Starity

Hosszú Katinkát több ezer utálkozó komment érte

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. július 27. 20:18 #1
Glamster
Glamster
 
Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 11.03.16.
Hozzászólás: 3282
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Offline offline
Hosszú Katinka visszalépett: nem indul a 200 m pillangó versenyén, miután dühösen távozott a versenyről.
A teljes cikkhez kattints ide!
2021. július 28. 05:15 #2
Alexaaa09
Alexaaa09
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.04.03.
Hozzászólás: 1897
Csatolások: 0
Azonosító: 263421
Offline offline
Nekem se tetszett, viszont azt nem érdemelte amilyen stílust elég sokan nyilvános fórumokon megengedtek maguknak. Kicsit alapra lett véve az hogy Katinka oda megy és simán nyeri az összes számát már akkor is sorozták amikor nem sikerült neki plusz ez meg megadta az okot sok embernek hogy szidják őt. Ő is öregszik már ez van most amikor azt látod hogy átlag max 20 és akkor ott van Katinka akkor mit várunk el nehéz tartani ezt a szintet és lehet neki pont elég volt ez az egész covid miatti kialakult helyzet hogy vissza essen, gyönyörű az amit idáig elért és nem érdemli meg hogy így beszéljenek róla.
2021. július 28. 05:20 #3
Alexaaa09
Alexaaa09
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.04.03.
Hozzászólás: 1897
Csatolások: 0
Azonosító: 263421
Offline offline
Kicsit hosszasra sikeredett na de a lényege az hogy van különbség nem egyet érteni jogosan és azt normálisan közölni meg a között amit ő kapott
2021. július 28. 07:14 #4
magicalwomen19
magicalwomen19
új tag
 
Státusz~Sötétség nélkül nem létezik a fény sem~ (Harry Potter)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 21.07.05.
Hozzászólás: 58
Csatolások: 0
Azonosító: 294236
Offline offline
Én nagyon szeretem Katinkát, szerintem mindenki büszke lehet rá. Viszont neki is el kéne fogadnia, hogy minden nem sikerülhet és van mikor gyengébben teljesít. Ettől függetlenül bántást nem érdemel.
2021. július 28. 09:18 #5
Brandy
Brandy
♥Pizza♥
 
Státusz❤TheWalkingDeath❤Acotar könyv sorozat❤ASH könyv sorozat❤
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.04.02.
Hozzászólás: 5349
Csatolások: 379
Azonosító: 148501
Offline offline
Katinka tisztában lehetne vele hogy nem fog azért díjat kapni mert ő a hosszú Katinka...Ez van a sportban vesztesz vagy nyersz ezeket el kell fogadni
2021. július 28. 10:38 #6
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict
 
StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 04.10.09.
Hozzászólás: 15117
Csatolások: 6682
Azonosító: 44
Offline offline
Az összes, fotelből nagy pofájú okoskának lehet utána csinálni, és majd ha csak a töredékét is elérték annak, amit Katinka, akkor formálhatnak minimálisan kritikát. Addig viszont kuss a neve mindegyiknek!
2021. július 28. 11:46 #7
rosa82
rosa82
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.05.09.
Hozzászólás: 2010
Csatolások: 0
Azonosító: 201674
Offline offline
Katinka nagyon jó úszó de az utóbbi időben nem tudta a korábbi teljesítményét hozni sőt de sokan a neve miatt és eddigi teljesítménye miatt úgy gondolták miért ne induljon több számban is, talán azért mert a nevezésével elvette mástól a lehetőséget aki lehetséges jobban teljesített volna és nem kezd el sértődötten levonulni majd visszalépni mert nem ő az első, Az amerikai tornászoktól a legnagyobb sztárjuk is visszalépet mert mentálisan nincs jól akkor ne menjen és hagyja cserbe társait a valóságban az első gyakorlatát úgy el barmolta hogy ilyen alacsony pontot még soha nem láttak, jó dolog a mentális állapotra hivatkozni ha az egója sérül valakinek. Kerri Strug 96-ban sérülten fél lábon fejezte be a gyakorlatát nem lépet ki és aranyat nyertek azt mondta sérülten lehet élni de úgy nem ha feladja az álmait és igaza van több évnyi gürizés után csak mert nem úgy sikerül ahogy akarjuk nem vágom be a durcit és húzom el a csíkot, ha elkezdek valamit befejezem
2021. július 28. 12:06 #8
Alexaaa09
Alexaaa09
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.04.03.
Hozzászólás: 1897
Csatolások: 0
Azonosító: 263421
Offline offline
rosa82: egyet kell ertsek fontos a mentalis egeszseg, de mindenhol azt latni hogy istenitik simone-t, kicsit tulzas. Inkabb a masik 3 lanyt kene hogy a csapat kapitanyuk nelkul is sikerult ezustot elerniuk. Annak orulok hogy legalabb az egyenitol mar vissza lepett ezzel megadva azt hogy egy masik lany be tudjon lepni helyette, nem az mint a csapat versenyen hogy lemegy egy fordulo majd kozli szerencsetlenekkel hogy bocsi tudom megtudjatok csinalni hajra. Lepjen ki ha szar a mentalis egeszsege de tul van sztarolva es szinte emliteni se emlitik kozbe hogy a 3 masik nelkule is rendkivuli eredmenyt ert el. Ha mar mentalis egeszsegrol beszel mindenki akkor azt is szamba kene venni hogy milyen lehetett a masik 3 fiatalnak ugy hogy Jordan szinte alig volt meg nagyobb kozonseg elott es egyikuk se volt meg Olimpian. Gusztustalan az is amit az amerikai sajto muvel mar kb 5 eve azt fujjak hogy majd simone oda megy es 0 versenye lesz ,hat ez nem igy lett az Oroszok nagyon megerdemeltek.
2021. július 28. 13:48 #9
cdamnverss
cdamnverss
visszatérő vendég
 
Státuszgold cage; hostage to my feelings
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 20.12.20.
Hozzászólás: 294
Csatolások: 3
Azonosító: 284914
Offline offline
„Csak úgy” szeretném megjegyezni, hogy valakinek a mentális egészsége nem csak egy faktor, hanem talán a legfontosabb faktor, és különösen igaz ez a sportolókra. Simone Biles igenis jól tette, hogy egy gyakorlat után azt mondta, hogy ő erre most nem képes – ha mégis tette volna, és a rossz kondíciója miatt olyan hibát vét, amely nem csak őt, de a csapatát és az országát is hasonlóképpen megviseli, és még ennek tetejére sérülést is szerez belőle, az ezerszer rosszabb lett volna a valódi szituációnál. Az, hogy Simone Biles visszalépett a versenyzéstől nem gyávaság, önsajnáltatás vagy a sértett egójának leképződése, hanem annak következménye, hogy az egész világ (és nem, nem csak Amerika) a vállán hordhatatlan mértékű nyomást pakolt rá és embertelen elvárásokat állított felé, amelyre ő azt mondta, hogy nem bírja – és ez teljesen rendben van. A sportolók nem azért azok, amik, hogy mi, nézők kéjünkre-kedvünkre elemezhessük, kritizálhassuk és rosszabb esetekben elhordhassuk őket mindennek, aminek csak szeretnénk, hanem emberi lények, akik az adott sport iránt érzett szeretetük és elkötelezettségük miatt csinálják az egészet, s akiknek néhanapján igenis mindennél fontosabb, hogy magukra fordítsák azt a figyelmet, amit más esetben a sportágukra, s az abban nyújtott teljesítményükre fordítanának.
Szerk.: ennyit még hozzáfűznék az egész dologhoz, igazán elgondolkodtató: Mr G tweetje.

