miregondoltokmost?
2015. augusztus 16. 23:06
valakinek nem kell ez a vihar? eladom, 200+ÁFA, engem kicsit frusztrál, mert így nem lehet elhallgattatni az öcsém, aki meteorológusnak képzeli magát.
2015. augusztus 16. 23:25
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Másfél hete annyira fáj a torkom, és olyan mély hangom van, mintha nő létemre mutálni akarnék, amúgy is elég fura hangszinem van, öregapám rengetegszer azt hiszi, hogy az öcsém vagyok, pedig ő már mutál. Egyébként remélem nem marad így, mert előbb azt hittem férfi vagyok mikor megszólaltam. Elkéne mennem dokihoz, bár amúgy tuti ugyanazt a gyógyszert írja fel ami otthon is van 50 dobozzal, tuti kap érte valami pénzt, hogy ezt irogatja fel mindig.
2015. augusztus 16. 23:38
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline |
Idézet (Phaedra @ 2015.08.16. 22:52)
Te jo isten, mostmar fogom magam, es elasom. Nem tudom, miert ilyen gci nehez megnyitni egy uzenetet... legalabb. A nagy turelmetlensegemben mindjart a plafonra maszok. Most dol el, hogy elmeletben boldog leszek-e a jovoben, vagy marad ez a fekete zsakutca. Sajnos vannak ketsegeim.
Almodik a nyomor, a nagy luzer. "Alakuloban van valakivel, semmi baj veled" fubszdmeg... akkor buzuljal massal, csak ne a profilkepemnel, es nincs itthom pia... asszem, nehezen esek majd tul eme csodas napon. istenemdeelkrtamhogyagcibe... legalabbegyszerbszottvolnameg. Viszlat vilag, udv hazi meggybor... ha van.
2015. augusztus 17. 02:19
Wyrd |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.06.12. Hozzászólás: 647 Csatolások: 42 Azonosító: 244797 offline |
Szerintem én nem engedem a gyereket többet alkohol közelébe...
Szerintem nemsoká fel fogom venni a Kuka nevet...
Szerintem nemsoká fel fogom venni a Kuka nevet...
2 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Shadygirl
2015. augusztus 17. 09:56
olyan szépen elterveztem, hogy én majd kihajolok az ablakon és elüvöltöm magam, hogy "PANTERA!!!", erre lefejeltem a szúnyoghálót.
7 felhasználónak tetszik:
nothingcanstopme,
MadHatter,
LaDySmIth,
Jody,
Bátor Ventillátor,
Wyrd,
Shadygirl
2015. augusztus 17. 13:30
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Nos, bebasztam a lábam valahova, felvan dagadva meg kék-zöld folt az egész. De nemtudom mi történt.
a; lehet alvajáró vagyok
b; valaki leitatott
c; önként ittam csak nem emlékszem rá
d; mentem pisilni éjjel és megbotlottam a macskába/kutyába
e; anya biztos tudja
Az e választ érzem a legmegfelelőbbnek
a; lehet alvajáró vagyok
b; valaki leitatott
c; önként ittam csak nem emlékszem rá
d; mentem pisilni éjjel és megbotlottam a macskába/kutyába
e; anya biztos tudja
Az e választ érzem a legmegfelelőbbnek
2015. augusztus 17. 13:42
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline |
Reggel (nálam az délelőtt) a telefon hangjára kelek fel, hogy ott csörgedezik. Engem különösebben nem érdekelt, úgyhogy elterveztem, hogy tovább alszok, ami nem igazán jött össze, mivel ekkor meg apám telefonja szólalt meg egymás után kb. 9-szer. Még most is olyan vagyok, mint a mosott szar, fáj a fejem, meg ez az eső is...Áh! És még csak most nézem meg ki hívott hajnalok-hajnalán. Vissza nem hívom! Grace gondok
2015. augusztus 17. 13:49
Wyrd |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.06.12. Hozzászólás: 647 Csatolások: 42 Azonosító: 244797 offline |
,,Végigtáncolom ezt a szart, ha addig élek is" mondtam én.
,,Meglátjuk mi még azt" mondta a laptop aksija.
,,De jó, bújócskázzunk" mondta a laptop töltő.
,,Meglátjuk mi még azt" mondta a laptop aksija.
,,De jó, bújócskázzunk" mondta a laptop töltő.
9 felhasználónak tetszik:
Ritya,
Fannycska999,
Bátor Ventillátor,
Jody,
MissTiniStoessel,
nothingcanstopme,
MadHatter,
LaDySmIth,
Shadygirl
2015. augusztus 17. 17:29
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
A szomszéd gyerek az előbb ezt a dalt hallgatta olyan hangerőn, hogy rezgett az íróasztalomon a pohár, de most a másik szomszédunk átment hozzájuk és az ablakból figyelem ahogy az utcán veszkednek egymással a dal refén szövege miatt. Torkaszakadtából ordírja, hogy hogy lehet ilyet hallgatni ilyen hangerőn meg minden, nagyon kész xd
2015. augusztus 17. 18:41
ma éjjel be akarom pótolni a tegnap elmaradt zenemaratont, csakhogy az öcsém hajnali kettőig magyarázott a viharokról (?? nem százas ez a gyerek), közben meg az arcomat figyelte, így nem tudtam sunyiban bealudni. fáradt vagyok. a kávé ízétől hányok, teát főzni lusta vagyok, szóval kell kóla. most.
2015. augusztus 17. 18:51
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Meg kellett volna vegyem azt az ópiumízű fagyit, amit láttam a városban
már csak ezért a számért is: (metálosok idehallgassanak )
már csak ezért a számért is: (metálosok idehallgassanak )
2015. augusztus 17. 19:08
riri17coup d'état |
Van ilyen facebook csoportunk haverokkal, ahova mindig irogattuk anno hogy mikor talizunk, hova megyünk stb, erre az egész abból áll mostmár, hogy egymásnak küldjük a képeket, hátha kitalálja valaki mi ez a szó a pixwordsbe. Persze én tudom a legtöbbet. Mert találtam egy oldalt ahol az összes fentvan. De nem árulom el ezeknek a nyomiknak, így legalább tényleg elhiszik, hogy okos vagyok. Gonosz vagyok, tudom.
2015. augusztus 17. 20:07
mennyivel kevesebb stressz ér, amióta megszakítottam minden kapcsolatot Vele. lehet, többet nem látok hozzá hasonló srácot, de lesz.rom. egoista volt, nem is kicsit, sajnos tudatában van annak, hogy mennyire brutálisan néz ki. és mindemellett egy k.csög, szerinte egy nőnek konyhában a helye. hát b.szódjon meg, hitegessen másokat, felőlem többet nem hall
2015. augusztus 17. 20:44
lol, az egész osztály vízipipázott a nyáron, partiztak, egyik románcból ugráltak a másikba. eközben én... nem csináltam semmit. :'D
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.