Starity

Demi Lovato nem tartja magát nőnek mostantól

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. május 19. 13:58 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Demi Lovato nembináris személyként coming-outolt egy hosszú posztban: nem tartja magát nőnek.
A teljes cikkhez kattints ide!
2021. május 19. 14:03 #2
Virág2020
Virág2020
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 7
Csatolások: 0
Azonosító: 277574
Atya ég,ez most tényleg komoly?
2021. május 19. 14:08 #3
Jenny Lawliet
Jenny Lawliet
Shadowhunter
Hozzászólás: 3502
Csatolások: 87
Azonosító: 130326
Alig vártam. Ő se maradhat ki.
2021. május 19. 14:17 #4
SoLettisha
SoLettisha

Státusz"This is who the fuck I am."
Hozzászólás: 500
Azonosító: 159669
Hát, hogy hogy nem...
Már vártam
A következő az lesz, hogy szül egy "nemtelen" gyereket
2021. május 19. 14:42 #5
Daniel Richter
Daniel Richter
új tag

StátuszKnocking on heaven's door
Hozzászólás: 85
Azonosító: 269705
Lehet, hogy én vagyok marha, de még ilyet sose hallottam.
2021. május 19. 14:50 #6
- törölt felhasználó -    
A stílusából és abból ahogy mostanság nyilatkozott már érzékelhető volt, hogy így érez. Kb február óta utalgatott rá, hogy ez a helyzet. Támogatom benne, ez az ő élete és teste, örülök neki, ha ő így boldog. Remélem az emberek képesek lesznek elfogadni, mert ez valóban egy megosztó téma, és sokszor nem is egyértelmű a nyelvek különbsége és hasonlók miatt.
1 felhasználónak tetszik: Kata159
2021. május 19. 14:58 #7
Lalus98
Lalus98
új tag
Hozzászólás: 92
Azonosító: 207582
Én teljesen elfogadom az embereket, bámilyen a szexualitásuk, a nemük (vagy nem nemük), meg a körmük színét. Szeretem Demit, de egyre jobban azt érzem, hogy ez a legtöbb hírességnél, akik valahogy coming outolnak, csak divat és egy szinten unatkozás. Nem szeretnék senki tsem megbéntani, saját véleményem.
2021. május 19. 15:02 #8
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6471
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Én értem és elfogadom, hogy vannak melegek, mindig is voltak, ebben nincs új. De amikor minden második sztárról kiderül, hogy semleges, meg nem tudja eldönteni, hogy mégis micsoda, ott semmi más nincs a háttérben, mint hogy agyukra ment a siker, a hírnév, az alkohol meg a kokain.
3 felhasználónak tetszik: Glamster, kia08, Azillion
2021. május 19. 15:19 #9
gesztenye22
gesztenye22
visszatérő vendég
Hozzászólás: 151
Azonosító: 240869
Egyetértek Freeze véleményével, tipikus esete a " kőgazdag vagyok és unatkozom" jelenségének. Senki beállítottsága nem érdekel, ha nem tolja az arcomba, cserébe én se tolom az övébe.
Demi nagyon kiábrándító az utóbbi időben, sajnos már nem áll két lábbal a földön és fokozatosan veszti a kontrollt. Elindult már régen azon a bizonyos lejtőn és látszólag nincs mellett senki, aki megmentené.
1 felhasználónak tetszik: Azillion
2021. május 19. 15:19 #10
Kata159
Kata159
Hozzászólás: 10398
Csatolások: 130295
Azonosító: 23738
Ez egy olyan komplex, összetett téma, hogy nem lehet így lerövidíteni, hogy mostantól nem nő. Nem ezt mondta. Nem ezt jelenti.
2021. május 19. 15:31 #11
nelli1d
nelli1d
új tag
Hozzászólás: 71
Azonosító: 174166
Meglepett volna, ha ebből kimarad. Annyi ellentmondás van amúgy nyugaton. Nem számít a nem, de közben tombol a modern feminizmus. Nem számít a nem (sőt, nem is létezik), de támogassuk a transzneműeket, akik komoly műtéteken esnek át, csak hogy femininek/maszkulinok legyenek. Minden férfi rossz, de ha műtéti úton lett az, akkor jó. Ha meleg vagy az jó, ha hetero az rossz, de közben mind a kettő nem alapján választ párt. Fogadd el magad, úgy ahogy vagy, de azért nyugodtan műttesd át magad akármivé. És akkor még bele se mentem az újkeletű fehérek elleni rasszizmusba, ami nem csak nem baj, de egyenesen remek és bátor dolog. Kicsit úgy érzem, hogy Hollywoodban gyűjtik a woke-pontokat az emberek, és ebből Demi már élen jár. Örülök, hogy Magyarországon nincsenek pronoun-ok, így nincs ebből ekkora balhé, és remélem sosem jutunk el oda, hogy itthon is ennyi special snowflake legyen.
6 felhasználónak tetszik: Glamster, LeerdammerGirl, thundercloud, madeleine., Maiko, An_d_a
2021. május 19. 15:36 #12
feyre
feyre
visszatérő vendég