Na, de hogy ne csak Simone-ról essen szó. Nem tudom, hogy csak nekem tűnik így és rossz szokásomhoz híven mindenbe túl sok mindent magyarázok, de számomra nagyon úgy tűnik, hogy nincsen minden rendben Katinkával. Ezt nem feltétlenül a teljesítménye alapján mondom, hanem azért is, ahogy külső szemmel az ilyet látni lehet. Ne legyen igazam, és remélem, hogy lesz ideje pihenni a 200 méter hát előtt annyit, hogy viszonylag „minden” rendben legyen vele, de korábbi nyilatkozatok alapján is látszik, hogy rettenetesen túlhajszolja magát.
Ettől függetlenül pedig: a sok utálkozó hozzászóló, akik mindenfélének elhordják, tehetnek egy szívességet. Alapvető, hogy Hosszú Katinka nem azért fog olimpiai aranyérmet nyerni mert ő Hosszú Katinka, és alapvető, hogy ezért meg kell dolgozni, de akiben még ilyenkor sem merül fel, hogy valami komolyabb is állhat akár a háttérben és ész nélkül, meggondolatlanul kritizálja a teljesítményét, az már mindennek a legalja. Katinka nem tartozik senkinek semmiféle magyarázattal vagy indokkal azt tekintve, mi merre hogyan, mert már így is olyan hihetetlen, megismételhetetlen sikereket ért el, amik korábban senkinek nem mentek.
Ami pedig a Jakabos Zsuzsa helyzetet illeti, hagy idézzem a férje szavait: „Zsu nincs olyan formában, hogy döntőbe tudott volna jutni 200 méter pillangón. A feleségem semmiről sem maradt le, hiszen kint van Tokióban, ráadásul így pihenten léphet rajtkőre a 4×200 méteres gyorsváltóban, ahol még pontszerzési esélye is van a magyar stafétának”.
Mindenesetre tényleg remélem, hogy Katinkának van elég ideje magával és az egészségével foglalkozni, legyen az fizikai vagy mentális. Senkinek nem kéne semmilyen elvárást állítani a 200 méter hát előtt és a sok utálkozó előre visszafoghatja a negativitását, ha ott is esetleg másként szerepelne, mint a megszokott. Így is hatalmas név, így is ott van a történelemkönyvekben és így is olyan dolgokat ért el, amelyről sokan csak álmodni mernek.
2 felhasználónak tetszik: Pheebs, Blarece
2021. július 28. 15:05 #10
CydoniaOnThe Mars
CydoniaOnThe Mars
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 20.06.02.
Hozzászólás: 271
Csatolások: 0
Azonosító: 277863
Offline offline
Ha jól értem, azért ekézik, mert egy gyenge sportoló, aki úgysem ért volna el semmit, miatta nem kapott esélyt. Hát, talán jobban kellett volna teljesíteni és nem másra várni, hogy esélyt kapjon.
2021. július 28. 19:12 #11
Katerina Kat
Katerina Kat
visszatérő vendég
 
StátuszZed is dead, baby, Zed is dead
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.03.26.
Hozzászólás: 299
Csatolások: 0
Azonosító: 255143
Offline offline
Kicsit az angol futballválogatottra emlékeztet engem most Katinka. Büszkék, erősek, mindent beleadnak... aztán veszíteni nem tudnak. Ha a falumenti folyóban versenyzik az ember a barátaival, akkor ott meg lehet sértődni, lehet "hisztizni". De egy ilyen neves versenyen, mint az Olimpia, nem kéne így viselkedni. A sportoló nem csak edz és nyer, hanem példát is statuál és rendesen viselkedik. Teljesen megértem az elkeseredettségét, főleg úgy, hogy mindenki mindig első helyet vár tőle, de a morcizással lehetne várni a hotelszobáig. Persze ha más áll a háttérben, ha valami nincs vele rendben, csak a legjobbakat kívánom neki.
2021. július 28. 20:14 #12
Divergent
Divergent
Dark witch
 
Státuszimmersed in the frenzy
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.04.15.
Hozzászólás: 2157
Csatolások: 138
Azonosító: 242716
Offline offline
Szerintem nem az a baj, hogy visszalépett, hanem az, hogy hogyan. Megértem, hogy az ember nem mindig tudja a legjobb formáját hozni és ez teljesen rendben is van, viszont azért egy olimpiáról szerintem nem így kéne távozni.
2021. július 28. 22:13 #13
SoLettisha
SoLettisha
 
Státusz"This is who the fuck I am."
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.29.
Hozzászólás: 500
Csatolások: 0
Azonosító: 159669
Offline offline
Ez a hiszti akkor is szánalmas, ha már előtte a világ összes olimpiáját megnyerted. Alázat, sportszerűség, méltóság. Ezt tudom mondani.
2021. július 29. 08:49 #14
tonhalszendvics
tonhalszendvics
új tag
 
Státuszduh
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 21.05.09.
Hozzászólás: 48
Csatolások: 0
Azonosító: 290751
Offline offline
legostobább érv, hogy csak azért ne lehessen róla negatív (jogos) kritikát megformálni, mert annyi mindent elérni. pont a korábbi teljesítményei miatt röhej ez a hozzáállás tőle, ennyi idő után megtanulhatta volna feldolgozni a kudarcot is és tisztességgel viselni azt, ha már a nagyok közé tartozik. szvsz a baj nem azzal van, hogy hogyan teljesített - akik emiatt fikázták az őket minősíti - hanem azzal, ahogyan ezt saját maga méltatlanul kezelte.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok