szólókkal, ne így és ne ennyi év után próbáljon még egy kis felhajtást kicsikarni belőle! És amúgy is, ki és miért kérte, hogy most minden pasijáról utólag beszámoljon?
2021. január 30. 11:59
CydoniaOnThe Marsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.06.02. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 277863 offline |
Szerintem kamu kapcsolat volt. Robika meleg, mint egy kályha
2021. február 11. 21:42
vivien940602új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.02.11. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 286885 offline |
hat szerintem nem a szine miatt piszkaltak ha nem azert mert nagyon nem illik Roberthez es nem a szin miatt , az meg hogy szinesbörü lattam mar szinesebbet is ez igenyessegre ment ki mivel a lany lathatoan egy szineszel jar es abszolut nem ugy jelenik meg hogy abba ne lehessen belekötni nem hiszem hogy egy esemenyre ahol Robert is peldaul zakoba jelenik meg egy orrpiercingel es egy festett ruhaban kene megjelleni ezert nem Robert volt a hibas ha valaki izlestelen csodalom hogy egyaltalan elvitte magaval .
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.