Segítséget kérek!
2013. november 06. 22:38
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (Jolie_77 @ 2013.11.06. 21:07)
Tudja valaki, hogyan lehet indavideo.hu-ra és videa.hu-ra feltöltött videókat letölteni, lehetőleg külön program nélkül?
RoseStar megosztotta velem a megoldást. Ezer köszönet neki!
Ha valakit érdekel: a Firefox-nál le kell tölteni a downloadhelper nevű kiegészítőt és azzal szinte bármilyen videót le lehet szedni. )Kivéve a videa.hu-ról)
1 felhasználónak tetszik:
sMokEe.cLouD
2013. november 07. 01:19
Valaki tudna nekem egy olyan programot mutatni, ami egyszerre kicsinyít le több képet? (A galériám nem bírja el őket 3000px felett ) A segítséget előre is köszönöm!
2013. november 07. 17:46
Idézet (Dianna @ 2013.11.07. 01:19)
Valaki tudna nekem egy olyan programot mutatni, ami egyszerre kicsinyít le több képet? (A galériám nem bírja el őket 3000px felett ) A segítséget előre is köszönöm!
Én a Photoscape-t használom, letöltős,és van még egy az pedig a neten van Free Online Image Editor.
Lizania
2013. november 07. 18:00
Idézet (A.J.2013 @ 2013.11.07. 17:46)
Én a Photoscape-t használom, letöltős,és van még egy az pedig a neten van Free Online Image Editor.
Köszönöm szépen, megpróbálom őket!
2013. november 12. 20:04
Idézet (biush123 @ 2013.11.12. 18:47)
Valaki tudna segíteni h h kell a cikk írásnál 1 korábbi cikket beilleszteni a szövegembe?
Ugyan úgy, mint ahogy URL-t Vagyis kimásolod a korábbi cikk URL címét, majd írsz hozzá valami szöveget. [ url= URL CÍM]szöveg[/ url] (Ez csak példa, a szóközök nem kellenek bele!)
2013. november 16. 03:15
Valaki tudna abban segíteni hogy kitől lehet kérdezni az oldalon ha elfelejtettem az 'itteni' e-mail címem? valami emlékeztetőt hogy tudjam, legalább egy betűt vagy bármit.. fontos lenne. Nem szeretnék újból csinálni mindent, mert a másikon már meg volt sok minden. nem is értem.. régen névvel és kóddal rég belehetett lépni, kár hogy megváltoztatták.
2013. november 17. 19:36
Idézet (Selly Szörnyecske @ 2013.11.16. 03:15)
Valaki tudna abban segíteni hogy kitől lehet kérdezni az oldalon ha elfelejtettem az 'itteni' e-mail címem? valami emlékeztetőt hogy tudjam, legalább egy betűt vagy bármit.. fontos lenne. Nem szeretnék újból csinálni mindent, mert a másikon már meg volt sok minden. :( nem is értem.. régen névvel és kóddal rég belehetett lépni, kár hogy megváltoztatták.
Itt kiírja az adataidat. :D (Természetesen mindenki csak a sajátját látja, elvileg te is látod a tiédet egy sárga mezőben.
2013. november 25. 19:17
S.O.S.
Letöröltem az összes képemet,majd beléptem a "Fotók" iconba és a "kép feltöltése" címszó eltűnt,nem adja be.Csak éppen annyira,hogy a nem nyíl hanem ujj mutatkozik az egeremnél.De látni nem látszódik és ha ráktantitok nem történik semmi.Nem tudom mi lehet a baj...Kérlek segítsetek!!
Letöröltem az összes képemet,majd beléptem a "Fotók" iconba és a "kép feltöltése" címszó eltűnt,nem adja be.Csak éppen annyira,hogy a nem nyíl hanem ujj mutatkozik az egeremnél.De látni nem látszódik és ha ráktantitok nem történik semmi.Nem tudom mi lehet a baj...Kérlek segítsetek!!
2013. november 28. 08:21
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Van valakinek ötlete, hogyan tudnám előcsalogatni a microSD kártyámról a rámásolt dolgokat? Eddig egyik gép sem volt hajlandó beolvasni, az mp3-as ennek ellenére olvassa és lejátssza, ami a hatáskörébe tartozik.