Státuszalways and forever
Hozzászólás: 204
Azonosító: 289007
Ez a cim nem teljesen fedi a valot, mert nem azt mondta, hogy nem tartja magat nonek, hanem, hogy nem binaris. Szoval ezzel az erovel lehetett volna inkabb a cim pl az, hogy ‘Demi Lovato nem binariskent coming outolt’ vagy ilyesmi de ez csak egy gondolat.
Egyebkent en azt vettem eszre, hogy azota ilyen es erzi magat queernek miota szakitottak az exvolegenyevel. Eleg szomoru, hogy a csavo ilyen nagy torest okozott neki, hogy mar queernek es nonbinarynak erzi magat illetve hogy nem tudja mar magat elkepzelni a jovoben ferfival, felesegkent, anyukakent stb. Kar, pedig szivesen lattam volna egyszer csaladanyakent, habar meg az evek soran barmi tortenhet, valtozhat.
Nyilvan ez egy osszetett es megoszto tema, de en amugy nem ertem es nem is latom ertelmet ennek a nonbinary dolognak, de ha igy erzi Demi jol magat a boreben akkor csak az szamit. Mindenesetre ha a hazai oldalakon, hirportalokon nem is, de a kulfoldieken fura es szokatlan lesz azt olvasni, hogy they/them a megszokott she/her helyett.
2021. május 19. 15:44 #13
VadAlma
VadAlma
visszatérő vendég
Hozzászólás: 470
Azonosító: 273830
Nőként örülök neki, hogy ezentúl a nembinárisokra hozza a szégyent. tongue.gif
2021. május 19. 15:45 #14
WhiteRose.
WhiteRose.
engedd el

StátuszElőre, előre, felkelve elesni, fürkésző szememmel szívedet keresni.
Hozzászólás: 1416
Csatolások: 22
Azonosító: 186846
Köszönjük az e heti coming outot, Demi. Jövő héten várjük a következőt. good.gif
2021. május 19. 15:50 #15
Reira
Reira
új tag
Hozzászólás: 93
Azonosító: 259530
Nem értem mi ezen olyan fura néhány embernek, számos más non-binary celeb van: Ezra Miller, Ruby Rose vagy Amandla Stenberg.
2 felhasználónak tetszik: Kata159, heecasso
2021. május 19. 16:05 #16
- törölt felhasználó -    
Egyébként a podcast meghallgatása után és a videó után amit erről kitett nekem van egy olyan furcsa érzésem, hogy ez nem az amit érez, csak nagyon erősen befolyásolták vagy azt hiszi hogy ez a helyes. Csak mert pl. azt mondta, hogy “I’m still a boss bitch or a boss person now” és úgy javította ki bitch-ről, mintha valaki teljesen másról beszélt volna és nem saját magáról. Az volt neki az evidens hogy egy női jelzőt használjon magára, ami ha teljes mértékben non-binary-ként érezne, akkor nem lenne így, mert kényelmetlennek érezné. Egyáltalán nem tagadom, hogy Demi így érez, de valahogy nekem ez nem tűnik úgy. Teljesen feminin a viselkedése, a mozgása, mindene, egyszerűen nem állnak össze a dolgok. Hónapok óta utalgat erre, de az azelőtti több, mint 10 évben soha egy szó nem hangzott el erről, és szerintem ilyen szintű változások tinikorban vagy nagyon fiatal felnőttkorban zajlanak le, nem 28 évesen. Egész életében és a karrierje alatt is gyakorlatilag megtestesítette a nőiességet, ő volt a leg-nőbb nő akit valaha láttam, és ez egyébként most sincs nagyon másként.
Mindenesetre én elfogadom, ha ő valóban így érez, és semmi esetre sem tagadom ezt, de kicsit akkor is furcsán jön le a dolog és ahogy beszél róla.
A cím egyébként valóban nagyon pontatlan, ez messze nem azt jelenti, hogy többé ne lenne nő, ez egy ennél sokkal összetettebb kérdés.
2 felhasználónak tetszik: feyre, LeerdammerGirl
2021. május 19. 16:23 #17
Viró
Viró
visszatérő vendég

Státuszbe like snow. cold, but beautiful.
Hozzászólás: 299
Azonosító: 261532
nelli1d-vel tudok egyet érteni. Annyi ilyen dolog megy mostanában, és nekem a legtöbbel tényleg semmi bajom, mert pont nem az fog érdekelni, hogy ki milyen neműnek tartja vagy nem tartja magát, ez kb. senkire nem tartozik szerintem. Az viszont egy az egyben igaz, hogy ez a generáció túl sok olyan dolgot normalizál, aminek nem kéne így lennie, mint például a fehérek elleni rasszizmus, ami senkinek nem tűnik fel, mert nyilván, nevezzétek csak más emberek édesanyját "hülye fehér nőnek", de az senkinek nem tűnik fel, hogy ha a feketékre nem normális ilyen dolgokat mondani, akkor a fehérekre miért? Az senkinek nem tűnik fel, hogy a mostanában sokak által védett feketék mind rasszisták?
2021. május 19. 16:35 #18
Rosier
Rosier
visszatérő vendég
Hozzászólás: 458
Azonosító: 265083
nelli1d, teljesen egyetértek, nagyon jól fogalmaztál! Félelmetes, hogy mára ez vált az új normálissá. Ha valaki egészségesen étkezik és sportol, akkor kiközösítik az interneten, mert "toxic" hatással van azokra az emberekre, akik nem vékonyak, viszont állva tapsolnak a 150+ kilós bikinimodelleknek, mert szeretik a testüket és ki is posztolják a netre. Ugyanez a különböző szexualitásokkal, ha valaki elmondja a véleményét, ami nem illeszkedik a fősodorba, akkor tiltja a Facebook meg a Twitter. A legveszélyesebb ez a gender dolog szerintem, néhány hónapja kijött egy dokufilm erről a Netflixen, tíz-tizenkét éves gyerekeket kényszerítenek az ellenkező nem ruháiba meg névmásaiba a szüleik, arról már nem is beszélve, hogy a világosabb bőrű tanulóknak bocsánatot kell kérniük a sötétbőrű társaiktól az iskolában az évzsázados "elnyomásuk" miatt...
2021. május 19. 16:50 #19
tonhalszendvics
tonhalszendvics
új tag

Státuszduh
Hozzászólás: 50
Azonosító: 290751
szvsz nem ismeri őt senki sem innen, senki sem tudja mi zajlik le benne, de gyanítom hogy ez még mindig a tipikus példája annak, hogy keresi az útját és saját magát, és valójában fogalma sincs arról, hogy kicsoda is ő. az utóbbi nyilatkozatai & viselkedése számomra szöges ellentétben áll az elmúlt plusz/mínusz évtizeddel. amiken keresztül ment, ez talán nem is olyan meglepő. sajnálom azért, szerintem továbbra sem kapta/kapja meg azt a segítséget ami ahhoz kellene, hogy kidolgozza magából a traumáit, de persze ahogy neki jó ofc.
2021. május 19. 18:51 #20
Alexaaa09
Alexaaa09
Hozzászólás: 1897
Azonosító: 263421
Jogában áll vegülis, ilyesmit nem fogok elitélni normálisan mert biztosan van olyan ember is ezen a fórumon aki kérdőjelezi az identitását és remélem nem érzi magát szarul ezeket a kommenteket látva
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok