Demi Lovato nembináris személyként coming-outolt egy hosszú posztban: nem tartja magát nőnek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato nem tartja magát nőnek mostantól
2021. május 19. 14:08
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3502 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Alig vártam. Ő se maradhat ki.
2021. május 19. 14:17
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 500 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline |
Hát, hogy hogy nem...
Már vártam
A következő az lesz, hogy szül egy "nemtelen" gyereket
Már vártam
A következő az lesz, hogy szül egy "nemtelen" gyereket
2021. május 19. 14:42
Daniel Richterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.22. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 269705 offline |
Lehet, hogy én vagyok marha, de még ilyet sose hallottam.
2021. május 19. 14:50
A stílusából és abból ahogy mostanság nyilatkozott már érzékelhető volt, hogy így érez. Kb február óta utalgatott rá, hogy ez a helyzet. Támogatom benne, ez az ő élete és teste, örülök neki, ha ő így boldog. Remélem az emberek képesek lesznek elfogadni, mert ez valóban egy megosztó téma, és sokszor nem is egyértelmű a nyelvek különbsége és hasonlók miatt.
1 felhasználónak tetszik:
Kata159
2021. május 19. 14:58
Lalus98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.29. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 207582 offline |
Én teljesen elfogadom az embereket, bámilyen a szexualitásuk, a nemük (vagy nem nemük), meg a körmük színét. Szeretem Demit, de egyre jobban azt érzem, hogy ez a legtöbb hírességnél, akik valahogy coming outolnak, csak divat és egy szinten unatkozás. Nem szeretnék senki tsem megbéntani, saját véleményem.
2021. május 19. 15:02
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6471 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline |
Én értem és elfogadom, hogy vannak melegek, mindig is voltak, ebben nincs új. De amikor minden második sztárról kiderül, hogy semleges, meg nem tudja eldönteni, hogy mégis micsoda, ott semmi más nincs a háttérben, mint hogy agyukra ment a siker, a hírnév, az alkohol meg a kokain.
2021. május 19. 15:19
gesztenye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.27. Hozzászólás: 151 Csatolások: 0 Azonosító: 240869 offline |
Egyetértek Freeze véleményével, tipikus esete a " kőgazdag vagyok és unatkozom" jelenségének. Senki beállítottsága nem érdekel, ha nem tolja az arcomba, cserébe én se tolom az övébe.
Demi nagyon kiábrándító az utóbbi időben, sajnos már nem áll két lábbal a földön és fokozatosan veszti a kontrollt. Elindult már régen azon a bizonyos lejtőn és látszólag nincs mellett senki, aki megmentené.
Demi nagyon kiábrándító az utóbbi időben, sajnos már nem áll két lábbal a földön és fokozatosan veszti a kontrollt. Elindult már régen azon a bizonyos lejtőn és látszólag nincs mellett senki, aki megmentené.
1 felhasználónak tetszik:
Azillion
2021. május 19. 15:31
nelli1dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.24. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 174166 offline |
Meglepett volna, ha ebből kimarad. Annyi ellentmondás van amúgy nyugaton. Nem számít a nem, de közben tombol a modern feminizmus. Nem számít a nem (sőt, nem is létezik), de támogassuk a transzneműeket, akik komoly műtéteken esnek át, csak hogy femininek/maszkulinok legyenek. Minden férfi rossz, de ha műtéti úton lett az, akkor jó. Ha meleg vagy az jó, ha hetero az rossz, de közben mind a kettő nem alapján választ párt. Fogadd el magad, úgy ahogy vagy, de azért nyugodtan műttesd át magad akármivé. És akkor még bele se mentem az újkeletű fehérek elleni rasszizmusba, ami nem csak nem baj, de egyenesen remek és bátor dolog. Kicsit úgy érzem, hogy Hollywoodban gyűjtik a woke-pontokat az emberek, és ebből Demi már élen jár. Örülök, hogy Magyarországon nincsenek pronoun-ok, így nincs ebből ekkora balhé, és remélem sosem jutunk el oda, hogy itthon is ennyi special snowflake legyen.
2021. május 19. 15:36
feyrevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.04.05. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 289007 offline |
Ez a cim nem teljesen fedi a valot, mert nem azt mondta, hogy nem tartja magat nonek, hanem, hogy nem binaris. Szoval ezzel az erovel lehetett volna inkabb a cim pl az, hogy ‘Demi Lovato nem binariskent coming outolt’ vagy ilyesmi de ez csak egy gondolat.
Egyebkent en azt vettem eszre, hogy azota ilyen es erzi magat queernek miota szakitottak az exvolegenyevel. Eleg szomoru, hogy a csavo ilyen nagy torest okozott neki, hogy mar queernek es nonbinarynak erzi magat illetve hogy nem tudja mar magat elkepzelni a jovoben ferfival, felesegkent, anyukakent stb. Kar, pedig szivesen lattam volna egyszer csaladanyakent, habar meg az evek soran barmi tortenhet, valtozhat.
Nyilvan ez egy osszetett es megoszto tema, de en amugy nem ertem es nem is latom ertelmet ennek a nonbinary dolognak, de ha igy erzi Demi jol magat a boreben akkor csak az szamit. Mindenesetre ha a hazai oldalakon, hirportalokon nem is, de a kulfoldieken fura es szokatlan lesz azt olvasni, hogy they/them a megszokott she/her helyett.
Egyebkent en azt vettem eszre, hogy azota ilyen es erzi magat queernek miota szakitottak az exvolegenyevel. Eleg szomoru, hogy a csavo ilyen nagy torest okozott neki, hogy mar queernek es nonbinarynak erzi magat illetve hogy nem tudja mar magat elkepzelni a jovoben ferfival, felesegkent, anyukakent stb. Kar, pedig szivesen lattam volna egyszer csaladanyakent, habar meg az evek soran barmi tortenhet, valtozhat.
