A dél-koreai lánycsapat rajongói hosszú ideje vártak a formáció első nagylemezére, ami végre itt van! Megérkezett a Crazy In Love.
A teljes cikkhez kattints ide!
#KPOP: Első nagylemezével tért vissza az ITZY!
2021. szeptember 28. 18:44
|
|
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline
|
Loco,hmm akkora össze-visszaság hogy az hihetetlen,valami zaj amit zenének neveznek,és nem tudom milyen effekteket raktak a hangjukra de eléggé fura. Most nagyon kijött hogy vokálban harmatgyengék. Már egy jó ideje nagyon nem tetszik amit csinálnak,nem tudok azonosulni velük,talán a Wannabe az utolsó ami tetszett. Az a helyzet az Itzy-vel,mint előadásra,táncra fókuszáló csapat,hogy performance nélkül nem tudom meghallgatni a dalaikat,mert a koreókkal érdekesek csak,legalábbis számomra. De a mostani az eddigi leggyengébb visszatérésük,ráadásul első album. Úgy érzem ennél nagyobbak már nem lesznek,túlestek a prime time-on. A koreai véleményeket olvasva sokan kivannak akadva példaul Liara,megjegyzem jogosan,semmilyen visszajelzést nem adtak a vádakra,és ugyanúgy engedik folytatni,mintha semmi sem történt volna meg,illetve Yunat követelik mint centert mert Ryujin és Yeji túl sok. Jyp-nak nem kéne ennyire önfejűnek lennie és hallgatni a véleményekre,mert az Itzy egy olyan lány csapat akiknek nincsen akkora core fandomjuk és nagyban a publictól függnek.
2021. szeptember 28. 22:36
|
|
heecasso✮ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.08.03. Hozzászólás: 1245 Csatolások: 11629 Azonosító: 279781 offline
|
nekem nagyon bejött a lemez, a loco-ba egyenesen beleszerettem! nálam eddig címadó dalokban a wannabe volt a csúcs, de ez most felülmúlta azt is, na meg az album és a klipek esztétikája is gyönyörű. <3 engem levettek a lábamról!
1 felhasználónak tetszik:
Harlow
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.