Formázásról szó sem lehet, van rajta 1-2 film, amit sokáig tartott levadászni és inkább megpróbálnám gépre menteni.
Köszi, ha valakinek van tippje.
Formázásról szó sem lehet, van rajta 1-2 film, amit sokáig tartott levadászni és inkább megpróbálnám gépre menteni.
2013. december 02. 08:43
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.11.28. 08:21)
Van valakinek ötlete, hogyan tudnám előcsalogatni a microSD kártyámról a rámásolt dolgokat? Eddig egyik gép sem volt hajlandó beolvasni, az mp3-as ennek ellenére olvassa és lejátssza, ami a hatáskörébe tartozik.
Senki?
2013. december 02. 17:23
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.12.02. 08:43)
Senki?
Mi lenne, ha egy bravúros mozdulattal csatlakoztatnád az mp3 lejátszót a géphez, úgy, hogy a microSD benne van, és mondjuk egy Total Commander segítségével egyszerűen átmásolnád a gépre a memóriakártyáról a filmeket?
2013. december 02. 17:29
Idézet (joe_r @ 2013.12.02. 17:23)
Mi lenne, ha egy bravúros mozdulattal csatlakoztatnád az mp3 lejátszót a géphez, úgy, hogy a microSD benne van, és mondjuk egy Total Commander segítségével egyszerűen átmásolnád a gépre a memóriakártyáról a filmeket?
Sajnos a gép, ahogy már írtam, nem érzékeli a kártyát, csak az mp3-as olvassa be. Több számítógéppel is próbálkoztam, eddig egy sem olvasta. A Total Commander egyébként közli velem, hogy nincs ilyen meghajtó...
Bessie
2013. december 20. 15:29
Sziasztok!
Nagyon jól jönne egy kis segítség!
régen regisztáltam a starityre,és elfelejtettem az email címemet...a felhasználónevemet tudom (mrs.styles99)
de az email címemet nem! A jelszó is meg van,csak az a nyomorult email nincs :'/
valaki nem tudna segíteni?
Nagyon fontos legyen hogy vissza kapjam !
régen regisztáltam a starityre,és elfelejtettem az email címemet...a felhasználónevemet tudom (mrs.styles99)
de az email címemet nem! A jelszó is meg van,csak az a nyomorult email nincs :'/
2013. december 21. 08:12
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Idézet (Benjamin_Gates @ 2013.12.20. 15:29)
Sziasztok!
Ha nincs meg az e-mail cím, akkor elég nagy baj van, mert azzal tudnál mit kezdeni...
Én azt tanácsolom, hogy írj Freezenek, ő hátha tud neked segíteni.
2014. január 02. 19:55
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Idézet (Dzseni123 @ 2014.01.02. 19:02)
Sziasztok:))
nem tudom letölteni a power point 2010-es szerkesztőt,,,
már kerestem a google-on de nem ad ki semmi olyat...
valaki segíteni?
Valószínűleg azért nem találod, mert önálló termékként a PowerPoint nem létezik. Amit te keresel, az az Office 2010 programcsomag része.
Alternatíva, - már ha nem fontos maga a PowerPoint, mint program - a LibreOffice lehet, amiben megvan minden, ami az Office csomagban, csak ingyenes, és persze nem az a neve a programnak, de funkciók terén nem rosszabb.
2014. január 04. 01:54
Idézet (Dzseni123 @ 2014.01.02. 19:02)
Sziasztok:))
valaki segíteni?
valaki segíteni?
A joe_r által említett Libreoffice megoldás lehet , impress néven prezentációkészítő van benne. Viszont talán egyszerűbb megoldás lenne a Google Drive , majdnem mindent tud amit a power point , legalábbis amire egy mezei felhasználónak szüksége lehet azt biztosan. Libreoffice bemutatókészítője tapasztalataim szerint hibásan kezeli a power point (pptx) formátumot , van hogy szétesik az egész prezentáció. Google drive-nál ez nincs , ezért inkább azt ajánlanám , és azt egyébként még telepíteni sem kell. Remélem tudtam segíteni.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.