szóval csak egy pózer vagyok, mert nem járok koromfeketében és nincs acélbetétes bakancsom sem? hm.
égessetek el, tornacipőben nem ér semmit az életem :'(((
XDDDDDDDDDDDDDDD
miregondoltokmost?
2015. július 05. 14:12
10 felhasználónak tetszik:
healy.,
Phaedra,
Fannycska999,
Bátor Ventillátor,
Konvektor,
Blackheart.com,
LaDySmIth,
Ramadaa,
Wyrd,
Jody
2015. július 06. 00:41
"gitározni könnyű."
ehe, tényleg. amikor szinte letörnek az ujjaid, zsibbad a karod, sajog a csuklód egy irgalmatlan szóló után... ez mind kellemes érzés, pontosan. ráadásul felvenni az adott tempót, ami lehet brutálisan gyors is, na, az egy külön történet... eltalálni a hangokat, mindezt úgy, hogy nem esel ki a ritmusból... gyerekjáték.
ehe, tényleg. amikor szinte letörnek az ujjaid, zsibbad a karod, sajog a csuklód egy irgalmatlan szóló után... ez mind kellemes érzés, pontosan. ráadásul felvenni az adott tempót, ami lehet brutálisan gyors is, na, az egy külön történet... eltalálni a hangokat, mindezt úgy, hogy nem esel ki a ritmusból... gyerekjáték.
2015. július 06. 00:48
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Arra, hogy begörcsölt a lapockámnál az izmom és fáj, mennem kellene aludni, mert ragadnak a szemeim, de még írni is akartam (természetesen mindig éjszaka jönnek a legjobb ötletek), de a konyhába is le kellene szaladni valami lónyálért, mert egyrészről szomjas vagyok, más részről pedig illene bevenni azokat a gyógyszereket, amelyeket vacsora időben kellett volna. Szóval... sok mindenre gondolok egyszerre.
2015. július 06. 07:59
lol, 1 percen belül az egész városban lekapcsolják az áramot. gyorsan csekkolni kéne, válaszolt-e az ismerősöm, hogy azért ne várjon rám egy hétig... de tuti meg sem nézte.
2015. július 06. 08:54
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline |
Egyelőre jobban tetszik a Sound, mint a Volt, de a főnök láthatóan lemondott rólunk, szóra se méltat, de a hátunk mögött mindenféle szharnak elmond. Ja, és a crushom még mindig nem vette észre hogy létezem és epekedem utána. Ilyen a formám:( De egy hét múlva már bontás és adios : )
2015. július 07. 21:01
Reni005❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.27. Hozzászólás: 3035 Csatolások: 62 Azonosító: 204641 offline |
hogy végre visszajött az áram
2 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Konvektor
2015. július 08. 08:57
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline |
Idézet (LaDySmIth @ 2015.07.06. 08:54)
Egyelőre jobban tetszik a Sound, mint a Volt, de a főnök láthatóan lemondott rólunk, szóra se méltat, de a hátunk mögött mindenféle szharnak elmond. Ja, és a crushom még mindig nem vette észre hogy létezem és epekedem utána. Ilyen a formám:( De egy hét múlva már bontás és adios : )
Update
Megfáztam, beteg vagyok, a crushom szharik rám, a munkatársakkal próbálok kedves lenni de ők is semmibe vesznek, a főnökről nem is beszélve... elegem van:(
2015. július 08. 12:58
igazából rohadtul kezd elegem lenni, mármint...összes tesó tehetséges, intelligens, ért mindenhez, f*sztudjamégmi, én meg itt állok (vagyis ülök), nem vagyok se egy zseni, nem vagyok sportember, de még a külsőm se valami nagyonfain. na majd eljön az én időm, ha én beülök a dobok mögé...
2015. július 08. 13:19
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Azon, hogy Amy Lee a legutóbbi twitteres kijelentését az Evanescence - re vagy a szóló karrierjére értette. Akárhogyis van, szebbé tette vele ezt az elkeserítő életemet hetemet.
Jody,
Blackheart.com
2015. július 08. 17:27
Ijesztően nagy a vihar nálunk, már attól féltem, hogy kidől valamelyik fa.
Bátor Ventillátor,
Phaedra
2015. július 08. 21:32
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline |
Idézet (Wyrd @ 2015.07.08. 21:27)
Esküszöm kinyírom a gyereket, ilyen nincs
Kitiskabbe?
Megöl a fejfájás... ahj. biztos azért van, mert nem eszek tetemet xdddd
1 felhasználónak tetszik:
Wyrd
2015. július 08. 21:44
Wyrd |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.06.12. Hozzászólás: 647 Csatolások: 42 Azonosító: 244797 offline |
Idézet (Phaedra @ 2015.07.08. 21:32)
Kitiskabbe?
Kösz, kihagynám a lehetőséget
Nem szeretem, ha random svédek rámírnak. Az angoltudásomat is feldughatom kb. a seggembe...
2015. július 10. 12:32
Hogy a média hatására milyen eltorzult képet látnak maguk előtt a lányok (fiúk is, de túlnyomó részt a másik nem). Ahány emberrel beszéltem, mindenkinek volt valami baja a külsejével, és ha tehetnék, kés alá feküdnének. Ennyire befolyásolja az embereket egy irreális elvárás a társadalom felől?
ez van mikor túl sokat agyalok
ez van mikor túl sokat agyalok
Bátor Ventillátor,
Konvektor
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.