Nyilvan ez egy osszetett es megoszto tema, de en amugy nem ertem es nem is latom ertelmet ennek a nonbinary dolognak, de ha igy erzi Demi jol magat a boreben akkor csak az szamit. Mindenesetre ha a hazai oldalakon, hirportalokon nem is, de a kulfoldieken fura es szokatlan lesz azt olvasni, hogy they/them a megszokott she/her helyett.
2021. május 19. 15:45
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline |
Köszönjük az e heti coming outot, Demi. Jövő héten várjük a következőt.
2021. május 19. 16:05
Egyébként a podcast meghallgatása után és a videó után amit erről kitett nekem van egy olyan furcsa érzésem, hogy ez nem az amit érez, csak nagyon erősen befolyásolták vagy azt hiszi hogy ez a helyes. Csak mert pl. azt mondta, hogy “I’m still a boss bitch or a boss person now” és úgy javította ki bitch-ről, mintha valaki teljesen másról beszélt volna és nem saját magáról. Az volt neki az evidens hogy egy női jelzőt használjon magára, ami ha teljes mértékben non-binary-ként érezne, akkor nem lenne így, mert kényelmetlennek érezné. Egyáltalán nem tagadom, hogy Demi így érez, de valahogy nekem ez nem tűnik úgy. Teljesen feminin a viselkedése, a mozgása, mindene, egyszerűen nem állnak össze a dolgok. Hónapok óta utalgat erre, de az azelőtti több, mint 10 évben soha egy szó nem hangzott el erről, és szerintem ilyen szintű változások tinikorban vagy nagyon fiatal felnőttkorban zajlanak le, nem 28 évesen. Egész életében és a karrierje alatt is gyakorlatilag megtestesítette a nőiességet, ő volt a leg-nőbb nő akit valaha láttam, és ez egyébként most sincs nagyon másként.
Mindenesetre én elfogadom, ha ő valóban így érez, és semmi esetre sem tagadom ezt, de kicsit akkor is furcsán jön le a dolog és ahogy beszél róla.
A cím egyébként valóban nagyon pontatlan, ez messze nem azt jelenti, hogy többé ne lenne nő, ez egy ennél sokkal összetettebb kérdés.
Mindenesetre én elfogadom, ha ő valóban így érez, és semmi esetre sem tagadom ezt, de kicsit akkor is furcsán jön le a dolog és ahogy beszél róla.
A cím egyébként valóban nagyon pontatlan, ez messze nem azt jelenti, hogy többé ne lenne nő, ez egy ennél sokkal összetettebb kérdés.
2 felhasználónak tetszik:
feyre,
LeerdammerGirl
2021. május 19. 16:23
Viróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.27. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 261532 offline |
nelli1d-vel tudok egyet érteni. Annyi ilyen dolog megy mostanában, és nekem a legtöbbel tényleg semmi bajom, mert pont nem az fog érdekelni, hogy ki milyen neműnek tartja vagy nem tartja magát, ez kb. senkire nem tartozik szerintem. Az viszont egy az egyben igaz, hogy ez a generáció túl sok olyan dolgot normalizál, aminek nem kéne így lennie, mint például a fehérek elleni rasszizmus, ami senkinek nem tűnik fel, mert nyilván, nevezzétek csak más emberek édesanyját "hülye fehér nőnek", de az senkinek nem tűnik fel, hogy ha a feketékre nem normális ilyen dolgokat mondani, akkor a fehérekre miért? Az senkinek nem tűnik fel, hogy a mostanában sokak által védett feketék mind rasszisták?
2021. május 19. 16:35
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline |
nelli1d, teljesen egyetértek, nagyon jól fogalmaztál! Félelmetes, hogy mára ez vált az új normálissá. Ha valaki egészségesen étkezik és sportol, akkor kiközösítik az interneten, mert "toxic" hatással van azokra az emberekre, akik nem vékonyak, viszont állva tapsolnak a 150+ kilós bikinimodelleknek, mert szeretik a testüket és ki is posztolják a netre. Ugyanez a különböző szexualitásokkal, ha valaki elmondja a véleményét, ami nem illeszkedik a fősodorba, akkor tiltja a Facebook meg a Twitter. A legveszélyesebb ez a gender dolog szerintem, néhány hónapja kijött egy dokufilm erről a Netflixen, tíz-tizenkét éves gyerekeket kényszerítenek az ellenkező nem ruháiba meg névmásaiba a szüleik, arról már nem is beszélve, hogy a világosabb bőrű tanulóknak bocsánatot kell kérniük a sötétbőrű társaiktól az iskolában az évzsázados "elnyomásuk" miatt...
2021. május 19. 16:50
tonhalszendvicsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.05.09. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 290751 offline |
szvsz nem ismeri őt senki sem innen, senki sem tudja mi zajlik le benne, de gyanítom hogy ez még mindig a tipikus példája annak, hogy keresi az útját és saját magát, és valójában fogalma sincs arról, hogy kicsoda is ő. az utóbbi nyilatkozatai & viselkedése számomra szöges ellentétben áll az elmúlt plusz/mínusz évtizeddel. amiken keresztül ment, ez talán nem is olyan meglepő. sajnálom azért, szerintem továbbra sem kapta/kapja meg azt a segítséget ami ahhoz kellene, hogy kidolgozza magából a traumáit, de persze ahogy neki jó ofc.
2021. május 19. 18:51
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline |
Jogában áll vegülis, ilyesmit nem fogok elitélni normálisan mert biztosan van olyan ember is ezen a fórumon aki kérdőjelezi az identitását és remélem nem érzi magát szarul ezeket a kommenteket látva
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.